12

О, божке

преди 2 години

Какъв страх? Аз по-големи страхливци от вас не познавам. Един приятел, когото нито съм убеждавал в нещо, нито го карам, постоянно ме пита какво да правел, да се ваксинирал ли, какви неща чел по разните му парцаливи издания, и накрая ме пита тази игла колко била дебела и дали боляло.:D Толкова за страх, мои. Хубав ден и на теб и по-малко злоба.

11

До О, Боже:

преди 2 години

Имаш признаци на ваксинирани! Продаде си душата от страх, клетнико наш! Еничарче, лек ден!

10

О, божке

преди 2 години

Поредната недомислица, измислена от *** ювци за останалите такива. В целият свят такова нещо няма, но нашите му намериха колая на пандемията. Сега всеки ще бъде доказано преболедувал с антитела до небето срещу съотвените суми за тапията. Разбира се, всичко това докато не влезе в интензивното и останалите разумни не му платим ремдесивира и кислорода, защото той не се е ваксинирал.

9

x

преди 2 години

Всички коментари са излишни. Просто сложете край на всички мерки против тази фалшива пандемия. Ако имах властта, днес пандемията приключва и животът се връща по старому.

8

Геле

преди 2 години

Все по ясно става, че проблема не е медицински а политически. Някой има огромно желание да ни набоде с нещо. Въпросът е кой и защо?

7

хах

преди 2 години

И това че съм го преболедувал какво интересува околните? Това че съм изкарал ковид не значи че хората около мен са защитени.

6

МмАаНн

преди 2 години

До АнонименНапротив, отдавна трябваще да се направи масов скрининг за антитела, за да има ясна картина, през каква част от хората е преминал вирусът. Само че това би имало смисъл ако се тестват и ваксинираните. Критериите за брой антитела са толкова завишени (умишлено), че дори ваксинираните не могат да ги покрият. И това прави една добра от медицинска гледна точка идея напълно безсмислена и с фалшиви резултати.

5

Анонимен

преди 2 години

Искат да видят, колко няма да се ваксинират за да не поръчват излишни бройки ваксини :D

4

Анонимен

преди 2 години

Или си преболедувал или не, тва като "малко бременна" звучи. Тва, че са по-малко антителата не значи, че нямаш защита, значи, че скоро имунната система не е срещала вируса. "наистина защитени", ваксите са 100% защитени, нали, особено 6-7м. след втората доза - 16% шанс да не се разболееш

3

Анонимен

преди 2 години

След "мек локдаун" меренето на антитела е поредната българска измишльотина, която е напълно излишна.

2

Анонимен

преди 2 години

Кацаров направи поредният удар преди да си тръгне.

1

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ РУМЕН РАДЕВ НА ВЛАСТ!