21

Нови министри 3

преди 2 години

ГЕРБ, ИТН, Слави, БСП, НЯМА да променят НИЩО... А, докато ЧАКАМЕ да дойдат НОВИТЕ министри и Президент, най- добре да сложат ТАКСА- 5000( пет хиляди) лева за чиноввници- данъчни, митничари и полицаи, ако ВЛЯЗАТ в Магазин, Ресторант или другаде...А за сегашните, министри( докато ги махнем)- ТАКСА - 10000 (десет хиляди ) лева, ако влязат в Магазин, Ресторант или другаде.

20

Адолфчо

преди 2 години

Що не си бръкнеш отзад с 1пръчка да ти олекне

19

Какъв е па тоя

преди 2 години

То не бяха професори, академици, преподаватели, гадатели, и всякакви специалисти да ни обяснят изборите още не са свършили, те плачат за тулупа

18

Адолф

преди 2 години

До АнонименКато те гледам как смесваш единствено с множествено число ми се струва,че ти даже и Винету не си прочел.Ще се радвам ако се появят хиляди като Димитър Недков, но за съжаление сега ще излезнат хиляди като тебе.

17

Анонимен

преди 2 години

дано не се разочароват много тъпоъгълниците от чорапа.

16

Анонимен

преди 2 години

Недков защо не обясниш как главния прокурор Иван Гешев се оказа Антихриста? Как така 5 *** ота отиват в САЩ и се връщат 4ма плюс Луцифер в лицето на Иван Гешев

15

До 9

преди 2 години

Недков е висока топка анализатор и компетентен,а ти си ***.Слушайте го, защото погрома предстои.За двамата лигльовци законите нямат значение,правят каквото си искат безскрупулно и с усмивка.Скъпо платени,ще направят услуга на Фигуранта да разбият независимата прокуратура и гл.враг на Чорапа и кримиолигарсите,а той и те ще ги оставят да дерибействат и крадат.Няма промяна,пътя е надолу.

14

Анонимен

преди 2 години

Димитър Недков когато говори, не приказва. Прочетете внимателно.

13

Анонимен

преди 2 години

Димитър Недков - масон, милиционер и още нещо...

12

анонимен

преди 2 години

В края на краищата какво се установи , че кражбата на века с тия 700 милиона лева от магистрала Хемус не е кражба ,а точно обратното спестени за държавата средства

11

Тралала

преди 2 години

Зависи кой ще спечели президентските избори. Ако не спечели Радев, ще преговарят до януари и ще си заминават

10

Анонимен

преди 2 години

Така е ,тъкмо отлепихме дъното и се появи светлина и хоп,двама измамници използвайки,че към момента криво ляво икономиката не е сдала багажа се накрадат,осребрят каквото е останало,примерно военно промишления комплекс да стане частен,дето никъде го няма,подобно на забегналия сръбски банков ганкстер,окрадат горката държава и лишат хората от ценности и морал,те не са в изобилие,но под благата дума "почтеност"извършат беззакония и скапят държавата ще си тръгнат,защото могат професионално да лъжат.

9

Хаха

преди 2 години

До АнонименХахах, ти поне си големия капацитет и ги разбираш нещата, включително си бил и министърче наЛЕ ?Ох клакьорчетата на Бацко ... дупе да ви е яко

8

Анонимен

преди 2 години

И тоя писател сигурно е чел само винету.Сега ще се появят хиляди такива като този който получаваха пари години наред без да правят нищо.

7

Анонимен

преди 2 години

Успешен в някакъв бизнес който ръководиш няма нищо общо с успех в политиката.Ще го разберат по трудния начин и старите кучети ще им гледат сеира на тези ***. Досега нищо от което ни налъгаха като служебни министри не е изпълнено, напротив - инвсетициите паднаха с 1 млрд. лева, а растежа с 1 процент - провал!

6

Тралала

преди 2 години

То не останаха много други освен Герб и ДПС

5

До 3:

преди 2 години

Напълно съм съгласен с теб. Тия двамата нямат никакъв опит в трошене на дискотеки, ресторанти и магазини с бухалки както правиха СИК. Никакъв опит в застрелването на конкурентни мутри. Никакъв опит в правенето на милиардни външни дългове и плячкосването им. Никакъв опит в точене на еврофондове. Никакъв опит в държавно рекетиране на българския бизнес. Пълни аматьори. Давай булдозерите на жълтите павета, да правим предсрочни избори и да връщаме ГЕРБ на власт.

4

Анонимен

преди 2 години

Пак ще е по-добре от правителство от гангстери, управлявано от най-пpocтия човек, който някога се е раждал на тоя свят, както беше в последните години!

3

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че двамата от ПП разбират от бизнес. Просто са образовани и млади. Мисля, нямат особен опит в нищо..

2

От кол и въже

преди 2 години

Всеки се упражнява в остроумие.