306

Iozeff

преди 2 години

До АнонименРадев президент! Киро министър-председател! Рашков ГЛАВЕН ПРОКУРОР!Толупът взатвора! В килията на Бай Тошо! Е така виждам аз нещата след изборите!

305

M.P

преди 2 години

Стига глупости ,гласуваите за ГЕРБ и всичко да приключва .и на 15/11/2021 всички на работа сакато,кьораво всички трябва да работим.ОК

304

Анонимен

преди 2 години

Борисов е на добрия премиер досега и в коалиция с Патриотите!Най доброто време за БГ,никой не го е стигнал и не може.От какъв зор негативни,злобни,черногледи и мапулативни хора като Радев,марионетни четци на листчета на задкулисие с нищо недопринесли за БГ,разединител и нарушител на Конституцията тоя глупав народ да избере отново.Оплетен в зависимости с червени масони фигурант.Та така,а Борисов задължително да обжалва изборите с/у тези нечестни меркантилни хуни,чрез разни схеми използват машинит

303

Стефан

преди 2 години

Абе ей сикаджия ти не разбра ли, НЕ ТЕ ИСКАМЕ, нито тебе, нито партията ти, не го искат в селото, той за къщата на попа пита, ако трябва пак ще отидем на избори или се прегърнете с БСП и ДПС, формулата 3-5-8 е отработена, лапайте си на воля тогава, дано тогава този заспал народ се събуди и хване сопата, няма друго решение.

302

Марко

преди 2 години

До 330 Венелин Блести,блести Бойко Борисов и то много блести пред всички джудженца мераклии за власт.С ума си всички ги слага в малкия си джоб и ги прави смешни и жалки.А те комплексирани щуреят и изтрищяват.Фигурата е никожен пред Борисов

301

Един от повечето

преди 2 години

До 328. Видовден? Не, виденова зима иде. А за шкафчето. Борисов винаги го държи отворено. Така и докато спи държи съдържанието му под око.

300

Анонимен

преди 2 години

Урока ви трябва да е, че трябва да се обединявате в името на благоденствието на страната, а не да бъдете егоистични и се разделяте! Проведете нормални избори, не ги фалшифицирайте с машини, нека всеки вземе толкова гласове, колкото са гласували за партията им, след това се разберете как ще съставите коалиция и парламент! Така е най-правилно, за да няма недоволни и кавги или ощетени партии!

299

Анонимен

преди 2 години

Урока ви трябва да е, че трябва да се обединявате в името на благоденствието на страната, а не да бъдете егоистични и се разделяте! Проведете нормални избори, не ги фалшифицирайте с машини, нека всеки всеме толкова, колкото са гласували за партията им, след тива се разберете как ще съставите коалиция и парламент!

298

Анонимен

преди 2 години

Оставете на мира партиите на Бойко(ГЕРБ) и особено ДПС, не ги закачайте, не се превръщайте в диктатура и тирания, простете им, аз простих , оставете ги колкото си спечелят от изборите, да си вземат гласовете и да си участват в парламента, не фалшифицирайте изборите, партиите ГЕРБ и ДПС и редовите хора от тези партии, нямат вина за абсолютно нищо, простете им, оставете ги на мира, моля! Не бъдете жестоки, простете, за да бъдете простени!

297

НЕ, ДРАГИ БОЙКО!

преди 2 години

Не можеш да направиш правителство, защото всичките партии в парламента са путинистки. На руските шпиони не им трябва правителство. Фигурантът ще прави президентска република, референдум за излизане от НАТО и ЕС и влизане в Ислямска Евразия.Но това , което ти не можеш да го направиш, ще го направи Байдън, така че имаме надежда.

296

Анонимен

преди 2 години

След изборите ще се подпишат разни спогодби с които няма да се зачитат нашите закони които все още ни пазят.Ако ние не се обединим да изберем Възраждане това ще бъде краят ни психически,физически и всякак.Спрете телевизора и мислете с главата си.

295

Анонимен

преди 2 години

На Доган ще се прави

294

Щирлиц

преди 2 години

Вече ни предложи един водещ на чалга-шоу,който да изберем за премиер.Дано вторият му опит на Борисов е по-сериозен,макар че нещо различно от калинка едва ли ще ни п.рОбу.та.

293

Ицо хазартния

преди 2 години

Имаш ли човек в... "Сиела Норма"..?!

292

И тази история:

преди 2 години

Ще бъде много интересна - този съдия на Сакскобурга ще ти каже всъщност, че почти всичко под закон, но към закон правилник, наредби, допълнителни разпоредби не е проверяване за смислово противоречие с Конституцията!!!

291

Искаш ли да знаеш?

преди 2 години

Къде е слабото място в Конституционния съд? Единия съдия на Сакскобурга, дето неговия уж приятел дето и той е на Сакскобурга всъщност му държи почти забит нож в гърба.... Ако успееш да разбереш кой от тях е ... Той може и да ти каже "Една невероятна история"

290

И метафора:

преди 2 години

Игра на тронове - никой не мое падне от трона си в Конституционния съд защото държи мечове за всички останали ....

289

Още по-весело

преди 2 години

Защо Сакскобурга има двама съдии в Конституционния съд. Единият държи на мушка другия плюс двама от другите - обаче единия може и да не го държи, а само да си мисли, че го държи .... Разбирате ли негово нищожество е безкрайно недоверчив дори към собствените си хора, а той се е погрижил двама други съдии да държат на мушка и първият и вторият му съдия ... В резултат на което държавата буквално няма Констититуция и няма съд, който да я съблюдава за противоречия, което е лобистки много удобно!

288

ПеКаГеНУ

преди 2 години

от мазетата се подучива че с голямо единодушие компетентна комисия по Преименоване на офицялните згради състояща се от немалк брой активанти са дошли самостоятелно до мисълта СУ да преименова на ПКГНУ = Първо Килийно Гербално Начално Училище с разширено преподаване на Преписвачество.

287

ИзчезниМизернико

преди 2 години

След изборите е редно с Каскета да посетите Бай Ставри,а Сийка и Севда - да ви идват на свиждане .