237

Анонимен

преди 2 години

До 250 Solar Power виж 266, защото нямаш пипе, а си само хардуер без софтуер т.е. мозъчно ампутиран! Лек ден и отбягвай да мислиш - не ти се отдава!

236

Анонимен

преди 2 години

Затова сега тя е под карантина, като около два милиона други неваксинирани австрийци. . . . . . Да карантинираш неваксиниран но здрав човек се изисква силно слабоумие! Защо здравия не ваксиниран човек трябва дневно да доказва, че здрав, ваксинирания заразен може да ходи и да пръска заразата, по този начин се гарантират супер вирусите (слабите вирусни варианти се отблъскват от ваксинираните и остават силните супер вируси)! Това не е естествена селекция по Дарвин! Да новите войници са във фармата

235

Анонимен

преди 2 години

До 260: виж 246 и 250

234

Анонимен

преди 2 години

Хаха, да. И тогава България ще завладее света защото всички ваксинирани вече ще са измрели :)) Недостатъкът е че и вещиците и духовете ще оцелеят 😄

233

Анонимен

преди 2 години

Карина говори в мъжки род, неграмотност недопустимо от новинарски сайт. Разсъжденията на някоя си Дорис въобще не ме интересуват. Що за статия е това? Ненужна никому?

232

Анонимен

преди 2 години

"Жълтите звезди са за параноиците вярващи във вещици и духове" - Предпочитам жълта звезда временно, вместо ваксинка, която познай какъв експресен билет ще ти предостави. хаха Успех с боцкането! Дано издържиш и на 4-тата, 5-тата и т.н. игла. Ще има боцкане, докато не останем толкова, колкото пише, че трябва да сме в екселката на Били Гейтс и шефовете му. Кои са били най-потърпевши след ВСВ? Ами тези,които са подкрепяли политиката на "жълтите звезди".И сега ще е така, но ваксърите не се осъзнават!

231

Анонимен

преди 2 години

Нали при 70% ваксинирани трябваше да има стаден имунитет? В Холандия са 85%, в Германия са към 70% и стаден имунитет няма, но умиращи ваксинирани пълно. Противогрипна ваксина има от няколко десетилетия. Грипът изчезнал ли е (изключвам изчезването му покрай Ковид, защото само иди_отите още не са разбрали, че беше използван за покачване на бройките на заразените с Ковид и всяване на страх)?Вакси, толкова пъти ви излъгаха тази година,че тези от вас,които броят с пръсти,не могат да броят дотолкова!

230

Анонимен

преди 2 години

Жълтите звезди са за параноиците вярващи във вещици и духове

229

АНОНИМЕН

преди 2 години

Каква е тази ненормалщина? Внушава ни се, че здравите хора са опасни, агресивно се налага *** идеологията, на децата им се промиват мозъците, умишлено се съсипва цялата световна икономика, а ние просто си гледаме сеир!? Извратено, много извратено!

228

АНОНИМЕН

преди 2 години

Жълти звезди раздават ли?

227

Анонимен

преди 2 години

На света надали има повече от 20 човека (учени), които знаят за какво става дума. Тях няма да ги видите да философстват в ютуб и да дават интервюта в плоскоземски предавания. Всички други, доктори или не, само си чешат езиците радвайки се на медийното внимание. Така че, вярвайте в науката и не бройте парите на компаниите разработили ваксините, защото те спасяват хиляди животи дневно. Бройте парите на бай Цукърбърг, който косвено отнема животи разпространявайки фалшива информация чрез фейсбук!

226

Анонимен

преди 2 години

Тук --- "Около 65% от населението на Австрия е напълно ваксинирано. Това е едно от най-ниските нива на ваксинация в Западна Европа." ---- В статия за Германия - "Около две трети от германците са напълно ваксинирани - това е едно от най-ниските нива в Западна Европа." Че то по тая логика ,всички страни в Западна Европа с ниски нива на ваксинация ,нали са все под 100% :))))

225

Анонимен

преди 2 години

До МДА - "...Ваксинацията била единствения път за намаляване на инфекцията..." И забележи това го казва доктор !!!! Ако той не знае ,че и ваксинираните са същите приносители на вируса, както и че се разболяват ,какъв доктор е ?

224

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power _ "А всъщност ако всички сме ваксинирани тези 10% които не ги лови ваксината няма да има кой да ги зарази :)" А това ,че ваксинираните се заразяват и могат да заразяват други ,нарочно ли го пропускате или си е просто пропаганда .

223

ААА

преди 2 години

... а докато ви противопоставят, вие продължавате да смятате проценти на ваксинирани и неваксинирани.

222

ААА

преди 2 години

Много сте наивни и не виждате, че живеем в някаква форма на неофашизъм. С цел постигане на максимум власт и пари повод за разделение и насъскване едни срещу други винаги ще се намери: бели и черни, арийци срещу евреи, ваксинирани срещу неваксинирани... Никое общество не е просперирало, като е насърчавало противопоставянето. Силно се надявам, че някой прекрасен ден ковид кризата все пак ще приключи, но все още ми е бедна фантазията да си представя какво ще е следващото разделение...

221

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: За момента числата говорят обратното. Неваксинираните са над 90% в болниците. Тоест ако всички се ваксинират в болниците ще има вместо 8000 човека едва 800. Вместо да умират по 200 човека ще умират по 20. А всъщност ако всички сме ваксинирани тези 10% които не ги лови ваксината няма да има кой да ги зарази :) Нещата са простички за който има "пипе"

220

Анонимен

преди 2 години

Че то тук е същото. И тук няма кафета, ресторанти и магазини за дрехи за неваксинирани. Смятай на какво дередже сме.

219

...

преди 2 години

Антиваксите не се нуждаят от ваксини,те се нуждаят от лечение в психиатрични клиники...

218

Даааа

преди 2 години

Е те сега разбирате ли защо Хитлер е австриец! Овце.