28

Solar Power

преди 2 години

До И тези не четат: То си личи кой не чете :) С по 100 умрели на ден срещу примерно 7 в Ирландия :) Числата говорят. Ние сме ходили на училище за разлика от теб :П

27

Анонимен

преди 2 години

До солара: изчезни бе натега със смешен ник

26

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: А нашето какво е ? Свобода, свободия, анархия ? Затова ли сме последни по всичко ? Най-лош въздух, най-ниски заплати, най-ниски пенсии, най-старите коли, най-много жертви от ковид в света топ 2, най-слаба ваксинация в ЕС .... мога да продължавам :) Личи си ,че това което е при нас не е правилното със сигурност :)

25

Анонимен

преди 2 години

Звездичките ми означават Е.Lka

24

Did you see

преди 2 години

Този, Бау, е едно изключително мръснo koпeлe.

23

Анонимен

преди 2 години

*** пише само какво отбелязва Ройтерс. Ама Ройтерс много други събития не отбелязва. Пишем само новини, угодни на правителството. Такива наведени мижитурки много лесно падат на земята.

22

Бay

преди 2 години

умни хора. Браво!

21

Анонимен

преди 2 години

Някой ако още не разбрал това е първия остров концлагер.

20

Анонимен

преди 2 години

До 17 Ко?Не! Австралийската "демокрация" и тя същата като американската и европейските "демокрации". Диктатури с претенции за демокрация. Вълци в овча кожа :)

19

Анонимен

преди 2 години

В Австралия вече няма никаква демокрация. Там хората бяха подложени на страшен тормоз, какъвто в Европа не можем да си представим. Полицията стреляше по протестиращи. Арестуваха хора за изказано мнение в социалните мрежи. Военните бяха изкарани по улиците. Така че не съм съгласен, че съпротивата в Австралия е била слаба. Просто съпротивата беше потушена с брутални репресии, съизмерими с тези в Китай.

18

И тези не четат

преди 2 години

И в Lancet, и в Science вече има статии с резултатите от изследвания в големи групи ваксинирани - всичко е каквото се очакваше по план. Изследователите докладват както им е поръчано, че за 6 месеца защитата срещу заразяване пада драстично при всички ваксини, но уж ваксините продължавали да предпазват от тежко заболяване и смърт. Тоест - "Стадо, готви се за безкрайно редовно боцкане". До посгигане на пълно зомбиране на послушковците и масови странични ефекти.

17

Да да

преди 2 години

И до кога?След няколко седмици старата песен на нов глас,айде пак затваряне и 678392929 бустерна доза за подсилване на имунитета!

16

Анонимен

преди 2 години

В продължение на Анонимен 15. Това търговски компании да изследват сами качеството на продукта си и да обявяват много добри и отлични резултати, е все едно политически партии сами да изследват и обявяват популрността си и шансовете си за спечелване на избори. Абсурдно е! Тотално сб,ъркан процес за осигуряване на обектовност на изследванията!

15

Ко?Не!

преди 2 години

Никога не съм си представял, че Австралия, страна-мечта от демократичния свят, може да стигне дотук...

14

Анонимен

преди 2 години

Да, сега започва покачването на случаите. А зимата - локдаун с 95% ваксинирани. Само тотално заслепен човек няма да види от официалните графики, че ефектът от ваксините е твърде слаб. Нищо общо с гръмките обещания за колективен имунитет и спасение. Управляват ни заслепени хора (не знам какво ги заслепява - собствените им ирационални убеждения или пари). Само някой да не тръгне да ми обяснява за медицинските изследвания за ефективност - докато резултатите обявяват самите търговци, нямат стойност!

13

Жалко

преди 2 години

В Австралия протестите са забранени и всички инакомислещи са преследвани от властите. Диктатура е.

12

Ани Салич

преди 2 години

Браво! А тук, при нас кога ще има 90% ваксинирани с Трета Игла? Аз съм вече втори месец с Трета Игла и вече с Николай Дойнов си мислим за Четвърта Игла!

11

Предлагам

преди 2 години

Ковид да получи Нобеловата награда за мир - прекрати всички войни, и за медицина - унищожи всички смъртоносни болести.

10

Мдам...

преди 2 години

В Сидни сега е началото на лятото. И с ваксини, и без ваксини, вирусът изчезва, както у нас през юни.

9

Анонимен

преди 2 години

Има един епизод на с-во. Симпсън, за котешкия грип...