19

до 19

преди 2 години

За щастие на американците мислещите като вас там са абсолютно малцинство. Глупави, овце, роби и тнт., както искате ги наречете, но това е ситуацията. Те са световната сила, не ние. Ние тук да му мислим...

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Не става въпрос за кеф, а за неучастие в медицински експерименти.

17

КравЪдойЪ

преди 2 години

И група овци : Не мозе да бъде!!! 9000 ганююювци на служба само в Ню Йорк! Няма оправия, ще ида да се оплача в анаватаната на нашия бог ам-гъл.!.

16

КравЪдойЪ

преди 2 години

И група овци : Не мозе да бъде!!! 9000 *** на служба само в Ню Йорк! Няма оправия, ще ида да се оплача в анаватаната на нашия бог ам-гъл.!.

15

Доктор Ху*

преди 2 години

И не само.Служителите на Дженерал Мотърс напуснаха работните си места защото ги принудиха да се ваксинират. Лекари в Италия го последваха. Учители в Германия и Франция.В много страни буквално си извоюваха свободата след продължителни стачки.Дори в парламентите в много западноевропекси страни се чуват призиви за спиране на това безумие.Но това не пречи на ганювчета-провокатори да реват по медиите че видите ли в България сме били първобитни и изостанали щото не сме искали да се ваксинираме.Стадно.

14

Анонимен

преди 2 години

Няма лабаво там. Никой не ти позволява да си "разиграваш коня", ей така за кеф. Общественият интерес е преди всичко! Нежелаещите да се ваксинират ще си търсят работа.

13

Анонимен

преди 2 години

ГЛЕДАЙТЕ КВО СТАВА- ЛЕКИНКО НИ РАБОТЯТ! АКО СТАНЕМ МАЛЦИНСТВО НЕВАКСАНИТЕ, ЩЕ НИ ГО ПРИЛОЖАТ И НА НАС ТОЯ ЧЕЛЕН АМЕРИКАНСКИ ОПИТ!

12

Анонимен

преди 2 години

Доказано било това или онова, че ваксините заразяват, разболяват или убиват. Къде е доказано, кой го е доказал, колко време е изследвано? Няма факти, няма доказателства. Мнението на една жена ли слушате?

11

Анонимен

преди 2 години

Има се от вас за шегите. А ще я пускам, колко и кога ми е на мене кеф.

10

Анонимен

преди 2 години

До 6 - ейй, тая шега с парцелите е страхотна, пусни я още два-три пъти. Вие ковиваксърите сте големи хумористи

9

Анонимен

преди 2 години

"Властите на Ню Йорк завиха, че са готови за възможен недостиг на кадри, като ще разчитат, че ваксинираните служители ще работят допълнително, за да покрият празнините в работните графици." -------Ваксинираните няма да умрат от COVID, но ще ги гърчат като магарета, каквито всъщност са !

8

Анонимен

преди 2 години

9 от 300 да са малограмотни е ОК за САЩ. Тук са 210 от 300, демек 70%

7

КОВИДЛОГИКА

преди 2 години

Няма проблем - след като пожарникарите две години работиха без ваксина и пазиха и спасяваха хората, сега ще ги изгоним ако не искат насила да се наръгат. Пък като *** хора в пожари - те знаят, че това се прави за тяхното здраве. Ковидлогика - типична

6

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, парцели в гробищата има, ще стигнат за всички.

5

Логично

преди 2 години

А след неплатеният следва и очакваното УВО'21

4

Анонимен

преди 2 години

та конспирация викате било,а?

3

ааа

преди 2 години

"най-важният приоритет на градските власти е да спрат разпространението на коронавирусната зараза".Как точно ще се случи това след като е доказано черно на бяло,че и ваксинираните се заразяват,заразяват други,т.е.ваксиината по никакъв начин не спира вируса да циркулира...Алоооо,съветниците и пиарите на кмета,давайте малко по сериозно,заприличвате на наш роско...

2

ЖИРАФ

преди 2 години

"Тези, които не са имунизирани, ще бъдат оставени без заплащане" - Значи сто процента от служителите, понеже никой не е имунзиран. Понеже експерименталните терапии НЕ СЪЗДАВАТ ИМУНИТЕТ. Айде стига вече с лъжеезика! Това не са "ваксини"!

1

Анонимен

преди 2 години

Е, нищо. В гробищата има свободни парцели. Какъв е проблемът?