585

Good

преди 2 години

До пияница мистикСнощи си прекалил, а и мистиката ти идва в повече.Покрай короната промениха дори дефиницията на това, какво е ваксина, и инфо има в сайта на СЗО.

584

Анонимен

преди 2 години

Избирайте...неваксинирани, вероятност да оцелеете "Х", ваксинирани- вероятност да оцелеете Хх95.Ако нещо ви говори това и имате акъл...ОК.Ако не..слушайте всякакви лелки във фб, врачки и профанизирани начални учителки и Джи Пита, които си нямат идея от имунология.И разбира се, не вярвайте на световните учени.

583

Анонимен

преди 2 години

Правилно е казала жената,от ваксините се умира.Разбира се няма да е от това официално,но в 1 момент 1 лампа ще светне.

582

Анонимен

преди 2 години

И аз познавам човек, който се ваксинира за да отиде на екскурзия в чужбина и не се върна. Причина за смъртта - инфаркт и няма нищо общо с ваксината разбира се.

581

ааа

преди 2 години

За съжаление и аз познавах жена, която се ваксинира и на слефващият ден почина от тромб в началото на Октомври. Продавачката в магазина в село Баячево, Търговищо, на 46 години, без заболявания, не пуши, не пие, с нормално тегло. Така че нека не се правим на ударени, от ваксината се умира. Съмнявам се това да е единственият случай, но аз други не познавам лично. Все пак да отбележим, че без ваксината се умира повече, много повече. Така че се ваксинирайте.

580

...

преди 2 години

Тази "учителка" още ли е на работа,още ли сее невежество...

579

Мощ

преди 2 години

Истината често е неприятна, но е добре да я знаем. Ваксина се нарича само онова което е минало тестови период между пет и десет години. Всичко останало е препарат в изпитателен срок. Дали ще стане ваксина? Времето ще покаже. Пише го във всеки специализиран учебник. И моля, индивидите които не могат да правят разлика между тестови период и време за разработка, да замълчат и да не показват, че са ***.

578

кристина

преди 2 години

и още - защо се подписва информирано съгласие??? съгласие за какво? ако се случи нещо с ваксинирания, за да няма отговорни.. и това на какво ви навява .. за сериозни странични ефекти на експеримента наречен ваксина :( .. така че права е учителката и хората да не искат да се ваксинират, който оцелее добре, който загуби живота си, никой няма да се трогне, освен близките му..

577

Анонимен

преди 2 години

И все пак при положение, че смъртта от тромби е факт, защо човек никъде не може да намери статистика за смъртността от т. нар. ваксини.

576

Лично

преди 2 години

Е, аз лично познавам колежка на майка ми, която 24 часа след ваксинация образува тромб и сега е при Господа. А беше само на тридесет и девет години.

575

Анонимен

преди 2 години

А за джи пита, които говорят същите глупости...какво да ги правим? Освен бой?

574

Цвета Каранянчева

преди 2 години

Голяма работа, ЕЖК

573

пияница мистик

преди 2 години

До Медиите лъжат === Хахахахахаххахахахаха, ти си явно наистина много т ъ п o парче :))) Няма и една буква истина в това, което си написал. Ваксините за коронавируси се разработват от 20 години. Всички до една са лицензирани и одобрени от СЗО, освен измисления Спутник V. В никакъв експериментален период не са, дори и от обикновените поливалентни ваксини много повече деца стават аутисти, отколкото от тези за Короната показват странични действия. *** илитирати сте повечето пишещи тук

572

Медиите лъжат

преди 2 години

Министерството и медиите трябва задължително във всяка кореспонденция за ваксините да описват подробно, че те не са лицензирани, че са в експериментален период до 2024, че има опасност от усложнения и смърт и че никой не носи отговорност в случай на усложнения или смърт! Всичко друго е лъжа и манипулация.

571

absurd

преди 2 години

От два дена до две години е срока

570

пияница мистик

преди 2 години

Пр0ст народ е булгаропитека. Само му четете коментарите. Познавам много хора, приятели и познати. Всички се ваксинираха, включително един познат на 72 години, сложи си и двете ваксини. Аз преди няколко дни си сложих първа ваксина. Никой, повтарям НИКОЙ от тях не е умрял, даже узложнения не е имал, освен дъртия, че го боляло рамото 2 дена. А вие вярвайте на селските даскалки и на 0лигофрените пенсионери, коментиращи в Днес.бг. Те затова най-много измират, следете статистиката

569

Тази анти идиотка

преди 2 години

я покажете по телевизията.

568

Анонимен

преди 2 години

Браво! Дай боже повече такива будители.

567

Анонимен

преди 2 години

То да беше само една! Най-ме изкефи даскалицата, която изгорила маска в час по химия. За експеримент. На нейно място щях да изгоря цял сноп маски. Тя скромно го дала-само една.

566

Анонимен

преди 2 години

Много правилно. И тя не е една те са много такива, които са инжектирани и умрели скоро след това