36

Анонимен

преди 2 години

Прости хора. И колко ще карате с тест за антитела? Ще ви докопат рано или късно,като ви кажат,че свършиха ,няма вече антитела, не участвайте в тяхната игра,с техните правила. Целия народ за 2 година го мина това,но няма антитела за целия народ,трябва инжекция от сатанистите.

35

Анонимен

преди 2 години

до #36 Съгласни сме . ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Дискриминация за останалите 70%...

33

Програмист

преди 2 години

До Славянин 29 : съотношението не е във ваша полза. Шанса ти да видиш някой да умре ОТ ваксината е 150 към 5. А и да не забравяме фалшивите сертификати

32

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам ГЕННА ТЕРАПИЯ , защото mRNA технологията е точно това - ГМО !!! Това го козва не кой да е , а ОТКРИВАТЕЛЯ НА nRNA - Др.Малоун . Всеки нормален човек с поне капка критично мислене маже да прочете какво казва той и после да помисли над думите му ... Не пропагандирам нищо , просто прочетете какво казва и помислете малко ...

31

Анонимен

преди 2 години

Само са вметна , че неваксинираните пренасят и предават вируса , но ВАКСИНИРАНИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ГО КАРАТ ДА МУТИРА . ЗАЩОТО ВИРУСА СЕ УЧИ МНОГО ПО-БЪРЗО ДА ПРЕОДОЛЯВА "ЗАЩИТАТА " НА "ВАКСИНАТА" КОГАТО ТЯ СЕ ПОСТАНЯ МАСОВО В УСЛОВИЯ НА "ПАНДЕМИЯ" . ДОРИ ИД.И.ОТ БИ ГО РАЗБРАЛ .

30

славянин

преди 2 години

Сертификат се издава на стока, който си вади такъв се самоопределя като такава!

29

Анонимен

преди 2 години

За кои "ние" говорите? Аз сертификат не съм свалял.

28

Анонимен

преди 2 години

Да, и аз си изтеглих, като преболедувал. И кво? Дали тоя сертификат ме пази или пази някого другиго? Дълбоко се съмнявам.

27

до 27 от славянин

преди 2 години

От тези 150 гушнали букета няколко сте набодени, а иначе хубавите неща стават бавно, затова и набодените бавно ще гушвате букетите!

26

Анонимен

преди 2 години

В коя фаза на"клинични" изпитания са тези "био ГМО продукти " ? За един прЕател питам ...

25

Анонимен

преди 2 години

Докато хората свалят сертификати ние будните българи отиваме на протеста

24

Анонимен

преди 2 години

А колко са уникалните сертификати които са свалени.То един човек ако си направи тест сертификата му ще важи 72 часа и след това трябвада си прави нов тест и да тегли нов сертификат.

23

Програмист

преди 2 години

До noFreeman 18 : обиди, кухи заплахи, безсилна злоба и омраза. Човече, ако вложиш тази пропиляна енергия в малко образование и квалификация ще ти дишаме праха. За съжаление нямаш умствения капацитет за да го проумееш.

22

Програмист

преди 2 години

До 20 : останал си с погрешно впечатление. Моето мнение не е такова, но всички тук ме убеждават че скоро ще умра. Счетох за уместно да ги уведомя че още съм жив, да не се тревожат.

21

Анонимен

преди 2 години

защо точно зелено, всичко стана зелено като политика, целият този хаос е предначертан, обаче историята е доказала че никой там горе не го интересува тези там долу, всичко е маркетинг на една ваксина без ясен произход, срещу болест без ясен произход,и изходът от всичко това остава неясен.Просто богаташите се опитват да запазят парите си на гърба на честните хора.

20

Анонимен

преди 2 години

до #15 акъл не знам , но чувството ни за самосъхроне доста силно след 500 години хо горите . А "умните "глави се чудят защо не вярваме на никой ... след 500 години робство , 50 години комунизъм , 30 години "демокрация" с подставени лица от ЕС които да обслужват само техните интереси в ущърб на наште , с лобистките си закони които искат сложат ръка на всичко на което могат да сложат цена и да откраднат всеки ресурс до който могат да се докопат ... и се чудите защо българина не ви вярва ? Вярно ?

19

ДДРОнег

преди 2 години

До Програмист___Програмисте, вчера се ваксинирах, но все още споделям мннеието, че тези ваксини могат да се окажат много опасни след години !!!___Нека не се разделяме сами на ваксар и антиваксари, щото така по-лесно ще ни управляват както си искат !!!

18

IT-спец

преди 2 години

днес мисля да забъркам едни кюфтенца от вратни пражоли и да ги врътна на барбекюто, после с препечен хляб и лютеница ше си маам яко, та искам да кажа че ми е през онази работа за сертификатите...

17

noFreeman

преди 2 години

абе програмисче пъпчиво, скоро гладната озверяла тълпа ще ви размаже всички вас барабар с магазините ви, защото има да храни деца, а вие бездетните и еднополовите ще се сблъскате с нас и тогава ще видим кон боб яде ли!!!