30

Ямболски цървул

преди 2 години

Този е за кладата,а тези които са го послушали-за стригане,доене и след това-пастърма!

29

хммм

преди 2 години

Скоро ще има бум на хора с изтекли сертификати. Нашите "интелигентни" уфци да отиват за четвърти път. Това няма да има край, проблема е че веднъж вкарана болеста по този начин тя никога не изчезва, тя просто бива времево подтискана в тялото, докато антителата от ваксината намалеят. Затова ще има и доза 50 и доза 60. Да де, не за всички.. за тези които оцелеят дотогава. Какъв по-лесен начин да заробиш правителствата и хората? Така де драги съфорумници кои са овцете сега ваша света интелигентност?

28

Математика

преди 2 години

95 процента повече от нула е нула.

27

д. Ванго Рептилски

преди 2 години

Веднъж почнеш ли ги дозите- край ! Вече си под тяхна власт , спреш ли ги - умиргаеш ! И това е така защото имунната ти система вече разчита на ваксините , те постепенно изземват нейната функция !

26

Анонимен

преди 2 години

Айди не се мотайте че четвърта доза вече сме я платили за напролет. От безплатните и безвредните и ефективните. Които са нито едно от изброените.

25

До 23 кен

преди 2 години

ЧУДЕСНО описание! Особено ми хареса предпоследния етап: Умират, но в лека форма! ...

24

Анонимен

преди 2 години

Прекрасно би било и пета доза, само защо ни една компания не пое барем ограничена отговорност за последиците от производството си.

23

Анонимен

преди 2 години

Тъй тъй,трета,пета,десета,през 6 месеца боц,веднъж боцнат,отърване няма,на конвейера

22

Ццц

преди 2 години

Закъсняваш, Борисчо! В Израел ЧИТВЪРТА СЛАГАТ!

21

Анонимен

преди 2 години

Само луд прави едно и също нещо, което не работи пак и пак очаквайки различен резултат. Значи двете дози не работят и затова трябвало трета? За мен е очевидно, че хората боледуват предимно през есента, зимата и пролета, а тия се биеха в гърдите, че победили ковид през лятото, когато по принцип и в най-неваксинираните държави нямаше нищо. Лудост!

20

годината е 2030-та

преди 2 години

Пред кухните за бедни, заместващи вече ненужните поради липса на клиенти с пари супермаркети се вият дълги опашки оцелели, чакащи за 50-ти бустер, срещу който получават по филия хляб, парче клонирано месо, произведено в лабораториите на г-н Гейтс и седмично разрешение да издишват въглероден диоксид в атмосферата.

19

Анонимен

преди 2 години

В България възрастните са умни и даже и първа доза голяма част от тях нямат.

18

Анонимен

преди 2 години

Борко окуражи възрастните, а Газпром напомни, че "Северен поток-2" е готов. Премиерът на Бавария иска "СП-2" да бъде пуснат час по-скоро.

17

маймунски аденовирус

преди 2 години

Брех тая Ърцула явно е ясновидец, щом още в началото на пролетта беше поръчала допълнителни 1.6 милиарда дози. Или нещо ви казват на час по лъжичка...На заспалите... Да не ви стреснат и да се събудите?

16

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

"Подсилващата доза е нещо много ефективно. Тя е нещо чудесно. Хората получават 95 процента повече защита..."--------------------- Нямам какво да добавя. Представлението се пише само

15

Анонимен

преди 2 години

TUKA SAMO IDIOTEN

14

Анонимен

преди 2 години

Нали уж възрастните точмно ги набодоха на 100% сега пълнят болниците?!

13

Анонимен

преди 2 години

Джонсън с Джонсън и Джонсън ли е ваксиниран?

12

Ken

преди 2 години

Етапи на ваксинацията: --1. Ваксинираните не се заразяват. --2. Ваксинираните се заразяват, но не боледуват. --3. Ваксинираните може да се разболяват, но леко. --4. Ваксинираните може да боледуват и тежко, но не попадат в реанимация. --5. Ваксинираните може да попаднат в реанимация, но не умират. --6. Ваксинираните може и да умират, но в лека форма. --7. Ваксинираните умират в мъки, но с чиста съвест. -- 8. Ваксинираните ще попаднат в Рая а останалите просто ще издъхнат. --

11

Читател

преди 2 години

Нали са ваксинирани защо се разболяват бе Джони?