241

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова са данни за петък

240

Анонимен

преди 2 години

До До299/301 Вече ти отговорих на този въпрос. Прочети отговора, вместо да пишеш.

239

До299

преди 2 години

"Готин"редичката от факти най вече говори-Броят на нозаразените гони пикови стойности въпреки ваксините на които основна цел Беше и Е да ограничат заразата.Пита се Щоооо?

238

Ваксиниран

преди 2 години

Някъв под мен неразбрал що им е на датчаните да затварят като нямат много трупове. А как? След дъжд качулка? Га отишъл коня в ряката? Као у бугарско?

237

Анонимен

преди 2 години

Ако толкова са в събота, не ми се мисли какво ще е във вторник.....

236

Анонимен

преди 2 години

До До297/298 "Пита се Щоооо?" Щооото се оказа, че ваксинираните могат да предават вируса, което не е конвенционално или поне не от това, с което имунологията досега е имала опит. Затова. И така, неваксинираните не могат да бъдат "изолирани" сред многото вксинирани и заразата да "угасне" от самосебе си. Както виждаш, няма нищо загадъчно, или подозрително. Просто редичка от факти, които човек трябва да приеме, че съществуват.

235

Антивакс планове

преди 2 години

Заразяваш се - имунитет! Преболедуваш - имунитет по две! Преболедуваш тежко - имунитет по три! Умиргаш - абсолютен имунитет!

234

До297

преди 2 години

"Готин"чакай сега,по спомен всички по света твърдяха че минем ли 70% ваксиниране и приключваме с заразата,не стига че това не се случва по Европата ами почват да чупят всичко свои негативни рекорди по нови случаи!Пита се Щоооо?

233

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 297 От неваксинираните, "готин", но дори да бяха от ваксинираните, важните са серзионо разболяващите се и хоспитализираните. Историята с вируса не свършва, ако го прекараш. Нататък тепърва ще имат проблеми тези, които са боледували тежко. Е, те тия проблеми ще си ги спестят ваксинираните (и държавите, където хората навреме са се ваксинирали, а не са си правили експерименти, да видят "какво ще стане".

232

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

КУНЧЕВ Е ЖИВ! КУНЧЕВ Е БОЕЦ! НИЕ СМЕ БОЙЦИ! БЪДЕТЕ БОЙЦИ! ВЗЕМЕТЕ СЪДБАТА СУ В СВОИТЕ РЪЦЕ! НЕ ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ДОЙДЕ ОТГОРЕ! ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ!

231

Анонимен

преди 2 години

До298 Убаво де"готин"нали взеха превантивни мерки и ваксинираха 80% от населението,от къде дойдоха тия 5000 нови случая?

230

Анонимен

преди 2 години

До българин И нищо от това няма общо с ваксинацията. Освен разбира се, че българина е беден, защото е проЗЗЗЗ.

229

Анонимен

преди 2 години

До До Пуфляка Клоун "Щоо .." .. то да не станат много повече. Знам,ч е концепцията на превантивните мерки за българина не работят - той винаги взема мерки следварително. Затова сега у нас *** по 200 души на ден.

228

българин

преди 2 години

До: номер 292 (Клоун) Ти защо ни сравняваш България с Дания? В България можеш ли да си извадиш лична карта, шофьорска книжка и международен паспорт ако отидеш в библиотеката и всичко това да стане за един ден? В Дания видял ли си персонал от болниците да протестира срещу лошите условия?Видял ли си да се оплакват от недостиг на лекари?Ти ходил ли си в Северозападна България да видиш как *** хората като мухи щото не могат да намерят лекар?А? Видял ли си в Дания как ги лекуват?

227

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 294 Защо да го игнорираме, като всяка дума от написаното е вярна?

226

До Пуфляка Клоун

преди 2 години

Хубаво де"готин"Четири,ама затварят с ваксинирани 80%-пита се Щоооо?

225

Анонимен

преди 2 години

Тук има един *** който сто пъти вече е написал едно и също.И всяка копи-пейст публикация завършва с думите "заслужавате си го напълно".Игнорирайте го.Безсмислено е.

224

Клоун

преди 2 години

До 285 Льолчо, в Дания починалите от ковид за вчера са 4 човек. ЧЕТИРИ. И са с население като нашето.

223

Въпрос

преди 2 години

До в Белорус От къде знаеш как е в Беларус? Там има цензура над ковид данните? Това означава, че Беларус е като в Русия, а в Русия нещата с ковид са извън контрол ...

222

не са ваксини!

преди 2 години

"Ваксините предпазват от тежко протичане на болеста и смърт." - значи това не са ваксини, ами ментета. Ваксината предпазва от заболяване, а не от тежко протичане на болестта. И тези препарати дори и това не правят, защото броят на заразените инжектирани е пъти повече след инжекциите, и болестта не протича по леко, защото навсякъде връщат мерките.