18

Руснак

преди 2 години

Хляб.в русия ядът човешки мозъци наи богатото на полезни изкопаеми населени а наи мизерните и бедни люде.русия е африка с сняг империя на злото тровят хората с новичок и имат шпиони в всяка държава и се опитва да я клати,повече от половин русия 50% са болни от спин и ебола а сега им натрясоха и ковид19,така че внимаваите българи може да си лепнете спин.тровят хората с радио активни вещества от 80 години на миналия век.

17

Анонимен

преди 2 години

Германия - само 12% от електроенергията е от соларни панели и вятърни мелници. 30% Германия получава от горене на ТЕЦ въглища. В Русия само 13% от електроенергията е от въглищни ТЕЦове.

16

Анонимен

преди 2 години

Русия - 26% атомна енергия, 20% - хидро електроцентрали, 40% - газ, общо 86% нисковъглеродни енергийни източници. САЩ - 77% нисковъглеросни източници. Германия - 64% нисковъглеродни енергийни източници. Останалите в ЕС са много под тези цифри. Защо тогава се похарчиха 2 трилиона за Зелена сделка, като днес Русия е повече C02-free от ЕС, докато ЕС съсипа енергетиката и икономиката си, и пак отделят повече CO2 емисии.

15

Зелената сделка

преди 2 години

Китай рязко увеличи вноса на въглища за ТЕЦовете за да произвежда соларни панели за ЕС! Цената на поликристалния силиций от който се правят панелите скочи 5 пъти, и Кирай прави добър бизнес с ЕС доставяки соларни панели, а България плаща СО2 квоти заради ТЕЦовете за да финансират с тях соларни панели в ЕС и парите отиват в Китай който гори въглища да ги произвежда.

14

Анонимен

преди 2 години

Световните лидери,prъdnaha по един път в зала и мъглата дълго време ще се стеле и сменя миризмата и да се отбие тук там,за пречистване.И така до следващия път.Горката тумберг, за едната пердутка,да издиша тези възклицания,си е живо изтезание.

13

Иванко

преди 2 години

Добре, че имам пари, имоти и земи. Не знам иначе какво щях да правя. Предполагам, че дори и на работа щеше да ми се наложи да ходя.

12

Анонимен

преди 2 години

Обобщавам резултата - комюнике, изявление и декларация. За толкова пари по организацията - толкова. Ако искате повече, следващият път извадете повече данъци, за да се срещнат хората при по-добра организация.

11

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ..... Гретинка сега се занимава с опазването на вируса К19! Не Й пречете! Ако сте антиваксъри - включете се в кампанията Й! Вируса не трябва да умира като Вас!

10

Анонимен

преди 2 години

Тия колко пари изхарчиха от раз, дето с тях можеха да ликвидират коронавируса за една седмица. Че и Грета поканили като почетен гост. Нямам нищо против нея, но жената е редно да се лекува, а не да бъде почетен гост и да държи речи.

9

Браво!

преди 2 години

Браво на Световните лидери, които неуморно мислят за съдбата на цялата планета и за бедните държави и в продължение на дълги часове заседават, за да излязат накрая с вълнуващи документи, включително декларация! Браво!

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Грета Тумберг ще изпадне в яростна истерия!

7

Анонимен

преди 2 години

Нашия зелен чорап ще не го поканиха?

6

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще се върнем към първобитно-общинния строй.

5

Анонимен

преди 2 години

Ще хапнат черен хайвер и ще се изсмея гръмки " да го дуат бедните" Сериозно някои вярва ли че тез хора мислят за общото благо ?

4

Асан

преди 2 години

Тока да го връщат на старата цена :)))

3

Анонимен

преди 2 години

точно номер 1. в собствените си държави няма да ги спират, ама българските марици до 3 години ще са затворени. ще направим държавно предприяти попръц и че забием по една тръба на миньорите като им доде отвътре да го сбирта и ще сме на биогаз всичките. и по две консвери боб на човек на седмица за да подържаме производството.

2

шерлок холмс

преди 2 години

с тея 100 мелеарда освен евтаназия друго не могат да направят. я да видим сега 5 милиарда излишни гуеда, по 2 дози ваксиня, по 10 доларя, 100 милиарда. почес почес...

1

Изненадани има ли?

преди 2 години

не определиха цел за постепенно изключване на въглищата от енергинийния микс на собствените си икономики...