43

Анонимен

преди 2 години

"Някой може ли да обясни как при 30% имунизирани имаме "вълна" като при 0% имунизирани ?" Лошото и леееко странното е, че даже е по-зле!

42

Анонимен

преди 2 години

Делтата е много по-заразен от уханския и британския. Затова 4 вълна е най-мощна. Иде още по-заразен -делта +.

41

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че ваксинираните държави се върнаха към нормалността! Ха ха ха ха ха ха

40

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да обясни как при 30% имунизирани имаме "вълна" като при 0% имунизирани ?

39

Анонимен

преди 2 години

Абе не разбрахте ли, че горят неваксинираните!

38

Анонимен

преди 2 години

В Индия са ваксинирани вече 75% от населението. Хем си невеж, хем неинформиран.

37

Сата НАТО

преди 2 години

За 1000 умрели на ден садистите с бели престилки много трябва да се постараят.

36

Анонимен

преди 2 години

Епизод 4. След него епизод 5. ...Докато не измрат 6% от населението ни явно няма да спре. Алтернатива - ваксинация.

35

ожгжгтн

преди 2 години

СЗО да обясни как Индия и африканските държави ги водят като преборили вируса-без ваксини,без елементарна хигиена и мед.помощ.Богатите европейски държави- масово ваксинирани и тормозени с ограничаване на права и свободи-пак го закъсали.Как става този този номер Гейбрейтусе- етиопски биологе?Драгият бг читател откога започна толкова да вярва на монополните медии- пеевски и домусчиеви.Не ви ли е ясно че собствениците на медиите,лабораториите,болниците-търг.дружества,източващите бюджета са еднисъщи

34

Анонимен

преди 2 години

Преизбраха ГейБреюс за още 5 години на поста и пандемията се завърна.

33

Анонимен

преди 2 години

Ка щяло да не се завърне? То ви се услади на шефовете. А и това е още едно доказателство за пълната безсмисленост на експерименталните препарати, с които унищожават населението на планетата.

32

Анонимен

преди 2 години

Някои май още не са разбрали, че всичко е режисиран цирк и статистиката, която ви привеждат всеки ден, е открай докрай фалшива.

31

Някой

преди 2 години

Абе някой спомня ли си, че по едно време ни убеждаваха, че ако носим маски и вирусът ще премине. Това се случва сега с ваксините.

30

Анонимен

преди 2 години

37 само 60% от немците са ваксинирани. 40% категорично отказват, дори при риск от наказание. Колкото и да не ти се вярва, това са най-интелигентните хора в Германия, маниаци на здравословен и еко живот. Друга част просто отказват да повярват на правителството и припомнят лъжите отпреди 70години. Щом Пфайзер не може да убеди немците, нас ли?

29

Анонимен

преди 2 години

Е как така се връща, нали обещавахте, че като се набодат европейците и се връщате към нормалния начин на живот? Май ваксините карат вируса да се връща и връща, а?

28

Явор

преди 2 години

Злото, злобата, мръсотията, агресията, омразата и агресивната простащина отдавна трябваше да отстъпят място на страданието, деловото отношение към работата и съзерцанието. Буташ се по дискотеки с фалшиви, завистливи и алчни приятели. И аз съм го правил. В социалните мрежи тези приятели качват снимки от екзотични дестинации и те комплексират. Лъжат те, че много искат да те виждат, пренебрежение пълно от тяхна страна. Случи ми се. Преди три години осъзнах някои неща, пандемията затвори цикъла.

27

Явор

преди 2 години

Едни хейтят, а други се депресират, докато четат това, тяхно мнение, усещане и право. На мен също не ми е приятно но усещам, че имаше голяма полза от тази пандемия. От близо две години престанахме да мислим за молове, бижута, менте-бижута, скъпи бижута в тях, тъпотията, простотията, простащината, агресията някак не се усещат много. Консуматорство, еснафщина, злоба, завист заради глупости ни бяха завладели. Дискотеки, дрога, парвенющина , разнасяна в Бали ни бяха завладели. Умря някак.

26

анонимен

преди 2 години

Като гледам с тези послания дори ваксърите в българското ще ги превърнат в антиваксъри.Тези хора от СЗО така се оплетоха в обясненията си,че започваш да се чудиш дали не са прави тези,които говорят и вярват в конспиративните теории.И колкото ми е не симпатичен Мангъров,май ще се окаже прав(за съжаление),че докато короната не премине през всички нас-и вакцинираните,и не-няма да миряса.

25

Тото

преди 2 години

Самолетите си летят, разнасят вируси по целият свят, обаче всички трябва да носим маски. И други такива дивотии. Някой опитвал ли се е да загаси огън, като го полее със спирт?

24

Ех ех

преди 2 години

Ако нямаше толкова заблуденяци да ходят да се ваксинират и да пръскат зараза навсякъде,досега да сме забравили за тоя филм,ама по телевизора ги зомбираха и те наредени като в концлагер,прилежно набодени,нито карантина,нито мерки спазват,после неваксинираните виновни.Вече съм убеден,че светът е тотално полудял.