137

Анонимен

преди 2 години

До 153,Наистина, няма нужда да образова такива като теб! Ти си *** и *** ще си останеш!

136

обективен

преди 2 години

Тоя като го гледам е изминал житейският си път и е на финалната права та да не ми дава акъл а да си гледа пенсийката Да си ваксинира внуците ако има и да си гледа старините нали си пикае на бомбетата на обувките

135

Интересно,

преди 2 години

след като е теоретично невъзможно да се определи колко силен е естественият имунитет,как успяха да направят това за изкуствения,за да натискат толкова да се инжектират хората???Тези за пари не само майките си ще продадат,ами и нова медицина ще измислят...Сигурен съм че ако свалят цената на клиничната пътека до старата стойност,заразените ще спаднат драстично,в пъти...

134

11

преди 2 години

Тоз от километър личи, че е от десето.

133

до 148

преди 2 години

Е да, те провинциалистите са така- вместо да се изуча, се бият.

132

до 148

преди 2 години

Кое е цинично, бе драги ми смехурко? Че знам колко струва трудът ми ли? И аз съм бил складов работник преди години като студент и взимах извънредни смени, защото бях на лекции през деня. Аз ли съм му подписвал трудовия договор? Не. Като нищо не можеш, ще взимаш 1800лв.. И аз нищо не можех, и аз взимах толкова преди 10 години. Развий се малко, работи реална работа, а не такава за ученици и студенти и барем ти уври главата. Ама надали.

131

Анонимен

преди 2 години

В лабораториите да питат какви антитела искат да се изследват за преболедували иса едни за всксинирани са други хората масове се тестват без да знаят какви антитела искат да им се изследват просто казват идкам изследване за антитела

130

До 129

преди 2 години

И какво,да не би да ми завиждаш?:)))Съдейки по написаното,яко те тресат комплексите:)))Дерзай,още 7-8 дози и ще се очовечиш,евентуално...:))

129

do 141

преди 2 години

Баце, ти сериозно ли? Хигиенистката в офиса ни взима 1400лв. за 10-часа работен ден... 1800лв. взимат студентите по складовете.

128

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не трябва да има зелен сертификат за антитела.

127

до 141

преди 2 години

Жълти стотинки са, да. 1800лв. взима складов работник или стажант студент в ИТ компания. А един нормален човек взима по 1800лв. на седмица. Мерси. Затова и не познаваш ваксинирани хора- няма къде да ги срещнеш в средата си.

126

До 129

преди 2 години

Антиваксърите = бачкатори с таван 3000.>>>>>>>>И Илън.Мъск ли е от тия бачкаторите, че не се е препаратизирал,м????

125

до 132

преди 2 години

По 1 милион в банката от криптовалути има половината ИТ сектор в София. Неслучайно и броят на милионерите скочи доста последните 2 години. Демек, не е нещо интересно да имаш 1 милион. От всяко правило има изключения, разбира се. Измежду кадърните хора също има такива, които не искат да се ваксинират. Важна е масовката и тя е ясна- при заможните 90% ваксинирани. При бедните- 10%.

124

до 132

преди 2 години

Важното е, че ти си бачкатор за жълти стотинки. А, ако прочетеш внимателно какъв е процентът на ваксинирани сред заможните, ще разбереш.

123

Анонимен

преди 2 години

До 133,Това за бонусите е толкова далече от истината. Лечението на един пациент с ремдисир (350 евро без ДДС) се състои от поне няколко флакона. Познай "фармацефтичната мафия" от кое има полза - да се ваксинираш или да те лекува за сметка на държавата.

122

Анонимен

преди 2 години

До 130,Хапвам пуканки, докато гледам как си губиш времето да обяснаваш как ваксърите "крещим". Не се определям като ваксър, но съм ваксиниран. Не ме интересува дали другите около мен са ваксинирани, защото аз съм. Не се страхувам, треперя и т.н. Така че жив и здрав и успех!

121

Шаши

преди 2 години

Американците хвърлят милиарди за вируси за унищожение. Може да пръснат 1 милиард да избият чавдарчета на лагер в Северна Корея, обаче антидота трябва да е стотинки.

120

Шаши

преди 2 години

Аниваксър: Това си е чисто БОВ. Ама аз съм много як физически и не съм усетил в началото.

119

Анонимен

преди 2 години

Много ми е смешно как супер "смелите" антиваксъри наричат ваксинираните овце. Антиваксър = бачкатор с таван 3000лв. заплата, работещ я като шофьор, я като склададжия. Не смее дума да обели да му качат заплатата, по-нисък от тревата на работа, защото знае че нищо не умее. Тотален роб. Тотален страхливец. Но иначе нямало да се ваксинира- било за робите. Падам от смях. Та, няма как *** антиваксър да е в интелигентен кръг от добре платени хора, които са на 85% ваксинирани. Естествен подбор.

118

Шаши

преди 2 години

Още в началото си мислех, че този ,, вирус" е замислен от дебелогъ,з.ите полковници от форт Детрик. А Унищожителя на планети доктор Фаучи е съдействал.В понеделник сутринта не можах да стана и пих комплекс противоотрови. Намериха ми двойна пневмония.