110

Прокурор

преди 2 години

Дорде Баце е първи в изборите и с най-голям шанс за властта, ний сме с него. Той е мъжко момче, истински братиньо с който се разбираме с две приказки.

109

Надблюдател

преди 2 години

Само около някакво "крадене " се въртят служебните "узурпатори", а не са доказали кражба и за пет лева! На новите избори през пролетта залагам, че пак ще се въртят около същите партенки! Една Мата Хари им остана! Даже и Кирето спря да цикли на язовирчето ,което сам източи.

108

Анонимен

преди 2 години

Какооо! По 30-40 години не бяха пипани пътища и съораженият апо тях. Направииха се доста и доста се ремонтираха. Не ми говорете за "ремонт на ремонта". Щото се сещам за Ст.Загора - Чирпан и София- Горна Диканя. На Станишев и Гагаузов издънките никой не може да ги мине. Щрабах какъв ремонт направиха на Видин - Враца при Тройната. Още първата година се спука по осевата. За влакчето на Инди преди Краводер не говорим. Вижте сега София-Петрохан!!!! Пак Щрабах, но при"крадливите"!!! "Слънце"!

107

Анонимен

преди 2 години

Сега понеже сме най-добри в това да изядем солта, после тоягите и накрая и да ни опнат, пак така ще стане. Вместо да довършат започнатото, и като се завършат от тук нататък да има по сериозен контрол, тия само брифинги дават. А аз какво виждам, много пътища започнати и зарязани лятото до средата поради неплащане, подръжка нулева, на Тракия от лятото висят криви мантинели. Да ама материалите скочиха с 50-100% минимум, демек на пролет ще платим всичко на още по дебели цени. Ами да ви е честито....

106

Ха-ха-ха

преди 2 години

Той и тиквата щеше да вкарва затвора крадците от тройната коалиция, но като видя че няма да стане, реши да прави като тях. Обаче излезе малко по умен, вместо да краде 90%, реши да се ограничи на 70 и народа пък взе че остана доволен и на това, и затова сега го крепи на първо място все още.

105

Дедо

преди 2 години

Аз отдавна вече не им вярвам предизборно на червените другари. Накрая след изборите ще излезе че не били компютри ами компоти и не били откраднати ами сварени на ракия и изпити от Рашков и компания.

104

До кога така

преди 2 години

Абе Калинов, ти защоне спря Златен век в Лозенец, или по точно го спря, ама съда отсъди друго нали. Ясно е какъв експерт си и защо Руменчо те назначи на този пост. За да се включиш в пропагандата. Ами или издавай актове или завеждай преписки към прокуратурата. Ама то с брифингчета е по лесно, другите неща падат в съда нали ?

103

Анонимен

преди 2 години

И какво му е на пътя Самоков Ихтиман? Имаше страхотни дупки в усойните места. Сега ги няма.

102

Асан

преди 2 години

А на Тиквата дъщеря му копа картофи у Банкя... има много пачки и кюлчета злато :)))

101

Бою Тиквочето

преди 2 години

А тая знае ли как се пълни чекмедже? Да не си мисли че ей така от въздуха ще дойдат пачките и кюлчетата. Обаче ше осъди на баба си кюлотите, щот всичко е законно. Кат са толкоз отворени нека да променят закона, ама няма да го направят щот и те имат чекмеджета за пълнене.

100

Асан

преди 2 години

Тиквата защо е още на свобода :)))

99

Анонимен

преди 2 години

На тая очиларка дъщеря еи е в листата на ПП.

98

аиде стига бе

преди 2 години

Толкова сте ми прозрачни с Рашков, че вече няма накъде. Защо спретвате брифингчето тази седмица, защо не го направите другат след изборите ? Това е риторичен въпрос разбира се. Абе вие комунистите, още ли си мислите ,че става само с пропаганда и народа *** да ви слуша глупостите и да ви вярва как го водите към светлото бъдеще. Нямах намерение да гласувам, ама сега ще отида да гласувам срещу вас, че ми умръзнахте с вашите глупости от 1944 г.

97

Анонимен

преди 2 години

Утре се навършват 32 години от началото на "демокрацията" в милата ни татковина. Крадоха и червени, и сини, и жълти, и пембени. Всички които ни управляваха - крадоха. Считам ГЕРБ за безспорни лидери.

96

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за Боко, защото виждам, че когато той "крадеше" имаше пари за всичко, като дойдоха тези и спряха кражбите всичко спря и няма пари и се теглят заеми. Нещо реалността на съвпада с това което се случва. Не вярвайте на медии!

95

Анонимен

преди 2 години

Постоянно ни лъжат как спирали кражби, а вече 2ри заем теглят. 8 милярда бил крал Боко всяка година, ами сега трябваше да сме на 4 милярда на плюс, защо теглите заеми?

94

Абе

преди 2 години

Тия явно са напеавили съдебнат реформа без ДБ да разбере и в държават вече се съди по брифинги от министри, а не в от съда в съдебна зала. Яко е да раздаваш присъди по телевизията, и аз искам тогава да стана министър , че имам един съсед с който не се разбирам и така ще го осъдя на минутета. Все ще намеря нещо за него, а ако не мога ще измисля нещо, ще питам КОмитова как става, тя явно е добра в това :)

93

Анонимен

преди 2 години

Вийте герберасти :)))) Скоро и каскета като замине тогава ще получите и доказателствата които така чакате и питате за тях. Разбирам че степрости и не ви се сърдя!

92

До 107

преди 2 години

Не използвай същият ник като мен, все едно съм писал повече от веднъж мнение, *** такъв

91

Малее

преди 2 години

колко сме много и колко сме силни и колко магистрали можеме да построимеее