306

Минало свършено

преди 2 години

До Чебурашка: "БСП - ДПС е най-добрият и утвърден сценарий"? Имало е тройна коалиция БСП - ДПС, но това е минало свършено. Три мандата ДПС беше патерица на ГЕРБ, така че ДПС вече никой няма да ги търси за нищо.

305

Чебурашка

преди 2 години

Но БСП - ДПС е най-добрият и утвърден сценарий. ;)

304

Анонимен

преди 2 години

Закривай!

303

анонимен

преди 2 години

Куртев,Куртев,какво е лошото ние и сами знаем и виждаме,а и имаме с какво да сравняваме.Ти по-добре кажи кое е доброто.Сигурно БСП да управлява с Киро Харварда и Ристо.Мая май няма да я огрее този път,така че ще гледа отстрани.И всичко това да дерижира баш генерала г-н Фуражката.Само че ние на всички вас ви казваме едно "не,благодаря",особено на генерала.Вървете си с мир,нагледахме се на вашата некадърност и управленска немощ.

302

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен: Серийно ги ръсиш г'лупостите по гербаджийската опорна точка "Помощ, загиваме без Бойко". На Бойко му мина времето, само Гешев го спасява (засега) от Централният Софийски затвор. Но всичко с времето си.

301

Анонимен

преди 2 години

Англичаните да бъдат спокойни!До ЕДНА година ще ДОЙДАТ българи да БЕРАТ ягодите! Гърците ще си попълнят ПЕРСОНАЛА от БЪЛАРИТЕ! Няма да има всеки петък опашки на границата, вместо на плажа, ке берем МАСЛИНИ! Гласували за КОКОРЧОВЦИ, ГЛАСУВАТ ЗА НОВОТО БКП!ВСИЧКИ БКП В ЮМРУК: ИТН,ДБ,ПРОМЯНА И МУТРИ ВЪТРИ

300

Анонимен

преди 2 години

Ако не успеят да манипулират изборите и РАДЕВ ЩЕ БЪДЕ ПУСНАТ НАДОЛУ ПО ГОЛ Г..З БЕЗ СКИ!ПОЧТЕНИТЕ ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ПЛАНА НА ЧЕРЕПА ЗА ЗАКРИВАНЕ НА СПЕЦСЪДА И СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА! СЛЕД ТОВА МОЖЕ НОВИ ИЗБОРИ! ДЪРЖАВАТА КЕ ИМА ФАЛИРАЛА ББР И МНОГО ФИРМИ ЩЕ ФАЛИРАТ ИЛИ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ БГ

299

Да поясня

преди 2 години

До Да допълня...: "Правителства на ГЕРБ и ДПС може да е лош сценарий според Кутев , но е единствено възможно". ................................................................................................... Правителство на ГЕРБ и ДПС не само, че не е единствено възможно, а и е пълно безумие. Търпението към гербаджийството е изчерпано.

298

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ще управлява чрез ПАРТИЯТА НА КОКОРЧОВЦИ! ИТН разбраха ,ЧЕ са използвани за да има време за новата партия!МАЯ И РИСТЮ СА КАТО ПОПАРЕНИ !Сценария им предлага поддържаща роля!МОЖЕ БИ ЩЕ ВЛЯЗАТ!

297

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ - алчни за власт

296

от Испания

преди 2 години

Как е възможно българския народ да допусне толкова некомпетентни хора да управляват държавата . Такава разруха само за 6 месеца ,не е имало и по време на социализма.

295

Ха

преди 2 години

Нека Радев управлява кво толкова? Нека се насити на власт

294

Анонимен

преди 2 години

Рано е ГЕРБ да си върнат властта, гласувайте за Киро и Асена за бъдат изкупителната жертва на пролет

293

Анонимен

преди 2 години

Глас народен глас божи.

292

Анонимен

преди 2 години

Единственното възможно правителство ще е с ГЕРБ и ДПС които ще имат 115 депутати общо

291

Стига лъжи

преди 2 години

Пак ще има служебно правителство, казвам ви това за да сте подготвени. Никой не иска власта и ще я нахлузят отново на Радев

290

Да

преди 2 години

Най-лошият сценарии е Радев да състави ново служебно правителство, за жалост това е най вероятния.

289

Анонимен

преди 2 години

Аз не се сещам БСП да са управлявали без ДПС или ДПС без БСП. В същото време, ГЕРБ никога не е управлявал с ДПС. Все пак има доста хора, които вярват, че има нещо общо между ГЕРБ и ДПС. Хубаво е, че това са хората, коиито искаха промяната и ще я получат в пълната ѝ красота на Виденовата зима. Ще си припомнят някои неща, които бяха позабравени.

288

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

КУТЕВ - БУДАЛА БРЕ, ТИ ОТКЪДЕ МОЖЕШ ДА ГАРАНТИРАШ ЧЕ ГЕРБЕСТАТА ФИРМА НОРМА НЕ ЖЕЛАЕ НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ВЪРНЕ ШАЙКАТА?!?!?! НАЛИ ТИЯ МАШИНИ БЯХА МНОГО СКЪПИ, ОТКЪДЕ 150 МАШИНИ ТАЯ ФИРМА ЩЕ ВНАСЯ В СТРАНАТА НИ? КОЙ??? кОЙ? КОЙ ГИ Е ПОРЪЧАЛ, КОЙ ГИ Е ПЛАТИЛ, КАКВИ СА ТИЯ ИГРИ, ОТКЪДЕ ГЕРБ ЗНАЕ ЗА ТИЯ МАШИНИ?

287

Анонимен

преди 2 години

*** НА ГЕРБ - ЗАЩО БОЙКО НЕ СМЕЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ? ЗАЩОТО РАДЕВ ЩЕ ГО БИЕ С МНОГО КАКТО ЦУЦКА! КАНДИДАТИТЕ ВИ ПЛЕВНЕЛИЕВ, ГЕРДЖИКОВ И ЦАЧЕВА И ТРИМАТА НЕ СТАВАТ И НА 20 ПРОЦЕНТА ОТ РАДЕВ!