125

Обективно

преди 2 години

КОВИД Е ОПАСЕН И ЗА ДЕЦАТА. А МОЖЕ И ОЩЕ ПО- ОПАСЕН ДА СТАНЕ ЗАРАДИ НОВИТЕ ЩАМОВЕ. ТЕСТОВЕТЕ СА БЕЗОБИДНИ И СЕ ПРАВЯТ ВКЪЩИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ.

124

Анонимен

преди 2 години

"Участници в шествието заявиха, че Covid-19 не е опасен за децата" E, щом те като експерти казват, значи е така.

123

Георги

преди 2 години

Е и ние не знаем какво искаме. Когато децата ни учат дистанционно роптаем, когато тръгват редовно пак. Някой дали може да ми каже какво всъщност искаме

122

Анонимен

преди 2 години

Учебната година, както е тръгнала е пълна пародия. Протестирайте за по-качествено образование и осъвременяване на образователния план, другари и другарки! Тестването ви е проблема, а децата ви от година на година по-забили и прости.

121

Анонимен

преди 2 години

Отрочето на Милен Велчев, 17 годишно, е подело кампания сред съучениците си да се ваксинират. Съответно инициативата му се отразява медийно. Ами ако друг 17 годишен подеме кампания да не се ваксинират - или ще го разкъсат, или заглушат.Новият болшевизъм - има само една истина - на ваксите, и който не я приема за чиста монета, е народен враг.И с испанската инквизиция има паралели.Та първо безобидни тестчета, после препоръчитечно боц и накрая - задължително, докато не изградим фермата на Оруел.

120

Анонимен

преди 2 години

Вече абсолютно нищо не може да спре вируса... Прекалено късно стана, заради неадекватните действия на служебния кабинет...

119

Монегаск

преди 2 години

Учебната система в българия е доста западнала откак дойде демакрацията. Децата учат по двйнайсе години да четат и смятат и тръгват една година по-късно на школо от нормалите държави. Така завършват средно като дърти пергиши които вместо да работят или учат висше, грухтят самодоволно по баровете.

118

До 131

преди 2 години

Да аз съм съгласен да тестват сина ми.8клас е .Съгласен съм,защото в края на краищата трябва да се правят компромиси и да има някаква съвест.Не ми е работа да се меся в медицината,както тя не ми се меси в техниката.Затова се доверявам на лекари и компетентни лица и влизам в положение.Докато в тази държава всеки разбира от всичко и претендира с мнението си все едно е институция,никога няма да мръднем от дъното.Редно е всяка жаба да си знае гьола.Аман от псевдоспециалисти !

117

Анонимен

преди 2 години

До 130: Стига спами. Нямаш деца. Объркала си форума.

116

Анонимен

преди 2 години

" Родители и учители, които не са съгласни"..... Има ли такива, дето са съгласни? Пак ни мятате на пързалката Днес.бг.

115

Анонимен

преди 2 години

Болни от левкемия и други видове рак не само се ваксинират, ами и 3 доза първи получиха, защото са с компрометиран имунитет. Неграмотници!

114

Анонимен

преди 2 години

К.82, 87, 90, престани да лъжеш за тези само 2% ваксинирани от пенсионерите ! Преди около месец се появи информация за заразените от КВ-19: оказа се, че основната част от тях бяха на възраст 20-35 години! И че оная с косата коси всичко, което й падне: съберат се на банкет или сватба стотина човека - за десетина дни 1/3 -1/2 от тях станат клиента на ковид отделението,през август отиваха организирано на море с автобуси 40-50 годишни хора, сетне се разболеят.Не лъжете! Както и за учениците, тичащи

113

Плъх

преди 2 години

Нито желая да тествам децата ми нито желая и минутка повече да губят времето си вкъщи. Но въпросът е зададен отново некоректно - искате ли да се тестват - ако не остават дистанционно! Истината е, че 95% от родителите ( имам реални контакти и го казвам отговорно - който има деца знае) ,че и повече искат да са присъствено и без да се тормозят с допълнителни извращения като тестове ! Опита да бъдат разделяни родителите и по този въпрос цели едно - хаос и омраза !

112

Анонимен

преди 2 години

Хората не го правят това от глупост просто виждат какво става,цялата огромна манипулация.Разбира се страхливците които ги е страх 16 доза да си бият и в скафандър да ходят никой не ги спира тяхно право си е.

111

До антрополог

преди 2 години

Само да доуточня:Израел отчитат О починали с К19за изиналата седмица.

110

Анонимен

преди 2 години

Е като не щат , може децата им да си стоят дистанционно до 2055 г. , въпрос на избор, "секи сам си преценя"!

109

До пука ми за вас

преди 2 години

А кърмиш ли ги докато " УЧАТ" от вас ,господин социопат ? Бършеш ли им гъзетата , господин аутсайдер? Знаят ли децата ви ,че освен в апартамента навън има паралелен свят и той е истинския ? Чуваш ли сте за чист въздух, социални контакти , вицове ,смях и детско безгрижие ? Очевидно не ...За такива загубеняци от началото на т.н пандемия има образец за ДО! Пускай смело . После две маски на устата , а на отрочета си и повече. Пускай лаптопа и затвори прозорците ,че навън живите се забавляват! ***

108

Анонимен

преди 2 години

Болен от левкемия и се ваксинира ти чуваш ли се какво говориш е брат,спри малко дозите!Ха ха

107

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че родителите са били тройкаджии в училище. И не са особено реализирани в живота.

106

Анонимен

преди 2 години

Съвсем изтрещяха българите. 200 деца под 16 годишна възраст умряха за последните 6 месеца от Ковид, а тия не искали тестове. Но не искат и да си гледат децата вкъщи. Ясно е какви ще станат отрочетата им, когато порастнат - същите като тях.