66

Анонимен

преди 2 години

До stilingЗатова е ниска избирателната активност, щото никой нема програма, просто се носи по течението :))) Ако си маке разбирам твоята тревожност, ама на нас ни е все тая за вас, вие се интересувате от БГ не ние :)

65

Не обиждайте

преди 2 години

народа български. Откакто ни направиха да гласуваме с машини не са хората, които живеят в България тези които решават. Мълчанието на агнетата.

64

stiling

преди 2 години

Този Кирчо като гласувахте за него и ПП, някой чу ли нещо за програма за управление, какво смятат да правят с Македония, с инфраструктората, с образование здравеопазване и тнт. Накаква управленска програма стратегия и тнт? ЩЕ ВИ КАЖА НЯМА ТАКАВА И ТЕ САМИТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗАТОВА УВЪРТА С ГЛУПОСТИ И ОБЩИ ПРИКАЗКИ ЗА НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ НА БЪРГАРИЯ! Няма друга държава където за месец и половина правиш партия без програма и екип и ПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИТЕ. *** НАРОД, ЛОШ МАТЕРИАЛ!

63

Анонимен

преди 2 години

До eheЗа нас са едни сърбета, кво да ги прежалваме, не сме комплексари като сърбите......хахахахаха :))) Като искат да ги подкрепим за ЕС, малко да се осъзнаят, ние направихме навремето компромиси, ама те не правят :)

62

Анонимен

преди 2 години

Баламурниците избраха поредния безродник на хранилка в бункера ,от там му дърпат конците , от там го посочиха, сега нека изберат и клепоушко,не че Герджиков е нещо по различно и ще ни захванат - навеждане за Македония ,истамбулска конвенция ,еднополови бракове,нови безплатни бази , въвеждане на евро ,затваряне по домовете ,сертификати и т.н ! Слепи ли сте та не виждате какво ни се готви ?

61

българин

преди 2 години

Браво! Така трябва! Живеем в 21-ви век, а не в 19-ти или в началото на 20-ти. Границите трябва да се премахват, а не да се изграждат нови.До Първата Световна Война в Европа граници на практика не е имало. Тогава Европейският континент е имал един своеобразен "Шенген" за времето си. В края на войната империите се разпадат и се изграждат нови граници на новосъздадените национални и етнически държави.Опозиционната македонска партия ВМРО-ДПМНЕ е огледален образ на нашата "Възраждане".

60

Много важно

преди 2 години

До сс Той да ни нахендри всичко което са му поръчали и да си прибере каквото му платят и каквото може да отмъкне докато е на власт, пък много важно, че щял да умре политически. Ние ще сме преевани толкова яко, че дори и физически да умре, (което не му желая, но възмездие искам да има), вече ще е все тая за нас.Той и Симеон 2 умря политически, ама какво от това, к'во му пука. Взе ли си това за което дойде - взе си го, че и отгоре.

59

ehe

преди 2 години

Българите сме изключителни исторически комплексари. 100 години не я прежалихме тази Македония.

58

В.Л.

преди 2 години

Сложете на везната 5 кюлчета и 60 милиона и от друга страна Националната сигурност.

57

Анонимен

преди 2 години

Тоя още не му е дадена властта и вече предаде България! Честито на всички излъгани... за пореден път!

56

сс

преди 2 години

В момента, в който пусне съседите напред, умира за винаги политически.

55

Анонимен

преди 2 години

Тоз е абсолютно менте, нема спор в това :))) Изникна от нищото, имал канадско гражданство, кой му е плащал образованието един господ знае.....предполагам некой родител с партийна жилка :))) Изобщо за какво да се съобразяваме с макетата, те не се съобразяват с нас, обаче ние требва да сме им длъжни постояно.....какъв е смисъла от това, да си правят мини "Шенген" със Сърбия и Албания, ко ни занимават с глупости :)))

54

Анонимен

преди 2 години

Кирчо говори за авиокомпании, за търговийка и далаверка, а историята и езика ги забрави. Е избрахте си продажник и сега ще приемат Макетата в ЕС без никакви условия. Очаквам до 5 г тия да имат претенции и за езика ни, като ще поискат ЕС да обяви че пишем на македонски и хан Аспарух е бил македонец. Да благодарим на двете Кта (Кирчо и Кокорчо) за това още сега.

53

Симеон III

преди 2 години

Това с квалифицираните усмихнати юпита, някои от "по-възрастните" помним, че вече ни го играха при победата на "царя" с НДСВ през 2001-ва... Ама народа ни за съжаление ума къса памет... Тогава начетения и образован Милен Велчев и усмихнатия компетентен Николай Василев надълго и нашироко ни "реформираха". Сега единия се крие в чужбина, другия покаже ли се му скачат на бой.... Пък и тогава имаше драми, отказваха регистрации на НДСВ - те страдаха и победиха... Нещата се повтарят а ние се връзваме..

52

Анонимен

преди 2 години

Киро Усмифката много ми прилича на друг усмихнат крадец от политическата ни история

51

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЗНАЧИ :..ТЕ--.ИЗБОРИТЕ --НЕ БИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ...А , ЗА РС.МАКЕДОНИЯ...ХА,ХА,ХАААААА....БОЖЕ , КОЛКО СЪМ ГЛУПАВ .....ХА,ХА,ХААА....СЕГА ЩЕ ПИЯ ЕДНО "КАНАДСКО УИСКИ" ЗА ЗДРАВЕТО НА Р.С. МАКЕДОНИЯ И БЪЛГАРИЯ!.....АМА , ШЕ ПРАТЯ И ЕДНО ШИШЕ НА КОРНЕЛИ И АГЕНТ "ИВАН"--КАРАКАЧАНОВ........ЗА УТЕШЕНИЕ...!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Само ако пуснат макетата с тази история ще бъдат изметени. За един ден от България.

49

Анонимен

преди 2 години

Киро Коня се готви да продаде националните интереси! Затвор за националният предател.

48

A3

преди 2 години

demek kircho e proivodnik na kremalskata politika ?

47

Абе ей

преди 2 години

Мръсно,продажно момченце!!! още не е взел властта,а се подлага на "македонистите" не миналото,а настоящето и бъдещето били важни. Абе ей! Харвардеца! Без мнало ..няма настояще, пък камо ли бъдеще! Това в канада не си ли го учил? Продажник!