56

Анонимен

преди 2 години

Тая, явила се на конкурс при Слави Трифонов, върти официално.

55

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, че ИТН два пъти сгафиха и не отидоха на преговори с останалите антимутренски партии. Може би така те съзнателно се опитват да върнат мутрите на власт, знам ли?.

54

Анонимен

преди 2 години

Мутрите пак юе ядат бой на изборите. Никой не ги иска, но все още успяват да си купят доста гласове в маалите, както и тр олове, както се вижда.

53

Анонимен

преди 2 години

Силата на ГЕРБ идва от краденето прикрито с лъжите, че нещо строяли. Тези стотици откраднати милиарди са огромна сила.

52

До Ани

преди 2 години

Е, Бойко Борисов има много повече телевизионно време от Слави, може би около 900-1000 пъти повече. През това време с лъжи развращаваше хората и ги лъжеше да гласуват за него и товва доведе до морална деградация на огромна част от хората. Борисов е най-основния фактор в извратенеия преход, през който е още България. Със Слави беше лесно - сменяш канала на телевизора и не го гледаш. С Борисов колкото и да сменяш канала, той все те лъжеше по всички телевизии.

51

Анонимен

преди 2 години

По-лесно е да се руши отколкото да се построи. От това идва силата на ИТН.

50

Ани

преди 2 години

Никой политик, нито дори говорител по телевизията, дори синоптик не е висял 30 години всеки ден на екрана както го правеше Слави. Това доведе до морална деградация на младото поколение. Това е сериозен фактор в извратения преход през който преминава България.

49

тази кого лъже

преди 2 години

С 24% от гласовете, след като шахматистката върна мандата на Румен Радев, той състави еднолично правителство което вилнее вече шест месеца безнаказано. Без да се отчита и ще нагласи следващите избори. Виждаме как скочиха като ужилени когато се заговори за броене на разписките.

48

Таня

преди 2 години

Селяндурка, пълна прос-таке-...са..като всички фигури на фигуранта.

47

Анонимен

преди 2 години

Начело с Тошко африкански лудия и ония със скъсаните дънки сте много важен фактор да. Не сте са бой вие, ами ония *** дето гласуват за вас

46

Емил

преди 2 години

Фактор и то важен щели да бъдат?Лъжци,мошеници алчни.Радевата ченгесарска ,,промя "довлече всякакви некадърници,негодници да стават политици,стима да излеват помия срещу Борисов и ГЕРП.Е това е ,,промяната".А тия дето гласуват за тях са плачевно Пр-Ос- ти пълни Ид-..И. .от и

45

Анонимен

преди 2 години

Тази партия е балон с въздух, който бе добре напомпан, но сгафиха в предния парламент и си дръпнаха тапата и вече въздуха бързо пада и едва ли вече някога ще са някакъв фактор.

44

Анонимен

преди 2 години

Я помисли пак!Какво управление, какви фактори или фактури?

43

Радой Ралин

преди 2 години

Таз пък?

42

Гошо...Тъпото

преди 2 години

ИТН-то не е победила ГЕРБ,а това направиха хилядите от протестите,които заложиха на тази партия но...сбъркаха.ИТН спря...процеса за детронирането на Боко и това го направиха съвсем...умишлено и то 2(два) пъти,за да не си...помисли някой,че е станало...случайно.За това ще си понесат...последствията и следващото им присъствие в Парламента ще е...символично и няма да зависи нищо от тях.Който е...обслужил Боко,изпада в...забвение.Примерите назад,са поне колкото пръстите на едната ръка.

41

Анонимен

преди 2 години

До 58 Не. За да може ФАКТИЧЕСКИ да дадат властта в ръцете на Радев. Което и направиха.

40

Анонимен

преди 2 години

Значи и престъпниците от БСП ги припознахте за ваши хора?Браво, беееееееееееее. Поне да знаем с кого си имаме работа. Нали биле статукво, бре.Вече за власт сте готови и с дявола да се съюзите.

39

Анонимен

преди 2 години

Чалгарскат пасмина пропадна без да е управлявала! От тез по некадърни бездарници е нямало! Бос чалгара кат се освести да се гръмне :)

38

Анонимен

преди 2 години

Къф Слави кви пет лева вееее...не сте вече никой, ясно! Хамсалаците гласуваха за вас, но те в момента берат душа от Ковид-а в реанимацията, така че. .

37

??

преди 2 години

А плешивият плъх няма ли да изпълзи на светло най-после ?