368

Анонимен

преди 2 години

надявам се да е от личната ти сметка ***

367

Хектор

преди 2 години

Готин народ сме ние , гласуваме за БСП (гнyсни педалI ), Герб ( долHи манаfи), Дпс (резаHи майmуни) ,изкриви се мутри вън ,Славун плехаров, Д.България (ченгета)......Да са ни честити "братя" Българи, гласувайте си все така............

366

Непозната

преди 2 години

А по негово време се изтеглиха 15 милиарда, които не стана ясно къде отидоха. Вероятно в нечие чекмедже пак.

365

Ужас

преди 2 години

Демек тегли се по половин чекмедже , че и отгоре

364

Анонимен

преди 2 години

Най многобройната партия сме! 30% на изборите и отивате патки да пасете! Само ГЕРБ

363

Анонимен

преди 2 години

На изборите пак ще покаже ГЕРБ на кого разчита България!

362

Анонимен

преди 2 години

Без нашия Бойко и Герб няма да има правителство! Колкото и да лаете,малко сте!

361

Анонимен

преди 2 години

Една пета от България ще глсуваме за ГЕРБ! Точка!

360

Анонимен

преди 2 години

Ние сме МИЛИОН избиратели на ГЕРБ! На изборите пак ще ви смачкаме!

359

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Този все още не може да приеме факта, че България съществува без него и въпреки него !

358

Анонимен

преди 2 години

До АНТИ КОМУНИСТВъобще не разбираш за какво говоря и не виждам смисъл да обяснявам! Няма нищо общо с раждането и отглеждането...Въпросът е, че тези деца са "употребени" за предизборната кампания. Нямаше нужда медиите да я разобличават в лъжа, защото ъака излезе и след това никой не се вълнува колко е прекрасна и как се грижи по-добре от родната им майка...Аз лично се съмнявам, защото с тази професия малко трудно ще отделя внимание на три деца. Физически не е възможно....

357

Iozeff

преди 2 години

До При БорисовЕдинствения КОМУНИСТ когото познавам ,това е другарят борисоффффф! Предполагам че ти също си от тях!?

356

Анонимен

преди 2 години

Всеки има право да вярва на очите си

355

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен471Много правилно. Хората, които не са лъжци и са искрени, ще кажат: "Имаме три деца, две са на съпругът ми от първият брак и едно общо...Но с позволението на родната им майка, ги чувствам като свои..." Тогава човек ще си помисли, че наистина тази жена е качествена...Тя не го направи. Трябваше медиите да разкрият колко е фалшива и как използва децата, единствено за предизборен пиар...Много е важно първото впечатление, особено когато не познаваш даден човек. Но при Бойко е така, лъжци

354

Малкия Маргин.

преди 2 години

Милиони престъпления,далавери,злоупотрби,усвоявяния,заменки и присвоявяния за последните 32г.и то доказани и видни.И за тези години нито един осъден и вкаран в затвора.Иначе приказки безкрай за промени, статуква,мутри вън и т.н.Нема такава държава.

353

Бисер шперца

преди 2 години

Аз вярвам на този дебел ***!

352

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: ММММ какво хубаво бъдеще което не иска ББ :). По 150 умрели всеки ден, децата у дома, инфлация 10%, всеки месец държавата тегли кредит по 500 милиона, магистралите пълен блокаж, кюлчета злато .. монтажи, кражби всичко е спряно вече ...ММММ какво хубаво бъдеще без ГЕРБ :)

351

При Борисов

преди 2 години

Държавата работи. Когато държавата работи, хем хазната се пълни, хем касите на бизнесите се пълнят, хем джобовете на хората и те се пълнят, защото като има много тогава има за всички. Държавата бе тръгнала в добра посока. Пандемията пообърка работите, но така е в навсякъде. От друга страна при комунистите винаги е било бой до кръв за последните трохи по масата.

350

Анонимен

преди 2 години

в капата надали но в потурите като нищо може да се турат в насипно състояние едно 100, сто и два триесе кила самоковски компир, оле!

349

Анонимен

преди 2 години

Бойко знаеш, че няма смисъл. Истината е ясна дори и на зомбитата, дето ще гласуват за теб... Като дойде новото Правителство, надявам се, че хората ще си върнат надеждата за справедливост и ще има присъди. Наистина го вярвам, защото колелото се завъртя и както се казва " Роба въстана".... А парите, които ни ограбихте, дано да се върнат там където е трябвало да бъдат вложени, а не в собствените ви сметки, мизерници крадливи!