25

Асан

преди 2 години

Кви са тия грантаджии :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Тя е красива

23

Анонимен

преди 2 години

Да разединителя,един омръзнал негативен човек се бори да спечели себеподобни с манипулации,политическа полиция,беззаконие,фалшиви рейтинги,поръчкови министри и зависимости.Доста неприятно явление плюс арогантност,затова трябва да има повече стойностни и уравновесени позитивни хора като тази г- жа Кирилова които да се изявят!

22

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Кирилова е доста симпатична. Ще гласувам за нея. Някакси ми харесва държание, говорене, визия. На България и върви да има красива президентка, така ли иначе други ама за нищо не стват! За нащо представяне в чужбина ми харесва.

21

Анонимен

преди 2 години

22 Колкото са "нежни"ноздрите, ръчищата и стъпалата на Деса, толкова е нежен и фигурантът Радев, руски слуга и разединител на нацията. Погазил многократно, конституцията, предидентът-ранолюционер, в 21 век.

20

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по-страшно от човеконенавистната БКП/ДС/БСП, от която се е пръкнал руският слуга Румен Радев.

19

У лево, бе!!!!

преди 2 години

Радев е даже много нежен с крадците от ГЕРБ. Президентът не може да си затваря очите пред престъпления, нещо повече ДЛЪЖЕН Е ДА НЕ ГО Прави!!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Радев е точно обратното на създателите образ. Слуга на Русия. Създател на хаоса, разединител на нацията, погозващ многократно, конституцията. Самодебили могат да гласуват за него.

17

Мда

преди 2 години

"Досущ" като Радев !

16

Анонимен

преди 2 години

Гледам как сия връщата с тези цени на ток и стоки в магазина и как всеки ден вземате заеми. С тези темпове на заеми вземане ще си върнете държавата с банкнотите от 50 000 лв.

15

Анонимен

преди 2 години

Цветарке, неговата основна функция е да покаже юмрук на хунтата, която овладя държавата. Първо да си върнем държавата, а след това ще дойде и съзиданието. Аман от герберски опорки за обединение и създаване. Крадец и жертва не се обединяват.

14

радевщина в действие

преди 2 години

Защо, например ако минеш на червено те наказват и глобяват, а да излъжеш за да станеш министър не е никакво на нарушение ? Що за държава сме,в която президента и назначените от него министри могат да не спазват конституцията? Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона !!!

13

Милен Илиев Минков

преди 2 години

България желае да си върне външният дълг

12

Милен Илиев Минков

преди 2 години

До 11 Питай човече

11

Милен Илиев Минков

преди 2 години

България ще съжаляваАко не се окастри

10

Анонимен

преди 2 години

В Щатите двама кандидат-президенти,а в България само Борисов извади 5,6 кандидати като прибавиш и другите които не са вадени от Борисов дал бог кандидат президенти.

9

Анонимен

преди 2 години

На тия двамата им е пределно ясно, че на никой не му пука за тях и ще получат гласове единствено и само от роднини и близки. Даже имам чувство, че са се кандидатирали просто да вдигат пушек. Дали не са на баце ратаи? Тя Цвета и без това се превъзнасяше по него, колко му е да се е навила да прави циркове по ТВ студиата, плюеки Радев, срещу някой друг лев. И на умрелите им е ясно, че тия двамата нямат грам шанс.

8

ПроСоТо

преди 2 години

па и нещо друго,което попитах и преди,но така и не ми се изясни:..-В Щатите ,например,при 300 милиона население има ДВАМА кандидати за президент..При това е президентска република!!!!..А в 6 милионна България-мераклиите за президент са 25..?!?!Куцо,кьораво и сакато,болезнено неизвестно и непознато на обществото същаство ,са напна "президентин" да става...Чудя се:..-Какви пари гушкат тия "кандидати",че са готови да се излагат така?...Много добре знаят че нямат никакъв шанс,но.."с рогата напред"..

7

мак

преди 2 години

Тая си е повярвала. Не може ли кандидатите да казват, какво предлагат, какви програми имат, без да ритат Радев? Пак ще са клишета, но това постоянно плюене по Радев е жалка работа, издава безсилие и лош вкус на критикарите. Все едно са се наговорили и т.лупа ги подстрекава. И това ми било предизборни кампании. Освен това, ще имат същите правомощия, така че да не се правят на велики.

6

Анонимен

преди 2 години

Ше отидеш ти и зад Беларус