37

Гражданин

преди 2 години

Да, има! Пълна конфискация и одържавяване на енергетиката, приватизирана от тесен кръг, добрал се до лицензи за търговия. Правят каквото си искат и забравят, че другата страна като спре да плаща, ще загинат и те. Същото важи и за спекулата в останалите отрасли. Що се отнася до кадрите - такива няма във всички области. Затова основно внимания върху образованието, заплатите и мерки за задържането на кадри в страната.

36

Анонимен

преди 2 години

Искаш да спреш инфлацията ...Кажи на господарите си да спрат да печатат пари и да обезценяват валутите, както и банките да спрат да заемат пари от централните банки. И, етооо, инфлацията ще се забави. Ама надали ще го направиш.

35

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нинова,аз съм с комунистически,ала и антимарксистки убеждения. Нито пък приемам Русия за освободителка. Родината ни никога не е била освобождавана от турски робство и реалността го доказва. Ти,Нинова, си един naразuт в социалистическите среди,който е финансово богат и етически беден. Ти си еврейка и знаеш добре,че именно евреите управляват безчестно този инак красив свят. Ти си лъжец,Нинова!

34

Анонимен

преди 2 години

До шопендарВиденов че е про ст, про ст е, ама му спретнаха номер тогава, разбира се той е виновен, щото е наивен :))) Корни разчисти терена си от неудобните за нея хора, сега остава да погребе БКП, за което съм и благодарен :)))

33

МАйора

преди 2 години

Жалко Корнелке , не виждам нищо добро по време на вашето управление! И сега не си признаваш че управлявате задкулисно в служебния кабинет и се изкарвате света вода ненапита! Доведохте страната до 3 катастрофи , създадохте мутри и олигарси , изнесохте парите на хората , говорехте че няма вирус и не се ваксинирахте!Н комунист повече не може да се вярва!

32

ха ха

преди 2 години

Корнелия кумуниска?Айде,бе.А Буци какъв е?Единият е член на БКП преди "промяната",а друга става член на бсп през 2003г,което е всичко друго,но не и соц партия.И двамата обаче са кариеристи и материалисти и незабавно трябва да ги шутират!

31

Асан

преди 2 години

Киро канадски ше ги опрай.... Не бери грижа :)))

30

Алекс

преди 2 години

Преди всичко трябва да се отмени несправедливия плосък данък,който БСП въведе.Или там не смееш да пипаш,че повечето олигарси са в твоята партия?

29

шопендар

преди 2 години

всичките досегашни опити на комунистите да контролират цените завършват с национална катастрофа,И ТЕХЕН ПАТЕНТ СА И ВИДЕНОВАТА ЗИМА,И ЕВТИНИЯТ ДОЛАР САМО 3000 ЗА ЛЕВ,И ПРЕДСТОЯЩАТА РАДЕВА ЗИМА

28

дядо

преди 2 години

Абе дайте нещо и за оная от околовръстното. Много ми липсва в последно време.

27

сакън

преди 2 години

Всичко друго,но без разБойко!

26

Българска слава

преди 2 години

Рафаел,Тициан,Конфуций,Корнелий...

25

Анонимен

преди 2 години

Има начин, затова връщаме Бойко а вие с зеления чорап в затвора и ще се нормализират цените.

24

Анонимен

преди 2 години

БСП ако не я разкара тая,рискува да се затрие в небитието.А може би това е целта на някои присъдружни?Срещу съответната престация сега и веднага.

23

Анонимен

преди 2 години

До СТРАНДЖАТАЗатова ли Винетка се върна от щатите на някакво Сан Стефано?

22

Сосидж

преди 2 години

Вива ла пролетариат

21

Анонимен

преди 2 години

До гнусна червенаКое е красивото в заучените клишета, повтаря като папагал безмислени неща, които вече са безполезни сега в 21 век.......хахахаха :))) Поне да казва нещо което вълнува хората, тя си мисли, че сме 1989 година още :)))

20

Анонимен

преди 2 години

Мъри Курнело,ти нали ако имаш готова рецепта за укротяване на цените,то веднага ще вземеш приза-Нобелова Награда за икономика!Курнело,да се вземаш у ръце и да не лънготиш людете!!!

19

хахахаха

преди 2 години

Милата тя ,за всичко ще намери начини ,само и само да се докопа до властта ,докопа ли се вече ,много иска ,ама няма желание.

18

Анонимен

преди 2 години

Има начин да се промени и политиката,като се спре Държавната субсидия за партийте.Но кой гласува тя да остане и то не да 1 лев за глас а цели 8.Втори път няма да ни излъжите.Партийте трябва да се издържат само и единствено от чл.внос.Трябва тази субсидия да се дава на гражданите за да плащат с нея чл.внос на партията в която членуват.Така се осъществява независимостта на гражданите от партията и се постига пряка демокрация.Трябва да се забрани и спонсорирането на партиите от частни лица,фондаци.