55

Анонимен

преди 2 години

Не прилича на Борисов. Ако ДС се е опитвало да постигне това, са сбъркали с "артиста". Те сбъркаха и с артиста Рашков, който вече6 месеца не може да намери за какво да бутне Борисов и затова излиза само с черен пиар. Щото с друго няма с какво.

54

Шефа

преди 2 години

Ареста на Бойко Борисов трябва да бъде сигнал за останалите хайдуци от ГЕРБ, бързо да си търсят нова партия - закрилница!ДПС разбира се е неподходяща , най - добре при Ристе или при Славчо , Харвардчетата няма да Ви вземат защото сте прости!

53

Нео

преди 2 години

Уважаеми "журналисти" с цензуриране не се става по-грамотен. Толкова ли е трудно да се напише "графит изобразява Борисов зад решетките"? Хем е по-точно и не подвежда хората да се радват преждевременно.

52

Алекс

преди 2 години

Много добре изглежда зад решетките.

51

ГЕРБЕРАСТИЯ ТУЛУПОВА

преди 2 години

Ноо сам растроена. Целата ми душа се тресе от вазмощение. Целио свет му се вазхищаваше на тоа човек, а вие така грозно да *** курдисвате пу дуварите

50

стоян

преди 2 години

То не било Мата Хари,а Матю Хари.Боко Тиквата да каже чий е презерватива.

49

Анонимен

преди 2 години

Графитаджията,защо до него не е бай Ставри да го наглежда?И защо по дяволите не е с анцуг?Adidas дее..

48

алооуу

преди 2 години

Бойче определено е за панделата а Радев и неговите са тук от 5 месеца ше ги видим и тех кви са но едно е ясно отдавня Бойче се нагрухтя здравата и кочинката още е разнебитина колкото и да се лъгахме с рязане на лентички магистрали на вълни и че ше докараме инвеститори заводи волксвагени ше качиме стандарта ше докараме газ ток е! това не се случи. не се случи огледайте се фенове на Боче нищо не е наред а парата я няма отишла е някъде! вий се досещайте ко имате останал акъл къде и кво да правиме

47

ДртПрч

преди 2 години

Стикерът "Внимание, джебчия" вляво от главата на Баце изобразява едно черно човече как пребърква чантата на бялото човече. Сякаш показва душевната нагласа на изографисания персонаж. В това време пред обектива на фотографа е преминал беловлас старец като символ на ограбения от Бойко и Бойковщината народ.

46

Дедо Праз

преди 2 години

Днес графит, утре-реалност-ха дано, *** надали-крадците у нас са зад бюрата

45

Нео

преди 2 години

Новината не би била лоша, но заглавието чупи ***!

44

до Абе

преди 2 години

Заради бате ти Бойко сега положението е такова. Заради анархията и краденето от него това беше неизбежно. А и нека не забравяме, че кризата в момента и високите цени са в световен мащаб. Точно при Бойко и неговите кметове за народа не оставаше нищо.

43

анонимен

преди 2 години

Това прилича на подмолния стил на хюмнетата от Градската Левица(ЛГБТ)

42

Анонимен

преди 2 години

Жалко,че не са изрисували президентския дует! Ама и без това Йотова нямаше да я побере рамката.

41

Анонимен

преди 2 години

ще подаря на собственика пвц или каквато иска в замяна на старата му врата :)

40

Анонимен

преди 2 години

Това е единственият начин Радев и правителството му да скрият срамотиите си пред хората. Народа измира, цените летят към космоса, фалшификациите и кражбите продължават с още по-голяма сила, а те ни баламосват с графити на бившите управляващи, сякаш днешните са нещо повече от бившите. За съжаление са много по-зле от тях.

39

Анонимен

преди 2 години

Ту лупа си е поръчал графит, който прави слаб и строен - нищо общо с реалността.

38

Хехе

преди 2 години

От Бг Харвард наели анонимния художник Банкси за графичната идея,но като разбрал кой е адресата, им отказал с думите - Не става,и аз съм от Банкя:-)

37

Анонимен

преди 2 години

Толкова успяха от ИТН,ДБ и останалите несретници .Да пеят, да рисуват...Изобщо детска асамблея на стари години! И да управляват не можаха. Всъщност, до там не стигнаха!

36

До Странджата

преди 2 години

Отворко това да го кажеш на Левски , Ботев , Бенковски и хиляди знайни и незнайни герои . Чети за Любенова махала за садизъм от една хуманна релия която избива всичко живо -500 г клане , садизъм и изнасилвания .. В днешно време не си спомням да си го казал на Ислямска държава които режеха глави на християни и им продаваха органите в една съседна държава (((