15

Истината

преди 2 години

Жалко за държава с над 1300 години история е да бъде управлявана от един доказан лъжец и един доказан крадец.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "ГЕЕЕБР .... си замина." Но ДС се ЗАВЪРНА ПО-СИЛНА ОТВСЯКОГА.

13

те та каааа

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА

12

CAT

преди 2 години

За герб гласуват само прости хора. Много прости. И заблудени.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "Хаха...ами то за гербаджиите диплома от Харвард е едно нищо. Но диплома за пожарникар от Симеоново е нещо страхотно." Само дето Киро НЯМА "диплома от Харвард", а онзи ден Янев (служебния премиер, дето движи "промяната") назначи още двама, завършили ТОЧНО Симеоново. :)))) Та така, рибочетата ми. Скоро ще страдате.

10

запишете,

преди 2 години

Висше театрално.

9

Маринела Цветанова

преди 2 години

Проектът на Румен Радев и американското посолство у нас открадна гласове от БСП, ИТН и ДБ. ГЕРБ почти останаха незасегнати. Най-тежък е удара за старите десни, които са напълно маргинализирани и вече треперят дали ще останат в Парламента и дали ще бъдат изпреварени от Възраждане. При 100 % паралелно преброяване Лозан Панов е с 3,5% за президент, а Костадин Костадинов с 4,1%.

8

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Почти всичките гласове за ПП идват от един склад близо до Летище София, където "отлежават" хиляди несертифицирани машини за гласуване уж за реекспорт, а всъщност за манипулиране на изборите за президент и парламент. Там група *** цял ден "гласуват" на смени за радев и киро и асан от миналия понеделник и ето ти хиляди гласове... Колко са интелигентни сами разберете щом не могат да намерят киро и асан в списъка с кандидатите и понякога гласуват и за други...

7

До 8

преди 2 години

Не си напъвай мозъка, герберче.Няма как да го осмислиш.

6

Анонимен

преди 2 години

Хаха...ами то за гербаджиите диплома от Харвард е едно нищо. Но диплома за пожарникар от Симеоново е нещо страхотно.Та..на гербаджиите няма как да им се обясни.Той завършил с купена диплома от ЮЗУ, но с претенции, че е повече от завършилия с учене в чужбина.Просто такива са им разбиранията на гербиджа.

5

Анонимен

преди 2 години

добре де, нали и за ДБ все гласуват хора с високо образование и много софиянци, ама никога не са събирали над 12%. как става тая работа сега с никому известните ПП?

4

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Вие как разбрах това при положение, че почти всичките гласове за крадеца и лъжеца са дошли от несертифицираните от ЦИК машини в складовете на Сиела Норма? Според мен глаовете за продължаваме подмяната са дошли от нискоинтелигентни бандюги, които участват в схеми за купуване на гласове по време на избори и те са гласували за киро и асан хиляди пъти вчера и днес...

3

Анонимен

преди 2 години

В българску ВУЗ и куче да пуснеш ще излезе с диплома.

2

Гроби Таласомо

преди 2 години

То е ясно, че само кухи и прости женуря, могат да гласуват за тез двамата шматки, които обаче нема да го набият в съзливите им котета, но ще го набият в нашите мъжки дупета с масово тестване срещу ковид, задължителна факсинация и други Херо Мустафарски имбецило-краварски изпълнения. Гответе се за война! Тези двамата, ако направят правителство, ще започнат лют геноцид срещу нас, а ние ще им отговорим с гражданска война!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БРАВО