11

аз

преди 2 години

Бог да го прости!

10

Анонимен

преди 2 години

До 8На мен не са ми искали медицинско свидетелство на конкурс задокторант и едва ли искат такова за асистентски конкурс. Имали са си човек и затова са го шкартирали момчето, както на всякъде в България. RIP момче! Дано си на по-добро място!

9

Галъп

преди 2 години

Не е истина починал е от ковид защото други болести в момента няма ПОЧИВАЙ В МИР И ДАНО ТАМ ДА Е ПОХУБАВО ОТКОЛКОТО НА ЗЕМЯТА

8

Анонимен

преди 2 години

До Главен асистент - Не не се изисква МЕДИЦИНСКО СВИДЕТЕЛСТВО!

7

Главен асистент

преди 2 години

Жалко за момчето, лека му пръст!Но за тези конкурси, само за участие, без значение дали ще ги спечелиш, се изисква МЕДИЦИНСКО свидетелство, че си ЗДРАВ...

6

Обективно

преди 2 години

ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО! ТОВА, КОЕТО КАЗВА ЗА " КОНКУРСИТЕ" Е САМАТА ИСТИНА!!! ЛЕКАРИТЕ НА ВОДЕЩИ МЕСТА СА СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ ПРОФЕСОРСКИ И ДОЦЕНТСКИ. НЯМА НИ ЕДИН НОРМАЛЕН ЛЕКАР НА ТИЯ ДЛЪЖНОСТИ! После питате защо смъртността у нас е най- висока със или без ковид!

5

реалнафантазия

преди 2 години

Дано не ме разберете погрешно. Погледнах няколко снимки и визуално всякаш видях българският инженер-физик и уфолог Владимир Терзийски в него. Не знам как ми дойде тази асоциация, но много ми напомни за него преди да изчезне по времето на 9/11 в САЩ, където и живееше Владимир. малко отклонение... светъл му път на Радослав!

4

Анонимен

преди 2 години

Да почива в мир, но щом държавата плаща обучението му трябва ли да се инвестират пари в един болен човек, който се знае че няма да оцелеее. Ако сам плаща е друг въпрос.

3

Жалко....

преди 2 години

...за младия човек, нека почива в мир!Съболезнования на близките му!

2

тарауелс

преди 2 години

Наистинала тъжна и лоша новина ... светла му памет..

1

Вечна му памет и

преди 2 години

лека му пръст. Жалко ,че си отиват млади и кадърни хора....