303

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се спре тази гавра с хората. Малодушието ни убива с всеки изминал ден. От всеки един от нас зависи този геноцид да спре. Бъдете смели и отстоявайте завоюваните свободи от нашите предци. Предателството и отстъплението от постигнатото няма да ни бъде простено. Животът на планетата е сериозно застрашен от хора с болни мозъци. В момента има икономическа война , която се води с помощта на биологично оръжие.

302

Ема

преди 2 години

Колко платиха на проф. Велизарова , за да говори нелепици ? Да ваксинира своите деца и да не посяга на чуждите. Да се разсекретят договорите с фармакомпаниите за тези "ваксини". Съветвам " експертите " да не коментират инжектиране на деца . Бог е справедлив и всеки ще получи това , което е заслужил.

301

Анонимен

преди 2 години

Който оцелее, ще оцелее.

300

Анонимен

преди 2 години

Нарастването на случаите на пробиви във ваксината в Обединеното кралство се дължи отчасти на деца, все още до голяма степен неваксинирани, предаващи вируса на своите ваксинирани родители. В допълнение, пробивните инфекции при ваксинираните допринасят за разпространението на вируса, като представляват риск за уязвимите и неваксинирани хора. Проучването също така установи, че ваксиниран човек със симптоматичен Covid-19 е също толкова вероятно да предаде вируса, колкото и неваксиниран.

299

Заглавието

преди 2 години

...всъщност е: "Докато не преминем всички през ковид 19, ще има и пета, шеста,....вълни.". Защо по журналистичски се манипулирали думите и в заглавието? Въпросът е, защо тогава искат изкуствено да спрат разпространението, особено сред децата които няма и да го усетят. Та затваряха и затварят училища дори. Явно искат агонията и бонусите да продължат колкото се може по-дълго? И междувременно да зашият и пеленачетата за да задоволят филантропите.

298

Анонимен

преди 2 години

Много ще ме извинявате Госпожо, ама това си е психоза. Замислете си.

297

Анонимен

преди 2 години

Утре да напишете нещо за Ангел Кунчев, защото хората си мислят, че има някаква конспирация и ще се откажат от ваксините.

296

Ха!!!!!

преди 2 години

ЕЙ,НЕНОРМАЛНИЦИ! УБИЙфИ! КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ МЕ /НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЕДИН ВИРУС КОЙТО Е ОБИКНОВЕН.............................................Докато има ковид фондове за усвояване. Истинските убийци са не нашите лакоми корумпета, а тия дето щедро раздават фондовете. Илюзия е обаче че тия вакси са само за пари. Има и нещо друго в тях. Сега тече насилствена кампания, тия които са се боцкали с неправилните ваксини, да ги принудят доброволно да си забият бустери с правилната. Най-животоспасяващата и за деца

295

Levski

преди 2 години

Няма ваксини. Никой от тях не е минал през пълен цикъл на изпитване.

294

Да

преди 2 години

Интересно е и още нещо, че към момента доста държави имат военновременни бюджети. Все едно водят война. Яко кеш.

293

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ,НЕНОРМАЛНИЦИ! УБИЙЦИ! КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ МЕ /НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЕДИН ВИРУС КОЙТО Е ОБИКНОВЕН И СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД С ЦЕЛ УПОТРЕБА НА ВАКСИНИ И ТЕЗИ КОИТ ОС АВ БОЛНИЦИ БИВАТУБИВАНИ С ПО ВИСОКИ ДОЗИ КИСЛОРОД!5 G МРЕЖИ СРИВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА ЗАД КОРОНА ВИРУС ИЗАМАТА КОНТРОЛ ГЕНОЦИД! ВАШТА МАМА УБИЙЦИ! САТАНИ ЩЕ ПЛАТИТЕ ЗАЩОТО ВИЕ ВЪРВИТЕ СРЕЩУ БАГ И БОЖЕСТВЕНОТО!

292

Анонимен

преди 2 години

Ще има 21 вълна и ще ви шият с експериметалки до откат

291

Не ми е ясно

преди 2 години

Защо професорите не казват какви антитела да изследваме след ваксина и на кой ден?

290

Levski

преди 2 години

Испания е 9-тата страна, която изправя министъра на здравеопазването пред съда, като иска ДОКАЗАТЕЛСТВО, че вирусът COVID-19 съществува. Всички здравни министри обаче не успяха да излязат с доказателства, защото вирусът НЕ СЪЩЕСТВУВА.Испанският здравен министър дори не присъства на изслушването. Вместо това министърът изпрати писмо, в което обяснява, че НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за съществуването на вируса не могат да бъдат намерени.

289

Анонимен

преди 2 години

А от хроничен глад, колко са починали?

288

Анонимен

преди 2 години

Мерките които се предприемат са за удължаване на кризата. Управляващите по света имат нужда от криза защото са катастрофирали финансово. Испанския грип е бил истинска заплаха и е приключил за по-кратко време без ваксина.

287

Анонимен

преди 2 години

никоя телевизия не даде статистика колко са умрелите от ковид и колко от друго ???

286

Анонимен

преди 2 години

Здравейте ! Аз съм доктор Боц предлагам ви следното да ви модифицирам като зеленчук та да устисквате на болести.......не бързайте да ме плюете ....ще се съгласите без да ви моля

285

Анонимен

преди 2 години

Психологическа война! Канонада на макс! Цифри изгодни само на атакуващите. Повечето вече сте жертви. На война като на война!

284

Анонимен

преди 2 години

Закривай!