75

Анонимен

преди 2 години

Либия имаше много добро здравеопазване. Огромни болници, обзаведени с най-модерно оборудване, хиляди български, полски и сръбски лекари и сестри. (Особено една полска сестра, беше много добра). Казва ви го един български инженер. Верувайте му!

74

хмм

преди 2 години

И по свобода на словото сме пак там.

73

Стефчо

преди 2 години

Отдавана е ясно че по дебилизъм и слабоумие сме наравно съ ЗИмабаве и демокр.република Конго,кофти че и в цяла Европа го знаят!

72

Анонимен

преди 2 години

Нареждаме се до руския Гулаг по ваксинация и продължителност на живота. При Радев и хунта толкова - няма човек, няма проблем !

71

Solar Power

преди 2 години

Не беше лошо да се спомене и процента на ваксинирани сред римското население .... за да може всеки конкретно да прецени къде стои по близо :) И като манталитет, образование и т.н. :)

70

Анонимен

преди 2 години

Либия при Кадафи знаете ли, че беше рай! *** журналисти!

69

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 73: Ами съвсем в реда на нещата. От проззст народ как очакваш да има икономика :) А възрастните са още по зле. Или мятат спестените пари през балконите на разни жипсита или си мятат здравето отново на пътя слушайки глупостите на мангъра и куп други псевдо доктори.

68

Анонимен

преди 2 години

Заради "умника" Кацаров... и останалите дъртаци без ваксина, които умират на килограм по болниците, сега си пати цялата държава и тормозят всички по-млади хора да се набодат.

67

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, като много знае... да ваксинира ПЪРВО... всички от групите, които умират най-много в болницата и да видим какво ще стане.

66

Анонимен

преди 2 години

Ми то не само по процент на ваксинираните сме като тях. Бг в момвнта и икономически може да се сравнява с тях да не кажем и че сме по-зле. Май по-добре да се ориентираме със сравненията си към държави като Джибути, Габон, Бурунди и др...

65

Анонимен

преди 2 години

Има ли статистика, колко ваксинирани са починали без други причини или болести?

64

Хейтър

преди 2 години

Както е тръгнало по метода на естествения подбор, процента бързо ще се повиши. Иначе като манталитет явно сме сходни с Мианмар, Зимбабве и пр. Разликата е че в тези страни няма достатъчно ваксини. Иначе и те щяха да са преди нас.

63

Анонимен

преди 2 години

В Монголия-една от най-нарядко населените държави, до 2020-та не е имало и е дин случай. После се появил 1 и го изолирали. После, кой знае защо решили да ги ваксинират масово и заразата пламнала кото гора от клечка кибрит. Така и в Бразилия, така и в Англия, и в Гърция....Още ли ми хвалите ваксините? Медведев ви каза"Ваксините са създадени, за да разпространяват вируса" и отлетя в небитието, че пречи на някои хора, явно.

62

До 56

преди 2 години

Здравната система към момента може да бъде облекчена единствено с пълен локдаун и то след около седмица-две. Ама пък баш тогава са изборите, да му се невиди! А по адекватността на останалите изброени "мерки" защо пазиш мълчание, специалисте-общественик? Истината е, че твърде дълго ни се катериха по главите с какви ли не глупости и накрая населението им тегли една майна. Дали е било право, бъдещето ще покаже.

61

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, много интересна логика се вихри тук :) "Понеже ни плащат малко, затова сме ***!"

60

Анонимен

преди 2 години

С тази разлика, че те живеят по-добре от нас!

59

Pp

преди 2 години

A за колоси като Мароко, Тунис и Камбоджа дори не можем да мислим.Франция с 60 млн население имат 2 смърт и на ден. Ние 300. Найсссс. Процента ваксинирани се повишава по един или друг начин.

58

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

И да ви кажа политиката с ваксините е сбъркана по целия свят, а оттам и в БГ. Истинското разделение трябва да е м/у болни и здрави, а не м/у ваксинирани и неваксинирани, защото ваксинираните се заразяват, пренасят и умират от вируса. Достъп до обществени места САМО ЗА ЗДРАВИ ХОРА, доказано с тестове!

57

Анонимен

преди 2 години

То е на кантар кое е по-далавера дали да си вечно беден, скъсан и последен на опашката в задния двор на лакеите и извратеняците от ЕС или да си умрял...

56

Анонимен

преди 2 години

Ау и искате да се трогнем ли? А вие защо не се трогвахте 30 год че се нареждаме до същите държави по ниво на заплащане? Каквото викахте 30 год, това и обадихме!