115

Анонимен

преди 2 години

до 134 Заплата от 15000 както казваш,ако е толкова ,е нищо в сравнение ОТ КРАЖБИТЕ НА Борисов за 12 г!

114

Анонимен

преди 2 години

Абре сополи малки,врете се и пишете глупости за генерал Радев! А не си правите "труда" да попрочетете малко в нета и за "любимеца" си дедо Борисов?! Ами влезте бре и четете!С бухалка се роди "кариерата" му след 1989 г.И с бухалка ще го ИЗГОНИМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! Колко още ще ни занимава тоя със себе си бре? Радев ще бъде преизбран!

113

Анонимен

преди 2 години

И дебело да се подчертае, че другарката Йотова е от БСП.С доста усилия го е казал,горкия! Сигурно баба Цоцолана го е сритала за улеснение!

112

Анонимен

преди 2 години

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ и то най-малко за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата от държавната хранилка отива на кино , а и Гешев отдавна му е пратил призовка и го чака за спявка в следствения арест.

111

Р.Радеф-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

110

от киреча

преди 2 години

Пет пари не давам кой комунист ще управлява!

109

страхливозавистлив

преди 2 години

До Reinhard Народ от роби заслужава само това,което му дадат!

108

:)

преди 2 години

От едно котило са. Не е редно да се предават.

107

БКП,а

преди 2 години

Цял мандат Нинова го държеше на каишка,а сега като реши да действа и стана по-черен и от дявола!

106

Reinhard

преди 2 години

Този Резидент предава всички и руши партийната система! Видяхме как неговите министри дискриминираха народа.Видяхме,че за него Конституция на Република България не означава нищо и я наруши по- най арогантен начин! Разединител и неспособен да бъде президент е тоя индивид! На 14.11 е време българите да изметат зловонието от ,,Дондуков "1. България заслужава повече,народът заслужава обединител,който да отстоява интересите на България, а не този,,фалшив герой"с вдигнат юмрук, разединител!

105

Анонимен

преди 2 години

Радев постави ***-капан на другарката Нинова

104

Анонимен

преди 2 години

Сега последно с Нинова приятели ли са или ще си правят комунистически номера???

103

Ха-ха

преди 2 години

Разкрачен на шпагат между Мустафа и Митрофанова, накрая ще бъде натеглен от Брюксел! По-некадърно,примитивно и самонадеяно същество не е попадало в Българската политика! Дори хлъзгавият Първанов беше класи над него! Мисля че психичните отклонения вече са необратими, и партията-майка и с него ще се забърше и ще го изхвърли !

102

Анонимен

преди 2 години

Радев, ако разчита само на умрелото БСП ще го задмине и Луна Йорданова.

101

Анонимен

преди 2 години

"Безпартийния" президент. "Натовския" генерал. :))))

100

АКТИВИСТ НА ДС

преди 2 години

РАДЕВ, ЗАД ТЕБ СМЕ..

99

Анонимен

преди 2 години

Кеворк Кеворкянспециално за Епицентър.бгЗАВЕРАТА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТУДАВЕНИ В ОТМЪСТИТЕЛНОСТТрябва да признаем, че поне едно нещо Служебният кабинет свърши по забележителен начин: показа как никога не бива да действа един Служебен кабинет.Може и иначе да са каже, за да бъдем по-милостиви към Радев: цивилните гарги отрязаха главите на генералите.

98

Кеворкян в Епицентър

преди 2 години

Държавата, в лицето на президента, беше излъгана и злепоставена от един харвардски спец, което никога досега не се беше случвало и вероятно няма да се случи. Отстрани нещата за Радев изглеждат така: тикаш ли напред Кирчо, избутваш встрани Корнелия.Резултатът е плачевен, най-вече за Радев. Дори при острите, до неприличие, словесни сблъсъци с Бойко, той имаше добре очертан аванс в кандидат-президентската надпревара.Този аванс изглежда донейде стопен от действията на Служебния кабинет и от Кирил

97

София

преди 2 години

На 600 000 лв се оценяват билбордовете, с които Радев беше обсипал София, но след статия в Афера те изчезнаха. А днес сградата на СУ е била облечена с негови плакати. Но след балотажа нацията, с изключение на почтените,ще си има достоен президент. Така ще е.

96

МАртин

преди 2 години

Казват някой, че Радев не е предал никой с менгелските сертификати, политика на ЕС било? Ако политиката на ЕС е да ни трови там работа нямаме! Да си се тровят те! Утре може да поискат да се откажем от национален сувернитет?