153

заварчик Sverige

преди 2 години

заварчик 600-700 лева, Свериге вземам 2400 евро и надбавки за децата, познайте кога ще се върна.

152

ГРЕШКА в Заглавието

преди 2 години

КОЙ в държавата ВЗЕМА НАЙ-МНОГО ПАРИ? Определено това НЕ са ИТ спецовете. А РАЗНИТЕ Държавни КАЛИНКИ поставени на ВИСОКИ ДЪРЖАВНИ експертни постове. Министри, съветници, директори на държавни служби, Дупетати, митничари, тираджии, Президент. ВСИЧКИ изброени ПОЛУЧАВАТ МНОГО повече ПАРИ и дори злато отколкото някакви ИТ спецове все още заблудени останали в България да бачкат за кефа и пичалбата на мазни бизнесмени собственици на фирми.

151

туск

преди 2 години

айде троловете да ни обяснят как взимат по 20 бона на месец ей така от въздуха докато другите са балъци на заплата.

150

Анонимен

преди 2 години

До Манолов Тая статистика всъщност грам не е вярна. Поне в София сервитьор в месеци без затваряне винаги е можело да изкара и 2-3000 с бакшишите. Масово, обаче, се водят на МРЗ, че и много на 4 часа. Хамали, разносвачи и т.н. да не се осигуряват на пълна сума? ИТ вадят очите, но там просто 90% е легален бизнес без криене на осигуровки и данъци. Да, лекарите не са платени, ама и измамниците имат голяма вина. При средна заплата Х *** поискай 2Х. Ако официалното беше 2-3000лв, щеше да е различно

149

Анонимен

преди 2 години

И парите миришат на мизерия

148

Анонимен

преди 2 години

Антисоциална мизерна ........ от 9 свят. С основна икономика лихварство.

147

Манолов

преди 2 години

Горните данни са потвърждение, че шляпаме в блатото на разрухата като страните от третия свят. Най-добре платени са ИТ-тата, заетите във финансите и енергетиката. От всички тях, само тези в енергетиката произвеждат стойност, НО на колосални цени, т.е. НЕ са ефективни. Останалите са обслужващи и то калпави. Пълна трагедия. Би трябвало най-добре платени да са медиците и учените.

146

Манолов

преди 2 години

До Н 168ИТ-тата взимат много НЕ защото "могат и знаят много", а защото останалите знаем малко в областта им, "мениджърите" пък - най-малко. Те НЕ са производитдели, а обслужващи - създават НЕ стойност, а улеснения. Досега, свестен ИТ почти не съм срещал. Повечето са ***-наглеци.

145

Н

преди 2 години

Аз не съм ИТ, но им се радвам и нека всеки взима това, за което е учил и може. Малко са, могат и знаят много и ги търсят. Вси едно те са си определили заплатите, а не пазара на труда.

144

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно. Най-високи са футбола, НС, ВАС, БНБ и т.н. къдетое е мафия и няма места.

143

IT

преди 2 години

Взимам по 15к чисто на месец. Завиждайте, беднЮяци!

142

Анонимен

преди 2 години

Заплатите с 10% отгоре ,а храна и услуги с 30% ,мерси !

141

EffectiveNet

преди 2 години

До ХахахахахаЗначи според теб с 4800лв на месец вземат повече от кадърните програмисти :D В нашата фирма стартовата заплата е 6000 нето ( без опциите, които почват да се вестват след първата година ) и имаш 10% увеличение на 9 месеца. Имаме позиции с 15+к нето стартово.

140

Анонимен

преди 2 години

Да бе 1500 лв. заплата!! Такива пари взимат само мутрите и хората на ГЕРБ. Шефа на цеха в който работя взима 980 лв. Аз като шеф на смяна взимам 800 лв. А момчетата носачи и шкосери взимат от ,700 до 790 лв. в зависимост от дневната ставка.

139

Samo minavam

преди 2 години

Изключвам им тока и ги оставям, ай ти ти тата

138

Паралиев

преди 2 години

Че вий какво искате ? Плащат ви по 1533 лева, което прави грубо около 6132 лева на месец. За какво ревете, така и не става ясно.

137

Анонимен

преди 2 години

стига с тез пикливи аитита

136

Я, па Я

преди 2 години

Числото е без значение, гледа се какво можеш да си купиш с парите от заплатата. Общата инфлация от м. Май насам гони 50% и май, че още се кани да скача. Най зле са пенсионерите дето всички политици им се изредиха, пардон, помогнаха със 120 лв. Само дето с тази помощ сега могат да си купят наполовина от това което можеха с пенсиите си преди м. Май. След втория мандат на Радев ще сме 4 млн. Останалите 2млн. ще са се изнесли, младите ще почнат да си прибират старците по новите роднини.

135

Пепа Смока

преди 2 години

Аз тея пари ги правя за ден. Душа няколко смока до обед и следобед разпускам баджаци в жакузинцето с леки коктейли. Кви айти та ви гонят, елате кака ви Пепи да се погрижи за вас. Преди 9 сутрин давам 20% отстъпка

134

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев, Петков и Василев. Увеличили са заплатите с левче от април месец. На това му се вика промяна.