56

Тралала

преди 2 години

МОН продължават промяната с новите си членове директорите на училищата. Вчера сключиха сделка със синдикатите, дето сега са се нарекли Браншови съвет, а директорите се правят на ощипани

55

Язък

преди 2 години

Радев се изложи предизборно. Ще гласувам за Луна, защото вече ни превърнаха в лунатици.

54

Анонимен

преди 2 години

Учителите, които гледат това видео, и трябва да се явят на работа в сряда, наденали *** ръкавици, сигурно са в потрес и амок.

53

Анонимен

преди 2 години

БГ училищата, в които няма даже *** и тоалетна хартия, ще стават лаборатории... майко мила, що си ме родила...

52

Анонимен

преди 2 години

Близо 3 години след всяко поредно изпълнение си казвам: "е от това по-безумно, гадно, абсурдно и нелепо вече не могат да измислят". И всеки път ме опровергават - ОЩЕ МОГАТ.

51

Анонимен

преди 2 години

Предварително договореният победител е фирма Лизоформ България. Проверка в Търговския регистър показва, че 50% от нея притежава бивш министър на здравеопазването на Северна Македония Срещу огромна комисионна за Кацаров и зам министър е спечелила уж обявения търг

50

Анонимен

преди 2 години

Потресаваща гледка. И ни го нариват като новото нормално.

49

Как може!!!!

преди 2 години

Какви са тези безумици?Тези от МЗ интересуват ли се как всички тези повтарящи се гнусни тестове ще се отразят на детската психика?Да си ги правят на себе си!

48

Анонимен

преди 2 години

Пред подобно безумие човек просто немее.

47

Demonaz

преди 2 години

Генетичен матерял ли взимате от децата? Поне си признайте. За болест от ,която си отиват главно възрастни с множество болести тормозите децата. Диви комунисти!

46

Тато из Правец

преди 2 години

И прислужничките ще правят тестове!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Не си пускайте децата там. Това са вашите деца! Не са на държавата!

44

Анонимен

преди 2 години

Броят на децата с коронавирус, които са настанени в Инфекциозни болници в София нарастна с 54% те ще ги събират в класните стаи за тестване.

43

Тралала

преди 2 години

Родителите, които се радваха на образователната система, че децата са им платена бройка и директорите се подчиняват на тях, ще разбера, какво представлява тази система, като се отпуснат едни пари едни пари, децата им да станат експерименти зайчета. Да чакат и заповедите за задължително ваксиниране.

42

А как ще стане

преди 2 години

тестването на деца със СОП? Те не могат да следват инструкции, а и част от тях не разбират какво се очаква да направят. А те са сред най-рисковите, защото са податливи на всякакви инфекции - повечето от тях нямат задължителните имунизации поради медицински противопоказания, а и имунната им система не функционира нормално. На всичко отгоре те, независимо от възрастта, се приравняват на децата от 1 - 4 клас, защото зависят от грижата на възрастен и поради това ще се върнат в клас заедно с малките.

41

Асан

преди 2 години

За тия храчки и тампони 30 милиона.... Колко стинки е 1 тест? :)))

40

1984

преди 2 години

Гледам и не вярвам на очите си !

39

Поздравления

преди 2 години

От цялата работа печели само фирмата взела поръчката за тестовете! Ха честито на печелившите!

38

Ооо

преди 2 години

Нали ревяхте, че дистанционното обучение е калпаво. Ей сега ще видите присъственното с плюмки, капки, тестове и заразяване как е. А по отношение на дистанционното обучение от опит ще ви кажа как е: който ученик си е калпав и мързелив, той при всеки вид обучение е такъв, дали ще спи пред компютъра или на чина с отворени очи, разлика няма. Който иска да учи, може всякък.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхте взели мерки още в началото учениците от горен курс да започнат дистанционно щеше да се освободи място за малките, които не могат да учат и да седят у дома сами да са по 10-12 деца в клас и София нямаше да е в тъмночервено и отиваща към черно.