65

Наглеци

преди 2 години

В качеството на каква, дипломатка се изказва по въпрос, който 1. е медицински и не и е в компетенциите 2. НЕ касае по какъвто и да да е начин италианско-българските дипломатически отношения, а е изцяло "вътрешна работа" на България?

64

Анонимен

преди 2 години

то щотот в Италия многог сте цъфнали, че и акъл давате....

63

Krom

преди 2 години

Загубена кауза! Булгериън хироу бори вируса с кило шльоковица и три лакти македонска наденица. Никой нищо не може да му каже. Освен когато не може да диша. Тогава търси връзки и е готов на всичко.

62

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКА ИТАЛИЯ И ФАШИСТКА АВСТРИЯ СПОРЯТ КЪДЕ МЕРКИТЕ ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ СА ПО-ОГРАНИЧЕНИ!

61

Анонимен

преди 2 години

Посланикът на Италия у нас: Трябва да се ваксинираме - ми ваксинирайте се!

60

Анонимен

преди 2 години

Абе защо всеки посланик тук си мисли, че може да ни казва какво да правим?

59

Анонимен

преди 2 години

До Док 74 И как самоубиват лекари, които се осмеляват да спасяват хора без ваксините.

58

Анонимен

преди 2 години

Не, не трябва да се ваксинирамеТава не са ваксини !

57

Анонимен

преди 2 години

Душа,то и заплатите ни вече за 14 години ТРЯБВАше да са станали европейски, ама не са!

56

Анонимен

преди 2 години

Тази патица посланки на Италия в БГ ли е,или на Файзер и Шваб-Гейтс? Ти къде се намираш патицо?! БГ народ е дервен и мъдър,и сам си решава. Нази трябва да се изрита от бГ.

55

Анонимен

преди 2 години

Е, то че ТРЯБВА ние знаем, че трябва и че ви натискат да ни натискате. Но че не е редно, грам не е .

54

Анонимен

преди 2 години

до Алекс - Тотално става за ваксиниране с ... кожената спринцовка ! Каквато е яка , няколко бустерни дози ще поеме ! Така ще вдигне ... процента на ваксинираните у нас и ще заздрави българо-италианската дружба ...

53

xoxo

преди 2 години

24,000 умрели = 100 милиона по-малко за пенсии годишно. В ЕС не разбират, че ние така си решаваме проблемите с пенсиите. Един вид пенсионна реформа е. Ако продължи още 2-3 години така ще сме наистина Швейцария на Балканите.

52

Ганьооооо

преди 2 години

*** не иска нормален живот. Иска да живее като скот. *** няма да се ваксинира, защото Бил Гейтс сън не спи да му сложи наночастици в божественото тяло.

51

Анонимен

преди 2 години

Италия пострада най-много, отнесе ги първата вълна, когато никой нищо не знаеше за този нов вирус. Имаше и най-тежкия локдаун. Ваксинирани са, защото помнят кошмара. Всички имат близки и любими починали от ковид. Посланикът нищо лошо не ви казва, дава пример. Защо скачат антиваксърите във форума? По навик, да са все наопаки, да се изживяват интересни.

50

Анонимен

преди 2 години

Какво излизат тези посланици, да агитират за ваксинации.Да го оставят този т***п народ да иззмм.ира и това е.Когато си пр***ст, най-естествената ти награда е да мъзерстваш и да уммираш.

49

Do 71

преди 2 години

До От народаСКачай бе. КОгато отидеш в интензивното, също скачай и протестирай. Или твоите близки.Или това е една голяма лъжа? Лекарите лъжат, СЗО ви лъже, фармациите ви лъжат...само вие знаете най-добре?

48

Анонимен

преди 2 години

С какво са си ваксинирали възрастните хора в старческите домове преди този Ковид19,че тъй пламна направо избухна смъртоносна пандемия за тях,че за света,не е сама дошла след като в старчиските домове профилактично ваксинират обитателите от грип и туй е като задължение на медицинския персонал за здравно-хигиенното състояния на дома и пребиваващите с постоянните здравни прегледи и грижи,че освен това специфични грижи за храните с назначени диети,грижи на специален персонал за предвижване,транспорт

47

От народа

преди 2 години

Престанете с лъжите си. Престанете да притискате хората, защито е редно хората да скочат срещу всички вас

46

@_@

преди 2 години

Италианският вестник Tempo на 21 октомври съобщи: "Gran pasticcio nel rapporto sui decessi. Per l'Iss gran parte dei morti non li ha causati il Covid.", което на български ще рече: "Голяма бъркотия в доклада за смъртта. Според здравното министерство повечето от смъртните случаи не са причинени от Covid." От февруари 2020 г. досега са били 130 468, но ги свалиха на 3783. Останалите са имали от 1 до 5 придружаващи тежки заболявания.