53

Бай Коко

преди 2 години

Герб и неговите медии такива лъжи наприказваха, че започнаха да отвръщават дори собствените си подръжници.

52

Всъщност

преди 2 години

Хора, има сериозна опасност ДПС да клекне на Радев! Не забравяйте, че се управляват от Едно Известно Място! Вчера е имало общ лов между заместник на Доган и човек на Радев.

51

Бррр

преди 2 години

ТОЗИ п.Резидент е СРАМ ЗА ИНСТИТУЦИЯТА И ЗА БЪЛГАРИЯ! ПРОСТО НИ ИЗМАМИХА КАЧЕСТВЕНО ПЪРВИЯ ПЪТ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ТОЗИ Е ИЗДИГНАТ НЕ ОТ ДРУГ, А ОТ БСП!!! С ПОДКРЕПАТА НА ДС И ИНСТИТУТА НА КГБ!

50

Анонимен

преди 2 години

"Социлози" ?!?! ...........Тези "социолози" си имат ИМЕНА !!! ...............и всичките са свързани с бившата ДС и Амет Доган !!!

49

Нагъзян Изотзадзе

преди 2 години

И Карадайъ да остане на втори тур, пак няма да гласувам за Румен Радев!

48

Анонимен

преди 2 години

Само това да е политик, нема да гласувам за него!

47

Обективно

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО УМЕН И РАЗУМЕН ЧОВЕК - ПР. ГЕРДЖИКОВ И ЛОЗАН ПАНОВ! РАДЕВ Е " КАЧИЛА СЕ В.Ъ.ШКА НА ЧЕЛО..." Случаен човек на Неслучайно място! С подкрепата на ДС!

46

минувач

преди 2 години

Кампания няма! Дебати също! Тъжно много тъжно. Господ когато радавал акъл на хората решил да причака воените на моста, а те взели, че форсирали реката.

45

Анонимен

преди 2 години

Ам' те машините вече са си позиционирани...

44

Анонимен

преди 2 години

Възраждане ще обърка сметките на националните предатели!!

43

отровна гад

преди 2 години

Румен Радев е единственият български президент-клетвопрестъпник!

42

Ццц

преди 2 години

Радев е един Огромен Сапунисан Балон, който на 14 ноември ЩЕ СЕ СПУКА С ГРЪМ И ТРЯСЪК! ЕДНО ОГРОМНО НИЩО КАТО ППЕЗИДЕНТ. СРАМ МЕ Е ОТ НЕГО!

41

Избирател

преди 2 години

Фигурантът може да се позиционира само в поза наведен ! Това се очертава днес ! Суверенът ако иска, може да застане в поза наведен вместо Фигуранта. Тогава суверенът няма право да мрънка за поредната национална катастрофа !

40

нова гласис

преди 2 години

Разбрахте ли защо предричахме победа на Радев още напърви тур! Сега с разкритието на тези 228 машини вече от вас зависи.

39

НАРОДЪТ

преди 2 години

РАДЕВ Н Я М А ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ ПОВЕЧЕ!!!С НИЩО НЕ ГО ЗАСЛУЖИ!

38

реалист

преди 2 години

Ако ви харесва това което става вБългария сега гласувайте за Радеф, ако не ви харесва гласувайте за друг кандидат! Аз няма да гласувам за Шипченският вирус!

37

Анонимен

преди 2 години

За да бъдеш стожер на законноста и обединител на нацията първото правило е никога да не нарушаваш Конституцията! От тук на татък вече няма защо да говорим за Радев!

36

Анонимен

преди 2 години

На тоя радио Венецуела ли му говори?

35

ЬЬЬ

преди 2 години

Едно куче научи ли се да яде яйца,ще яде яйца докато е живо.Мъдра поговорка, която важи с пълна сила и за президент(чето) радеФ.Свикнал да нарушава конституцията на България,той ще я нарушава непрекъснато,по свое усмотрение, докато е на власт,като в същото време ще убеждава за върховенството на закона, за обединение срещу корупцията,за правителството на почтените. Двуличен мерзавец и долен лъжец,но такива са всички комунистически представители-да сеят омрази и разделения между хората.

34

Реалист

преди 2 години

Идва Радевата зима, и самият той ще се опита да състави някакво правителство, което уж било "независимо", а той и ДС-сектата зад гърба му ще играят, все едно нямат нищо общо! ДС-сценарии от селски вечеринки! А Червен Кольо се напъва да играе по-скоро ролята на Шаман, отколкото на социолог!