84

Solar Power

преди 2 години

Поредния пример за това колко е прозст българския народ ... но инъче е ок детето да донесе вируса у дома и дядото или бабата да си заминат :)

83

Подкрепям

преди 2 години

Стига с тези фашистки подходи! Всички ще го изкараме рано или късно - ваксинирани и неваксинирани, всички деца също. Статистически за младите не е смъртоносен. Нека всеки да реши за себе си дали да се боде през 6 месеца или да го изкара по естествен път - така, както е било, откакто свят светува. Затова трябва да е доброволно - пък всеки да си носи последствията за своето решение. Другото е породено от безкрайната лакомия на едри капиталисти, правещи се на по-големи светци и от майка Тереза

82

Анонимен

преди 2 години

Само си представете един ученик от гимназиален етап как с голямо удоволствие ще се изплюе в лицето на пробовземащия. А за ромовете да не говорим.

81

Анонимен

преди 2 години

До До 91 "Глупости приказваш" О, да, "глупости приказваш" звучи точно като научен довод. От "новата наука"...

80

До 80 от Нъц

преди 2 години

Нивото ти на завършил основно образование си личи отдалече!През тези 3 дни, през които никой не се тества, ако има заразени вкъщи, ще пламне цялата паралелка. Винаги първо един от семейството се заразява и той го предава на останалите. В училище децата ги контролират да носят маски, но никой не контролира родителите, които не спазват правилата.

79

Анонимен

преди 2 години

Някоя от нашите фирми че ги направят милионери ,можеше министерството да купи много по евтини ,а сега с посредник с 5 ъти отгоре )

78

До 91

преди 2 години

Глупости приказваш

77

До 79

преди 2 години

За 2 години и онези, които не осъзнаваха, колко ниско е нивото на учителите у нас, най-после видяха с очите си, чуха с ушите си и разбраха, защо повечето деца са неграмотни.Учител не е синоним на интелигентен човек.Интелигентните учители са голяма рядкост!

76

Коприва

преди 2 години

Честит празник на всички достойни Будители!

75

До Пенка

преди 2 години

Ако не можеш да отделиш два пъти седмично по пет минути за детето си (и здравето му),го остави на дистанционно обучение.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен47:Ами да си слагат маските, след като са задължителни. Или внучка ви е от тези, които не признават правила. Тогава да си стои извън обществото

73

До 77

преди 2 години

Спри с глупостите.Безсимптомните заразяват най-много,защото повечето не знаят ,че са вирусоносители и занижават мерките.

72

Анонимен

преди 2 години

Слабо вменяеми са даскалите.

71

Пенка

преди 2 години

Хайде стига вече. Подлудихте и деца и нас . Зорлем станахме учители . Преподаваме от вкъщи на децата си ( за първи клас Това е на 100%) . През това време се предполага ,че и работим от вкъщи ( да работим ли или обучаваме ?) , а сега и лаборанти искат да бъдем ! Да тестваме децата си САМИ ,да чакаме резултати, да отнасяме пробите ( стерилни ) междувременно да ги готвим за училище ,да не знаем ще ходят или няма до последно? Това ако не е стрес?

70

Анонимен

преди 2 години

Трябва всенародрн бунт и блокиране на главните пътища.Свобода или смърт! Иначе геноцида настъпва!

69

Коприва

преди 2 години

Погледнете какво се случва извън България. Тестове, после ваксини, после редовни ваксини и в карайна сметака - нови щамаове и пак затворени. Това чудо, както и грипа се лекува лесно и евтино.

68

до Нъц

преди 2 години

що родителите ходят на училище или децата бе ахммакк. Ако детето го засекат че е позитивно мн ясно че и родителите ще се изследват. Ебаатъ в тъпасна

67

Анонимен

преди 2 години

Поне в днешния ден можеше да си спестите плюенето срещу учителите. Лекарите били търговци, но видите ли зор, отивате на лекар.Учителите били мързеливи и ***, но от 2-год. възраст им поверявате най-милото си по цял ден.Учителка съм и не желая да се ваксинирам с нещо, което и в Декларацията за информирано съгласи е назовано БИОПРОДУКТ.

66

Нъц

преди 2 години

Пак ще захлебят приближените до властта фирми с няколко милиона печалба

65

до 63

преди 2 години

А да не разсъждават ли? Ако едно нещо е безсмислено защо трябва да се извършва? Просто са да се прави нещо без смисъл и да се дадат едни държавни милиони на едни наши хора?