68

Свободни деца

преди 2 години

Уж самотни майки, а в действителност в съжителства, извънбрачни деца, разкрепостени отношения с любовници. Палави жени със и или без деца се осигуряват доходи от приятели, любовници чиста пара. Такъв е живота. Оптимизация като няма достатъчно финансово стабилни мъже тогава жената минава в комбинация от мъже, които да дават колкото и когато могат. ТОВА Е ДЕСТВИТЕЛНОСТТА и НЕУДОБНАТА ИСТИНА.

67

НЯМА ПАРИ

преди 2 години

Една жена, за да се издържа трябва да има поне 7 любовника, които да работят и да плащат пари. Детето нали е извън брачно и без значение на кого е. Такава е реалността. Пълно е със самотни майки издържани от любовници. Доходите на тези жени не се облагат с данък, а мъжете, които се жертват да поддържат самотна майка за уж безплатния секс те пък се лишават от възможността да имат свое дете или семейство.

66

Я пак

преди 2 години

Очевидно е че коронавирусът доста ще подмлади населението. Няма нужда да се панирате.

65

Чакам

преди 2 години

Няма смисъл от българите. Едно консуматорско и неграмотно общество трябва да изчезне от планетата, а покрай него и другите такива.

64

Анонимен

преди 2 години

задължително осеменяване на всички жени в детеродна възраст положението е извънредно и няма проблем да се нарушават някои дребни права.това реално е по голяма заплаха от популярният вирус

63

Ястребител

преди 2 години

И последно, един безплатен съвет за братята българи, който може да ви прозвучи революционно - опитайте секс и с жени! Едно, може и да ви хареса и второ, може да спре демографската криза.

62

до 69 Теодора

преди 2 години

Ами отиди бременна в Полша.Там ще родиш щеш нещеш!

61

Ястребител

преди 2 години

Тежката карма на българите за безпрецедентната в човешката история диващина наречена "възродителен процес" е заличаването на това диво племе балканско от лицето на земята. Между 2045-2050 година тази балканска котччина булгейрия ще бъде закрита и на нейна територия ще се се основе велико тззсигганско кралство. Но това за останалата част на рода адамов няма да повлияе, понеже между манталитета на маннгггаллите и манГаллитета на българите няма никаква обозрима разлика.

60

Анонимен

преди 2 години

Който няма пари не трябва да ражда,защото ще създаде още един без пари.Примери в Индия бол,а и при ромите тук.Пенсионерите тук вече са повече от работещите и внасящи вноски.Ако се раждат още безработни или бедни работещи с нико образование,държавата няма как да ги издържа и ще трябва да взима заеми.Тези заеми освен,че се върщат с лихвите,водят до навлизане на чужди източващи ресурсите на държавата фирми,които са свързани със заемодателите.Държавата става подчинена в тях е ток,вода и всичко вече.

59

Кратун

преди 2 години

Ритайте здраво срещу всеки, който отвори уста за ръст на доходите, продължавайте да хвърляте всички инвестиции само в София и се надайте на демографски ръст, като *** на пияни жени.

58

Теодора

преди 2 години

Аз какво да кажа като съм с три аборта! Все в последния момент решаваме с мъжа ми, че не го щем бебето!

57

историк

преди 2 години

Една нация замира, раждат се нови и.т.н това е в нормалния ритъм на свтовната история...

56

Анонимен

преди 2 години

Добре,че е висока смъртността,иначе щяхме да сме нация от старци.

55

Замангаляването

преди 2 години

Това е турското културно наследство!

54

Замангаляването

преди 2 години

Е биг проблем за света на хората!

53

До анонимен 63

преди 2 години

Лошото е, че децата на сегашните млади израстват все по-нахални, все по-необразовани, некултурни и сичко отрицателно събират! Направо е някаква пандемия, за която ваксина няма да се намери!

52

Анонимен

преди 2 години

А сега реално се поставете на мястото на младите.С това килийно образование и никаква гаранция за работа с добро заплащане вие бихте ли раждали на тяхно място?Не говоря за по-заможните и тези с мая,те раждат.За другите масовите млади българи.Еми как да стане?Те предпочитат да поработят в чужбина,по възможност и да завършат нещо прилично там.Минава обаче доста време и се установяват там,раждат там и се връщат само на гости вече.Тук само безпомощни пенсионери има.Какво очаквате да се промени?Как?!

51

Ямболски цървул

преди 2 години

Тази статия ще я пропусна, защото ще трябва да пиша 3 часа за комплексните насвързаности.

50

Аспарух

преди 2 години

А, тъй, по-добре не раждайте, че после ви растат парцали - пушачи, пиячи, е*ачи, наркомани и какви ли не!

49

Този убива

преди 2 години

Гешев поръчва терор и убийства срещу неудобни, дава поръчките на приятеля си Юлиян Борисов Георгиев от Перник и ген.майор Васил Василев!Всички жалби срещу ОПГ биват потулвани в Прокуратурата!