34

Д. Г. Д

преди 2 години

До 44,ти като си ваксиниран не заразяваш ли твои близки?

33

Анонимен

преди 2 години

Гордееш ли се, че убиваш пряко и косвено близки и колеги, непознати и познати около себе си? Не само, че се заразяваш и заразяваш други , но също и че пречиш на болниците и лекарите да лекуват и другите болни , които чакат вече втора година са се вредят за лечения.

32

До34

преди 2 години

Защо така бе нали според официалната пропаганда всички са се загрижили за моето здраве и с всички сили се опитват да ме спасят как така да не им пука за мен.

31

До Антиваксър заклет

преди 2 години

Вируси е имало преди нас и ще има много време след като изчезнем като вид, май единствените които осъзнаха, че вирусите съществуват са ковидзомбита когато официалната пропаганда им каза, че съществуват.

30

Д. Г. Д

преди 2 години

Олееее, сега направо се сринах... Толкова исках да съм значим в очите на Бил Гейтс и другите извретен и като него... Тц, тц, тц... Аз не съм чак толкова жалък, че да живея заради одобрение на някакви болни мозъци! Така, че да спрат да ни агитират!

29

Анонимен

преди 2 години

До антиваксата шо не земеш да се овесиш?!

28

Анонимен

преди 2 години

Явно човечеството нищо няма да загуби, ако българите се подлагат на самоунищожение. Ако си мислите, че на Бил Гейтс или на големите в света им дреме за вашето нищожно съществуване, много се лъжете. На никого не му пука за вас, освен на майките ви. Иска ви се да се чувствате важни и значими за някой , обаче не сте.

27

До27

преди 2 години

А ваксинираните защо се разболяват и умират не е ли поради същите причини които съм написал по долу.

26

Логика, бабам

преди 2 години

"Смъртността в България остава висока, въпреки че броят на новите случаи на коронавирус е намалял".====От което логически следва, че смъртността може да е свързана само с ковид и с нищо друго. Ами то вече година и кусур е тъй - умира се само от ковид, ако ще влак да те е газил.Ми пуста ковидна пътека като я направиха 1500 лв как да не се изкушиш.

25

Анонимен

преди 2 години

не, не можете да го предотвратите. нито можете да го лекувате.

24

Д. Г. Д

преди 2 години

Ако толкова мислеха за нас, нямаше да чакат да се появи Ковид, за да го покажат... През годините си го местят от единия в другия и сега са се загрижили за нас! Аййй у лево!Вие си бъдете безсмъртни, карайте си го леко или там, каквото е... НЯМА ДА СИ ПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ НА ГЪРБА НА МОЕТО ЗДРАВЕ!

23

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхте толкова стресирани, щяхте да изберете ваксинацията, която единствената възможна защита засега.

22

fact

преди 2 години

По-добре мъртви, отколкото слуги на сатаната, фашисткия австрийски режим.ЖИВИТЕ ЩЕ ЗАВИЖДАТ НА МЪРТВИТЕ!

21

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е висока и въпросната лекарка е учудена от това ами има си причини за това населението живее под постоянен стрес подклаждан от официалната пропаганда,неадекватно лечение на редица заболявания, отказа на лекарите да лекуват хората за други заболявания в името на ковидистерията, отчайващи те условия в болниците и *** с които се хранят пациентите как изобщо очакваме смъртността да е по-малка.

20

Д. Г. Д

преди 2 години

Не разбраха тези умни хорица, че колкото повече повтарят, толкова повече се настройвам против! Обратен ефект!Българинът може да е всякакъв ама не е мишка!Така, че не ми давайте някакви западняци за пример-"целият свят са били направали така, ние ли сме били най-умни".Не искам да се превръщам в робот или епилиран ***, или да си гоня децата на 18г и да съм с промит мозък в каква свободия живея... Деградация пълна!Айде:Ваксинирайте се!

19

Нане

преди 2 години

Аве таз пасавретина, кога лекува и приема болни, кат от година и нещо се развява постоянно пред медиите?!

18

Анонимен

преди 2 години

И като потърсят лекарска помощ какво ще им дадете? Аспирин, витамини и карантина вкъщи? Напишете с големи букви навсякъде какво се прави след позитивен ПСР, а не само звънете на джипито и пак аспирин и витамини и в къщи.

17

Дедо

преди 2 години

Скучни сте )))

16

Анонимен

преди 2 години

Бангладеш бе хора, Бангладеш! По-напред ли са от нас - по здравеопазване, по ваксинации?

15

Анонимен

преди 2 години

Веднага отивам да се ваксинирам, след като госпожата подпише деларация, че, ако нещо се случи с мен и ме осакати тя ще ми поеме издръжката, колкото и да е тя.