10

Анонимен

преди 2 години

Ще се из кефя ,ако за нова година Беларус и Русия завъртят крановете на еврогеьовете

9

Анонимен

преди 2 години

Чудя се защо и ние не пускаме всякакви "гости" от юг и да ги съпроводим до някъде по границата ни?! Нали и ние сме "свободна и приятелска" страна като Беларус?!

8

Анонимен

преди 2 години

О, определено звучи само като предупреждение, а не като заплаха - да врътне кранчета! Ха-ха- ха! Много йезуитски!

7

Анонимен

преди 2 години

"""Христо Христов: "Как се е получило така и защо те не са спрени на влизане в Беларус?" - и защо да ги спират в Беларус? Беларус е свободна и приятелски настроена към чуждите народи страна.""" ______________ Добре, а защо ги гони, че и ги конвоира с официализиран лица до границата, но не и до граничен пункт? И ги зарязва без храна, вода, подслон, отопление! Много приятелско. Това ли са ни ценностите на източното православие?

6

???

преди 2 години

"Как се е получило така и защо те не са спрени на влизане в Беларус?" А защо трябва да се спират на влизане в Беларус? Някакво споразумение ли има ЕС с Беларус, че същата трябва да пази външните граници на съюза? Защо не оторизирате Тихановская официално (нали е признавате за легитимна) като представител на ЕС да обясни на сънародниците си че трябва да затворят границите си за благото на ЕС? Те "със сигурност ще я разберат и подкрепят!"

5

баба мара

преди 2 години

меркел да се оправя преди да сдаде поста следва спиране на газта ес е еднаненужна организация която генерира огромни разходи полза никаква ще си патимот едни нека-дър-ници

4

Взаимни ритници

преди 2 години

Гусин Попов що ли се прави на ощипан, а не си каже, че Лукашенко просто си го връща по селски и грубо, както той умее - връща си го на спецовете по "цветни революции", които се опитаха да му спретнат дирижирани от тях избори и удариха на камък. Връща си го и за лицемерните "демократични" санкции, с които Европа го наказва, че не иска да поднесе страната си на тепсия на едрата спекулантска пасмина. Затова се разбра набързо с каналджиите на жив товар и уреди грозен цирк на полската граница.

3

Тероризъм в България

преди 2 години

Здравко Попов: виж в България Перник какво става режат ръце и хвърлят хора от скалите като в Исламска Държава!

2

Анонимен

преди 2 години

Терористична Групировка близка до Борисов и Гешев се занимават с репресии и убийства от МВР и ДАНС умират от страх защото половината са полицаи и от Армията !

1

Анонимен

преди 2 години

Нищо необяснимо няма. Путин ги товари и ги прекарва през Русия. Връчва ги на Лукашенко, а оня си знае работата. Всичко е договорено.