32

Анонимен

преди 2 години

Стойчо сътвори такива, глупости за 2 месеца, че задмина и ББ. Разбира се, че тестовете е редно да се правят от родител. Как ще ходят децата гладни и с немити заби в училище?!?!?!

31

Кацаров е лъж.ец

преди 2 години

Не е работа на учителите да тестват учениците. Само това не са правили. А с тези плюнки и здравите ще се заразят. А къде ще се съхраняват използваните тестове, това е опасен материал. Стойчо Кацаров като не можа да измисли друго, натовари учителите. Къде ти е акъла бе, Кацаров.

30

Анонимен

преди 2 години

Вдигайте се! От какво ви е страх?!

29

Анонимен

преди 2 години

Браво!

28

House M.D.

преди 2 години

Неуважаемият другар Вързопов откога и по какво е академик? И каза ли кой е проузводител на тестовете?

27

98765

преди 2 години

Първо ще се започне с тестове, за да се проправи път на ваксинацията на всички от 7- 18г.А на по - късен етап: 3-6 г.Това разбира се е част от теория на конспирацията, която започва да се сбъдва ;)

26

Бате Сечко

преди 2 години

Не е работа на учителя, да се занимава с медицинска диагностика на деца! Разберете го най-после...!!! Не е учил за това, и не е морално....

25

Анонимен

преди 2 години

Аман от тия даскали! Ясно, е не им се работи, но са добър електорат и ги галят с перце! Отдавна всичките трябваше да са ваксинирани задължително. Обществена тайна е, че който не може да изкласи друго, записва Начална педагогика. Какво може да очаквате от тия тетки?

24

Тралала

преди 2 години

Откъде синдикатите имат данни за учителите, които не са техни членове? Или нямат вярна информация или боравят неправомерно с данни предоставени от директорите или МОН

23

Анонимен

преди 2 години

Стад ооо!!!По, единично нема да се спасиш този път. Разполагат с такива технологии, и зли намерения глобално, че бедна ние фантазията.След година- две, пет ще невероятно късно.Демонстративно изхвърляйте наморниците, най-вече групово.

22

kiki

преди 2 години

Ами ... прави са хората

21

Анонимен

преди 2 години

Тея недоразумения, наречени БГ учители се излагат за пореден път. Част от тях са умни и интелигентни, и има на какво да научат децата, но повечето не стават и за лелки по столовете. Трагедията на българското образование е пълна.

20

До 20

преди 2 години

Ти пък за някой лев ли си?? Те душата после ще ти вземат за "този лев", ако ме разбираш.

19

Малките деца

преди 2 години

няма кой да ги гледа вкъщи,причината е съвсем прозаична! Но тези тестове не са гаранция,риска е голям! Но вече са дадени държавните пари и сега трябва да се оправдаят при финансова проверка!Фирмите дистрибутори получиха своето и т.н....е и каква е разликата с ГЕРБ?

18

Анонимен

преди 2 години

А по някой лев за работа на първа линия няма ли да има? Министърът би ли рискувал здравето си два пъти седмично покрай него да хвърчат слюнки и други секрети,да наднича в оплюти контейнерчета,да вдишва евентуални вируси и да върши куп други подобни рискови дейности неприсъщи за сферата,в която работи ?

17

Анонимен

преди 2 години

Децата ще учат онлайн!! Спрете да ги травмирате, побъркахте и родители и учители с вашите тестове и простотии!!

16

Тралала

преди 2 години

Каква извадка? Срокът за подаване на съгласие още не е изтекъл

15

Тралала

преди 2 години

Трябва и неваксинираните полицаи да не явяват на работа, както колегите им пожарникари от Америка и хората сами набързо ще се оправят с ковида

14

До Минкова

преди 2 години

Права си. Стадото е голямо.

13

Много ясно

преди 2 години

Учител може да прави тестове,само по предмета,който преподава.В детската градина учителят помага за част от работата на възпитателя.В училище да върши работата на медицинските лица.Ако искате , учителят може да отиде в лафката и да прави банички.