21

Анонимен

преди 2 години

Боже, сохрани! Не стига, че трябва да търпим тая руска марионетка ами сега и комунисти да ни управляват.Малко ли ни беше 45 години терор ами пак. Мислете бе, хора!

20

Време е

преди 2 години

да спечели България.

19

Анонимен

преди 2 години

До ХахахаБСП ще са с управляващите, няма да са извън управлението.

18

Заблеяло ми агънце

преди 2 години

агънцата от хора на БКП си блеят пропагандата за "евтиния" АЕЦ.

17

Хахаха

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува. Дб и ПП ще имат общо 180 депутата. А бсп, герб и дпс отиват завинаги на бунището. Ще има доста изненадани от резултата, но ДБ ще има към 110 депутата, а ПП 80.

16

Анонимен

преди 2 години

До Блеещи овце АЕЦ БЕЛЕНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТРОИ, АКО НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ в племена със знамена и без собствена енергия, а нищо не пречи и в Козлодуй да се построят други нови реактори, едното не пречи на другото, даже е по-добре.

15

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, тези още се мислят за единствени и неповторими. Време да е се сблъскат с действителността ... за трети път!

14

Анонимен

преди 2 години

ПОСТРОЯВАНЕТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, ОЗНАЧАВА, че няма да има енергиен колапс в България, защото това се очаква в следващите години, ако не построим тази централа, АЕЦ Белене, означава, че ще имаме и собствена енергия, а няма да сме зависими от някой друг, в АЕЦ Белене сме вложили много средства,пари,труд, имаме реакторите и площадката, само да се дострои! А от построяването на Белене зависи дали ще имаме и евтина енергия, от която зависи бизнеса, населението,транспорта, цена на продукти, раб. места и в

13

Блеещи овце

преди 2 години

АЕЦ Блеене е скъсана страница от съветската ни истерия. Разбира се, че няма да бъде завършен и ще си остане гьол. Реакторите ще отидат за 7 и 8 блок на Козлодуй

12

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПОСТРОЯВАНЕТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, ОЗНАЧАВА, че няма да има енергиен колапс в България, защото това се очаква в следващите години, ако не го построим, АЕЦ Белене, оначава, че ще имаме и собствена енергия, а няма да сме зависими от някой друг , в АЕЦ Белене сме вложили много средства,пари и труд, имаме реакторите и площадката, само да се дострои!

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова, че БСП подадоха ръка на ИТН, не означава, че са едни и същи партии, едните са леви, а другите са десни, общото е, че и двете партии са консервативни, партията на Слави е съставена от хора предимно на ГЕРБ, също и на СДС, ДПС.

10

Анонимен

преди 2 години

Политическия номад Финтизар Хленчев откак го изпъди Нинова от БС(П)ТВ обърна палачинката и пристана на Слави. Де що партии е обиколил този другар. Слави кога ще му даде праймтайма в 7/8 ?

9

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще си получи заслуженото шамар на изборите, но ще има доста гласове. Въпросът е колко масово ще се гласува. При слаба избирателна активност печелят ГЕРБ и ДПС. При голяма избирателна активност, ГЕРБ и ДПС губят.

8

Анонимен

преди 2 години

е това е модерно ляво желание - да си втори в надпреварата.вече първия не взима нищо.

7

Анонимен

преди 2 години

Първото място си е естествено за ГЕРБ, второто за ИТН, третото може да си го делят - ДБ или БСП.

6

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ Белене означава още милиарди от бюджета към частни фирми и двойно по-скъп ток, заради цената която ще струва изграждането му...

5

Анонимен

преди 2 години

другари, дойде времето да крадем отново народа!да напревим една 7 морна коалиция от наши партии и да почваме.

4

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното господин Енчев. Ще има правителство само ако БСП не е втора политическа сила, защото няма да има думата да съставя ляво правителство при дълбока криза. Леви правителства са възможни само когато няма криза.

3

Анонимен

преди 2 години

Дори и не си помисли някой да е бие ГЕРБ, всеки се точи за второто място, и БСП и ИТН и ДБ и ПП на канадеца.

2

Анонимен

преди 2 години

Добре, че си го каза човека. Поне вече всички знаят, че ИТН са хора на БСП! Че все още имаше заблудени уфси, визирам ония от чужбинско.