9

Анонимен

преди 2 години

Джуджето сифилистик Улянов, заради което са умрели милиони, отдавна трябваше да го изгорят на клада.

8

Анонимен

преди 2 години

Този митрополит защо не казва мнението на църквата по въпроса, а коментира само какво било мнението на хората? Тази мумия приживе е изтребила милиони християни, а и след смъртта си е използвана като знаме от други, които са изтребили още милиони. Мястото й не е нито в мавзолей, нито в гроб, защото не заслужава християнско погребение. Тя трябва да бъде изгорена, а прахът й разпръснат на неизвестно място.

7

дидо

преди 2 години

ленин е евреиско гермаски агент отвратително ционистко същество умряло от ярост че са му откраднали няколко милиона ,които тои пък открадва от русия....трябва да бъде изгорен и праха му исипан в обществена тоалетна в индия

6

Нека си лежи

преди 2 години

Жалещите по "славното минало" не могат да проумеят, че с мавзолея и тази мумия в него съветските дрогаре още през 1924 г. са погребали и социализма. Как се съчетават уж научна теория за обществото и първобитни идолопоклоннически практики отпреди хилядолетия? Историята показа как. А през 1927 г. с въведеното "специално снабдяване на отговорните другари" тихомълком е бил признат извратеният държавен капитализъм вместо комунистическите измишльотини. Нека има мумия да напомня този позорен провал.

5

Анонимен

преди 2 години

А с мумията от Белия дом какво правим?

4

Русия е велика

преди 2 години

Русия ви побърква, а?

3

Анонимен

преди 2 години

Ленин е западен възпитаник.

2

Анонимен

преди 2 години

Най-великия руснак заслужава такова уважение. Спасил е СССР от разграбване от царя и Англия и САЩ както разграбиха България о Македония след 1919 г.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами, така е в страната с "християнските ценности" на Путин.