48

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ку знайте на Мунджа какъв огромен плакат имаше на влизане в Аскьой от юг, половината град засенчваше. Там Мунджа е толкова огромен ръст, та чак та смачква и Мунджа от него та гледа и вика: "С вас съм";)))

47

Анонимен

преди 2 години

А може и да няма!

46

Манипулация

преди 2 години

Според онлайн анкета на Фактор Радев е четвърти след Панов, Луна и Герджиков !Смятайте каква манипулация на изборите идва !

45

Фалшиви избори

преди 2 години

Дебат няма, защото машините вече са програмирани за Радев - затова беше и това напъване за машинен вот без броене на квитанциите от ДБ, ПП и мутрите на Мая !

44

Анонимен

преди 2 години

товачка залага ли си титлата

43

Страхлив Радев

преди 2 години

Радев е страхлив и затова няма дебат ! Страх го е от по-интелигентните кандидати Герджиков и Панов !

42

генчо

преди 2 години

Да избереш 240 хрантутеници и президент на страната с 27% до 33% гласували от населението на страната говори само едно,всичко е мижи да те лажем!

41

Анонимен

преди 2 години

Радев има за цел президентска република. Ще видите кон боб яде ли и магаре трева пасе ли много скоро.

40

Анонимен

преди 2 години

На мен пък Радев ми прилича на ***.

39

Анонимен

преди 2 години

Президент-военен има само в банановите републики. В Европа нашия е прецедент!

38

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат ще направи така че на втори тур да се явя понеже глупостта няма граница.

37

Анонимен

преди 2 години

До цента подкрепя зеления сертификат какво да говорим повече понеже това са пъклени номера и мисля че напротив ще има втори тур и по изпотяване. Кандидата на Герб няма какво да губи а да отиде на втори тур есрамно за действащ държавен глава.

36

Честни избори

преди 2 години

То с тия машини и ким че ун може да се избере. Гласуваш за някой си и ... получаваш Радев. Факт.

35

Анонимен

преди 2 години

Не може, а ще има президент и това си е сегашния. Има само един президент и това е Румен Радев.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "Гледа", но нещо май само копи-пейст ти е "гледането".

33

Анонимен

преди 2 години

"Доцента" на ДС. :)

32

1

преди 2 години

ИМА ОПИТ ЗА ИЗМЕСТВАНЕ НА ДЕБАТА ЗА РОЛЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА: от такава, каквато Конституцията му е отредила, в такава на Президента като ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ. Това работи в посока която Кремъл иска да тласне страната: власт концентрирана в ръцете на един човек (естествено, удобен за Кремъл, както е случая с Радев), по примера на Лукашенко, Ким, Асад и прочие авторитарни или диктаторски режими. Същия опит се наблюдава в Сърбия, Унгария, Чехия, Черна гора и Полша и е част от по-широка руска офанзива.

31

1

преди 2 години

8) Последното е ПОКАЗАТЕЛНО за това, че Радев безцеремонно се меси в работата на другите власти в страната. Това е в РАЗРЕЗ с мястото, което Конституцията на България му е отредила, и в разрез с демократичните принципи на управление на една държава. Любопитно, е този "доцент" пропуска ВСИЧКИ тези неща, за да пробута едно мнение, което е максимално далече от експертното, за какъвто експерт се представя.

30

1

преди 2 години

7) ролята на Радев в погазването на Коснтитуцията Първо, незнанието не е оправдание, дори да беше вярно. Президента ЗАТОВА носи политиеска отговорност при съставяне на служебен кабинет - той си подбира министрите, със всички произтичащи от това последици. Оказа се, че двойното гражданство на Петков е надлежно отразено навсякъде където трябва. Радев няма извинение, че "не е знаел". Също така, предложението на Радев КС да спре делото показва, че Радев Е знаел.

29

1

преди 2 години

5) виждаме как се "чака да узреят нещата": с безспирни компромати от МВР, впрегнати за целите на Радев. Същия, който призовава към "кампания с конструктивно говорене". Явно така Радев разбира "конструктивното говорене". "Доцента" коментира все едно другите, а не Радев са причината за това. Всеки може да види дали това е вярно. 6) Хвалбите за Петков като министър (някой може ли да каже ЕДНО нещо, което този човек да е направил, което да не води към някакъв гаф или провал?)