8

Анонимен

преди 2 години

Аз следвам в Туитър големия д-р Робърт Малоун, който създаде иРНК технологията, но не се продаде. Ако се беше продал, реки от злато щяха да потекат към него. Нобели, награди, участия в шоута, права за книги, филми, щяха да го направят жив Бог и всеки ден по новините щяха да ни го възхваляват както Антъни Фаучи. Но каква е реалността - почти никой не е чувал за него, а той най-ключовия играч във всичко това. Всичко за ваксините му е ясно като бял ден.

7

Анонимен

преди 2 години

Ваксините предпазвали - демек, ако оцелееш след ваксината, значи те е предпазила. Много млади и на средна възраст се кефят, че били напълно ваксинирани и нищо им нямало. Радостта им ще стихне сравнително скоро.

6

Я пак?

преди 2 години

Безотговорно било хората да бъдат оставени да решават сами???Не оставям сама да решава котката ми дали да глътне хапче за ***. Тука за хора говорим, бе, ей!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Грешката беше, че дадохте сцена на мангъра. Той обърка народа. Съдете го сега за геноцид.

4

Гадове

преди 2 години

"Включително това какво може да очакваме като странични ефекти от ваксината, каква е разликата между очакваните малки странични ефекти и колко драматични са ефектите от боледуването"///Ах вие мръ/сни прода/жни май/му/ни. По стълбовете ще висите.

3

Анонимен

преди 2 години

Да, създали поколението 30+, което все още хрантутят, барабар с децата им.

2

Анонимен

преди 2 години

И ти, професоре, наричаш "псевдонаучни тези", мнението на Откривателя на иРНК технологията д-р Робърт Малоун???!!! ТОЙ ги е открил, алооо????!! И ти казваш, че ти си по запознат от него??? Не мога да повярвам!

1

Анонимен

преди 2 години

Следя изявите на професора внимателно, защото някога ми беше симпатичен. Ми продаде се. Нищо общо с приказките му отпреди 1 година.