20

Ха ха

преди 2 години

Мишо автоматично изключва герб, което говори, че и големите лакей на герб не вярват, че ще управляват. Независимо, че могат да спечелят изборите.

19

Анонимен

преди 2 години

Мишо, всички знаем, че ти нагласяваше резултатите на изборите така, че ГЕРБ винаги да са първи. А Лойко КПП-то само с това се хвалеше.

18

да ви..на експертите

преди 2 години

Абе ей ! Имам чувството,че отвсякъде се изказват ***-лоу-мници!!!!! и на децата е ясна и видна връзката..."високо ниво на ваксинация-високо разпространение на заразата и"..и нови вълни. Какво сте се вторачили и се заяждате с "неваксинираните". Не те са проблема за това че Европата пак е епицентър на заразата. Проблема го търсете във високото ниво на ваксинация!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 2 години

БСП се връща на власт само че с четворна коалиция.

16

БЪЛГАРИЯ =КАЗАРМА...

преди 2 години

КАЗАРМАТА НА РАДЕВ И РАШКОВ.... ВСИЧКО Е ЗАТВОРЕНО..... -ЖИВОТА НЕ СТРУВА НИЩО, ЗА Ф.АТМАЦИТЕ.

15

Проф. Изборна Измама

преди 2 години

Фалшификатора на ГРОБ говори. Без него дали ще имат такива високи изборни резултати и над 200000 недействителни бюлетини?

14

с нас били

преди 2 години

моля махнете рекламата на фигурантите !

13

Анонимен

преди 2 години

Вчера по БНТ Данчо Ментата официално обяви сватбата между ДПС и ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 2 години

Кремълската ОФШОРКА Възраждане (на СССР)

11

Анонимен

преди 2 години

Споко бе, Кирчо вчера нарече Конституцията "наредбичка", при това с такова отвращение, че нямаше как да не си представим как си бърше дирника с листчета на които пише, че имаме право на живот, на обучение. Явно много му харесва идеята да си бърше ако то със забраната на одържавяване на имущество, с изискването да си правят експерименти с нас само с наше съгласие. Та да знаете, върховният закон който защитава правата ни вчера беше принизен до подзаконов акт от един канадец.

10

x

преди 2 години

Вече няма леви и десни, проруски и прозападни. Ножът е опрял до кокала и изборът се свежда до: "Кой ще прекрати ковид цирка, ще премахне мерки, маски и сертификати"? За сега само Възраждане заявяват нещо подобно. Изчаквам до изборите дали има други кандидати за гласа ми.

9

Анонимен

преди 2 години

За бекапарите е възможно всичко само и само да се провлачат до властта. Срама от Бога нямат.

8

Сложна работа

преди 2 години

Аааа,лъжеш.БСП е с вас и ДПС.От една порода сте-приватизаторско гепаджийска сарайска.Атака и Воля са шугавци и времето им отдавна изтече в канализацията.На останалите 3 ще им е трудно,защото славуца има зависимости и не може хем така,хем иначе.

7

Атакист

преди 2 години

всъщност АТАКА ще има повече депутати от бойкикев, да видим КОЙ ще бъде златният пръст

6

Анонимен

преди 2 години

Ковидът се надига най-вече във ваксинираните държави. Спри да лъжеш бре. И ние виждаме. Само да питам, като решихте че ще тествате децата, защо отказахте да признаете резултатите и да ги впишете в системата, а? Защото тестовете са излишни или защото щеше да стане ясно, че с детските тестове заболеваемостта от 11% ще падне на 0,1%. И тогава ваксинацията издиша. Ваксата е само за старите и болните. А на изборите ще ви кажем в прав текст кон боб яде ли! Обещавам.

5

Няма значение

преди 2 години

Колко са партиите в коалиция.Важно е ГЕРБ да ги няма.

4

Анонимен

преди 2 години

що гледаш надолу, гущероподобие?

3

и ДАНС ги е страх

преди 2 години

Професоре твойте шефове Борисов и Гешев поръчват изтезания на Пернишки главорези срещу неудобни, така че по добре се скрий!

2

Айде,

преди 2 години

И Мишо се появи.Той от всичко разбира.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами руските проекти са повече от 4 дори: БСП, ПП, ИТН, ИМВ, ДБ, Атака, Воля и т.н.