8

Анонимен

преди 2 години

"Детето обаче не се води починало от вируса, а от нараняванията, които е получило при инцидента, защото не е имало време да се потвърди наличието на болестта." Това обяснява статистиката напоследък. Не са имали време, докато узрее пробата, за да измагерят числата.

7

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен 1Има във статистиката 13-годишно, и интересното е че мисирките са кръстили статията "26-годишна без заболявания ..." - статията е тук , на сайта.Оставям без коментар.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако е имало време да потвърдят ковида - починал от ковид. Нищо, че е потрошен. Кога ше ви накажем вас бе некадърници? Първо го тествахте и чакахте резултата и чак после ли решихте да лекувате?

5

Анонимен

преди 2 години

Така при Радев, тежък живот!

4

Анонимен

преди 2 години

Не го писали починло от вирус, защото нямало време да се потвърди болестта!?! Майко мила..Линч за цялото ви лекарско крадливо племе!!!! Жалко за детето.

3

Анонимен

преди 2 години

Всякакви човешки граници се минават. Кому е нужна тази информация? Светла му памет на детето и много сила за семейството.

2

до 1

преди 2 години

Ако беше малко от малко интелигентен, щеше да допрочетеш: "Детето обаче не се води починало от вируса, а от нараняванията, които е получило при инцидента, защото не е имало време да се потвърди наличието на болестта."

1

Анонимен

преди 2 години

"При приемането му в болницата момчето е дало положителен тест за COVID-19" --- сега си изнамериха още една жертва на ковида!