199

КОАЛИЦИЯТА

преди 2 години

ПП+ ИТН+ ДБ+ БСП! НЯМА ДРУГ ВАРИАНТ.

198

Анонимен

преди 2 години

До помнещ "България тепърва тръгва по пътя на демокрацията!" Майко мила, България тръгвала по пътя на демокрацията с групичка партии и Президент управлявани от ДС и Кремъл. Знам, че България е пълна с неадекватници, но това ....

197

Дим

преди 2 години

На Кире ортака който му продава хапчетата е финасовия съветник на Виденов, с който занулиха спестяванията на народа! Тия, че нищо добро няма да направят, е ясно! Дано поне не бутнат борда и след нова година да се събудите с заплати за два хляба и 3 кисели млека! Народ който не си помни историята е обрчен на провал, а вие 20 години назад на помните!!!

196

Сам съм си рекърдс

преди 2 години

Браво Кирчо и Асенчо много ме кефите за премиер и министър на финансите Браво Честитооооооо,сега ще спрат кранчетата на Гроб крадците ,и българите ще плуваме в пари.

195

Сам съм си рекърдс

преди 2 години

Каскета да сдава поста на Христо Иванов,и всички гербери хвърлени в тъмницата изолатора.

194

Пророк

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ ТОВА Е МНОГО ПО- ДОБРЕ ЗА ГЕРБ! ЧАКАМ ДА МИНЕ ЗИМАТА. КИРЧО ЩЕ СТАНЕ НА КИРЧОВИЦА. С КАМЪНИ ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ ТОЧНО ТИЯ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ. ЗА ЖАЛОСТ ЩЕ Е ТАКА.

193

Лондонски меринджей

преди 2 години

Меринджеи от Харвард...:)

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (219) .............и земята е плоска, нали?!?!? ..............Приматски ли ти е фамилията? Не си ти когато си проЦт !!!

191

Сам съм си рекърдс

преди 2 години

Борисов каунннаа да стяга багажа или за Дубай или за ЦСЗ.

190

Анонимен

преди 2 години

Боко-тиквата газ пикае .........ХА-ХА-ХА............Пее се песента "Умрел гербер, съсухрен гербер"

189

Анонимен

преди 2 години

До 212"ТъпчУуу, на изборите целта е да дадат статистичечка извадка за нагласите на населението "Е, статистическата извадка показва, че 66% (64 +2%не подкрепям никого) Не са изпратили представители в Парламента, поради липса на достойни такива)

188

Анонимен

преди 2 години

До Истукан (204) ГРОБ-Боко ще се коалират с Бай Ставри в Централния !!!......СКОРО !!!

187

Анонимен

преди 2 години

всеки друг е по добре от ББ чекмеджето

186

Снакс

преди 2 години

Само времето ще покаже, лично аз се надявам който и да вземе властта да се справя по-добре от предходните. А тези 60% без никакво мнение и позиция не ги разбирам.

185

Анонимен

преди 2 години

кво стана с ББ чекмеджето ?

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (207) ..........ТъпчУуу, на изборите целта е да дадат статистичечка извадка за нагласите на населението а не да отидат всички до урните!! .....но когато си ходил до8ми клас на училище няма как да знаИш такива ЕЛЕМЕНТАРНИ неща !!Турбо-провинциалист си !!!

183

помнещ

преди 2 години

Само искам да попитам " СТРАНДЖАТА" с резервен ник "Позитано" във времето " Диана" и още други които не знам. Тонката беше пич и след 12 г тролене за ГЕРБ се оттегли-:)РЕВЕТЕ ЛИ В МОМЕНТА ГЕРБЕРИ???-:) Ревете! ЗАСЛУЖАВА СИ!България след 32 г,те младите не знаят,но аз помня.България тепърва тръгва по пътя на демокрацията! 32 г ни управляваха бивши комунистически "величия"! Дано др Борисов е последният който помня от времето на групировките след 1989 г! Ти не знаеш май,каквосе случи българино!

182

Истукан

преди 2 години

До Анонимен 207. Ами то като гледам чужденци са завладели България и природните й богатсва, нищо чудно да се управлява тази държава от друга държава.

181

Анонимен

преди 2 години

Човек не може да не се засмее на ситуацията след 3 те избори!Преди година време, яко протестъри по улиците, блокаж и бой с полицията. Разнасяха ковчега на Бойко до Банкя!Сега протестърите имат БСП-10%,ИТН-8'5%,ДБ-7:5%,МАЯ-2'5%.А,ГЕРБ-23'5%.Чегъртането, изчегерта протестърите, още едни избори напролет, ще ги изхвърли от НС.

180

Бил Гейтс

преди 2 години

Тези взеха пари от мен и обещаха въвеждане на задължителна ваксинация на всички българи с инжекциите ми файзер. Тези обещаха пред мен да ваксинират всички деца и даже домашните кучета и хамстери. Явно ще имаме 99% ваксинирани в България скоро, ако трябва да съм честен не ми трябват българи в новия световен ред.