165

Факт

преди 2 години

При управлението на мутрите бяха доставени 2,8 милиона дози ваксина, а се поставиха 999 хиляди дози, т.е. използваха се 35% от наличните дози, докато в другите държави от ЕС, се поставиха 85% от наличните дози за същия период. Изводът е ясен за всички - Бойко Борисов и лакеите му провалиха ваксинирането в България.

164

Мисля си

преди 2 години

Всеки враг на ваксините е убиец на близките си.

163

реджеб иведик

преди 2 години

До Азти ли си обществото уеее трлсХки паляТХо????стига писа глупоости от мишата си бърлога ами наистина се разходи из обществото ама гледай да не е вечер че с тази маска,може някой да срещнеш и да ти нахлузи противогаз че ще живееш вечно :))))))))))))

162

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов провали ваксинирането в България и хората умират.

161

Сам си го нaвpяx

преди 2 години

- Не може Myньo да съсипе България, повече от това!? - казал песимистът.- Може, може! - казал оптимистът

160

Анонимен

преди 2 години

Никакви други мерки няма да променят нищо, освен ако гербавите и Бойко не се върнат отново. Тия се видя какво могат и докъзде ни докараха. Оказа се, че от Боко по-добро няма, за съжаление.

159

Анонимен

преди 2 години

Да имало локдаун. А какво мислят по въпроса останалите със съсипан бизнес, особено живеещите сами хора, независимо от възрастта им. Кой ще им донесе храна, плати сметките, получи пенсията, банкомата, аптеката....Тоест, затворен и умрял, но под карантина. Какви ли не ид.иотизми могат да се случат на тази територия. Всичко е възможно.

158

Анонимен

преди 2 години

Локдаун да имало само за не ваксинирани. А можеш ли да ми преместиш фара от другата ми страна на борда. Смеш.нико и страхли.вецо жалък. Ще живееш с орлите.

157

Анонимен

преди 2 години

До 180/Ако щеш се ваксинирай през месец, носи си три маски и една отзад, с три катинара в мазето и живуркай. Само не давай акъл, не се хаби. Ваксинирането за твое сведение е на доброволна основа, по закон,чети. Ако беше обратното, коментарът е излишен.

156

Аз

преди 2 години

Пълен локдаун за неваксинираните. И да си плащат лечението! Има ли безплатни и модерни безвредни ваксини! Има! Аман от дървени философи, които се правят на значими с "АЗ няма пък" - да правя това и онова. Като не искаш, живей си в гората самичък и не пречи на обществото да живее нормално.

155

До 183

преди 2 години

Не ми е жал за антиваксъри, но дано се вразумят останалите ти колеги.

154

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини. За един град от 60 хил души, по 100 средно дневно, за година и половина, кой още не е минал през ситото и какво се промени? Прав си е Мангъров-статистиката си върви, вирусчето също-и така до края на света. Ако имаш късмет-минаваш...

153

Оле

преди 2 години

Всеки избор носи последствия. За мен по-голям ужас от престой в българска болница няма. Там и здрав да влезеш, те докарват до състояние с единия крак в гроба, но само късметлиите оцеляват. Ако знаехте какво е в болниците, ваксините ще ви се сторят като лек за вечен живот.

152

анонимно

преди 2 години

Днес разбрах за един колега, че е в болница. До последно отказваше ваксинация. Сега е на кислородна терапия. Дали има вирус? Ваксинирайте се и се пазете. Тва е....

151

Друг

преди 2 години

Целта е да бъдат спасени старците, да се удължи живота им така че да могат да бъдат правени цял куп операции по тях и да пият лекарства докато са живи, това е огромен бизнес, който се храни от умиращия. Бялата мафия ви искат да сте живи и абонирани за техните услуги. Нямат изгода от здрави или от мъртви.

150

Котка

преди 2 години

До Анонимен 137"За да не умират ваксинираните, трябва да няма неваксинирани." Ясно. Като ще се мре - да е с ваkcинa.

149

Няма угодия

преди 2 години

Избрали сте да не се ваксинирате, *** си на воля, но никой не е длъжен да затваря всички в държавата, за да пази задниците ви, защото сте непреболедували.Нали уж всички го бяхте, прекарали, а сега пищите.

148

u2

преди 2 години

Само не ми стана ясно, ако се ваксинират всички заразяването ще спре ли ? Сега като гледам и ваксинирани се заразяват ??? Значи преливаме от пусто в празно или ??????

147

Анонимен

преди 2 години

Има много плъзнали платени с парите от връщанките провокатори и драскачи в тези форуми. Българи не им вярвайте! Опитват се да сеят дезинформация и хаос за да могат да се скрият в пушилката и по този начин избягат от съд, а ако го няма Каскета, и затвор. Всеки има глава на раменете си и да мисли трезво когато иде да гласува!

146

Анонимен

преди 2 години

когато започнете да пишете реалните бройки в Бургас тогава ще ви повярвам на статистиката. Няма как два еднакви града Бургас и Варна да са с двойна разлика. 250/500. И това е още от миналото лято. Целия туризъм на морето е около Бургас те пишеха брийките на Варна. Чудно как тогава Бургаските болници и тези в областта да препълнени .