85

И друго нещо:

преди 2 години

Никаква заповед не съм получил или разпореждане освен на бившия и настоящия ми работодател!

84

Повтарям:

преди 2 години

Нищо не ми е платено!Някой хитрец мое и да ви излъже, че нещо ми е платил, ама ганьовски не ееее! Сметките ми има тамън 4 лева, а кредитната е на минус!

83

Ми не е така:

преди 2 години

14 години работиш на едно място все в недоимък и все нещо нема и все няма база за читава работа и иде програма за модернизация и за тебе средния и то две последователни години.За мене средния пръст за тебе въжето или затвора избирай си!

82

Ооо не така:

преди 2 години

Аз съм имал много мечти през живота си, но да умра на един километър от мястото, където съм роден в апартамент наследство от дядо ми не е била никога една от тях и те уверявам, че няма и да стане.Докато други по-***, но хитри хора знаеш к'во дворци имат!Много пъти си задавах въпроса за тоя нов шанс начисто пък и с пари в джоба как да стане и намерих решение! Вземи си своето ... То може да стане с пистолет в главата някой хора три съда международни и два национални ...било и аз съм човек

81

Анонимен

преди 2 години

тука е истината.

80

Така че ...

преди 2 години

Разбирате ли ще стане още по-весело другата седмица -ще дойдат едни хора да питат едни работи и вие няма да може да им отговорите и ще почнат да вадят ония конвенции и международни спогодби по търговско право и ще си задаваш въпроса в главата си отново и отново: Защо не одобрих тия проекти и защо, о защо с тъпата си самоувереност не платих тия 61 000 BGN.Станаха 76000 BGNК'во друго да ти кажа? Понякога човек наистина си е заслужил чист старт в живота!

79

То е една рулетка

преди 2 години

И тя така е нагодена рулетката, че е в полза на богатите и в ущърб ама постоянен на бедните ...

78

Изобщо като цяло:

преди 2 години

Как точно да ги направиш тия 10 милиона не е ясно ама в 90 % от случаите не е с честен труд поне в България, обаче като цяло от 30 години нещо тука боксува ама като едно такова омагьосано кръгчееее ....

77

Анонимен

преди 2 години

Врачкииии за неваксиниранииииии

76

Ямболски цървул

преди 2 години

Тя й "астроложката" Алена е такава,колкото аз ходя по църкви,гледам телевизия,имам фейсбук,имам ваксина,и се влияя от общественото мнение,и слушам чалга!

75

Анонимен

преди 2 години

Тази врачка гледа на боб познава на фасул :D Шменди капели е цялата и схема.

74

Значи глей сега

преди 2 години

Знам го това, че при двама съпрузи ако единия почине и двамата са пенсионери вдовецът или вдовицата взимат процент от пенсията на починалия или цялата, но нали знаете отношението ми към брака?Ами ако е сам, ерген ? Фиуууу към другите ... Сега има другия момент тия богатите с парите в депозитите дето печелят от лихвите само без закон за общественото богатство тяхната мечта е : Десет милиона направи - като пенсионер живей цял живот ! Те всъщност тия лихви откъде според вас идват ...

73

Обективно

преди 2 години

АСТРОЛОГИЯТА ВЪОБЩЕ НЕ Е НАУКА. ОТ 16 ВЕК Е ИЗХВЪРЛЕНА ОТ СОРБОНАТА. ТОВА СА МОДЕРНИТЕ ВРАЧКИ - ЛЪЖАТ ВИ ДА ПАРИ! ОТ 30 ГОД. СЕ ЗАНИМАВАМ С АСТРОЛОГИЯ И ТВЪРДЯ, ЧЕ Е ПЪЛНА Л Ъ Ж А!

72

К'во ще кажеш:

преди 2 години

За онези 76 000 BGN ? Има време и отсега ти казвам, че мога да ги докарам до 100 000 с лихвите за непризнаване на престъпление. Слагам 25 % лихва точно след малко поради дискриминация и създаване на условия за закриване на местоработата ми - двата религиозни и.р.е.т.е.н.а до нея точно в нарушение на допълнителни разпоредби и отказ от модернизация!Станаха 100 333.33 BGN

71

Сигурно имат

преди 2 години

Надпис "Предсрочно мъртвият пенсионер е добре за бизнеса" ....."Робският труд на учителите е добър за бизнеса"Има и друг лаф : "Вашите пари ще станат нашите пари"И после ми се пазари за два СТЕМ проекта!

70

Математически:

преди 2 години

Ако приемем твърдението за вярно на тия тримата негодници: След 45 години работа държавата и банките имат един голяяям кеф - да умре някой два месеца след пенсиониране и ако държавата прави всичко възможно да ги умори тия хора преждевременно няма лошо...Защото той в пенсионния си фонд професионален може да е натрупал 30000, 50000 - и ако само след три пенсии умре -ежееее някой в банка и в министерство на финансите отваря бутилка шампанско, защото се преразпределят за към живите

69

Гошо

преди 2 години

Политиците доста умело използват Астрологията за внушения! :)

68

Да приемем:

преди 2 години

Изказването на Дянков, Велчев, Василев "Държавата е бизнес предприятие и ние просто трябва да го управляваме добре и да печелим добре от нея" Е ако държавата е бизнес, а те са работодателите бих казал, че доста неплатежоспособни и ганьовцииии!

67

IQ 3.14

преди 2 години

До Става още по-веселокой му не харесва, да ходи на село да копае картофи и да гледа животни, да види колко е лесно. най е лесно да си отруден и мъченик на държавна служба, ако има кой да те уреди.

66

Става весело:

преди 2 години

Около три хиляди "роби" вече са се пенсионирали и тия часове не са им били платени!