7

Анонимен

преди 2 години

Пак драма. Ученици и учители си плащат тестовете в ЧАСТНИТЕ училища. Сега някакви хора пак не разбрали се изказват за държавните училища. Е, накъде сме тръгнали с това фейсбук образование не знам.

6

Както в Германия

преди 2 години

Ами като ще е като Германия и САЩ да бъде както при тях. То и без това тук всичко се побългарява, няма смисъл от тормоз и стресиране на децата от непознати.

5

Анонимен

преди 2 години

Учителите са за да преподават, а не да тестват и забавляват дечурлигата. Лично аз предпочитам децата ми да ходят на училище за да учат, а не на забавачка. С малоумното им тестване по училищата реално губят по два дена седмично в които почти не се учи.

4

Лелейй

преди 2 години

До kkЧовече, *** да си боцнеш един бустер, че да се успокоиш.После може да обмислиш внимателно същността на идеята, че образованието е безплатно и ДОСТЪПНО.

3

kk

преди 2 години

Да, съгласен съм да плащам за тестовете на учениците и учителите, ако всички учители са ваксинирани 100% и респективно, родителите на децата са ваксинирани на 100%. В противен случай - всеки да си плаща. Обърнахте данъкоплатците на банкомат - да плащат за компенсации, тестове и каквото друго се сетиш. Как точно да стане 1 милион работещи да издържат 6 милиона?

2

Анонимен

преди 2 години

Брейй, голям рев от тия даскали, да не вземат да ги накарат да свършат някаква работа. На всички е ясно, че стане ли така родителите да правят тестове, на практика никой няма да ги прави! Ако това е целта, то само след първото кихнало и болно дете, същите тези учители ще изреват "помощ, заразяват ни" с цел пак да минат на дистанционно обучение, което за голяма част от тях си е клатене на краката. Ако пък идеята е да се изкопчат още 100 лв заплата за тестване, то това е срамен рекет на дребно

1

Weiss

преди 2 години

И ще тествам кучето, вместо детето... Всичко е толкова проформа, вместо реално да има проверка на зелените сертификати, тестове и всичко. Само се мрънка, но ефект никакъв.