30

Асан

преди 2 години

Кой тоз Пенка не я познавам :)))

29

пффф

преди 2 години

Тия си живеят в измисления свят на цветенца, пчелички и дъги, и това си е...

28

Иххх..

преди 2 години

Да беее...

27

Щирлиц

преди 2 години

Боже,избави ни от червената напаст,още малко цял век ще стане откак са яхнали България.

26

Анонимен

преди 2 години

Ха, те хубаво говорят, ама какво вършат. Сякаш никой не разбира съществената разлика между думи и действия.

25

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

24

Гостенин

преди 2 години

вярня е тезата, че тези комунисти не знаят на кой свят живеят и как да живеят!Е*ати т*пата сбирщина.

23

Анонимен

преди 2 години

Единствено БСП говори за проблемите на гражданите и са съставили програма с която да вдигнат България на крака, но ги спъваха непрекъснато да осъществят добрите си намерения в реалност, при това са и социална пртия, ориентирана към проблемите на хората и населените места, при тях , не се подслушваха и следяха хората с цецомобили, не се застрояваха безразборно центровете на градовете, факт. А не се ли построи Белене, България ще изпадне в цялостен енергиен колапс и поскъпване на всичко

22

Анонимен

преди 2 години

единствено БСП говори за проблемите на гражданите и са съставили програма с която да вдигнат България на крака, но ги спъваха непрекъснато да осъществят добрите си намерения в реалност, при това са и социална пртия, ориентирана към проблемите на хората и населените места, при тях , не се подслушваха и следяха хората с цецомобили, не се застрояваха безразборно градовете на градовете, факт.

21

Анонимен

преди 2 години

До Диана Добре ли си?

20

Анонимен

преди 2 години

Защо пращате радевите мошеници в Парламента бе?

19

Анонимен

преди 2 години

Един от Днес блокира истината

18

Диана

преди 2 години

Отново празни приказки и лъжи...Точно БСП,която игнорира тотално ГЕРБ търсела "диалогичност"-забележете: не ДИАЛОГ, а ДИАЛОГИЧНОСТ, т.е. търсела е нещо, за което може да се говори в тези парламенти. същото БСП освен да лае срещу ГЕРБ, друго не може..И още - вижте как решава проблемите с тока! Отново за сметка на държавата! По-рано отново разбиваше държавата,създавайки средна класа като ги пращаше в офшорките..БСП И СИЕ ВЪН от ПОЛИТИКАТА

17

Анонимен

преди 2 години

сайтът да не е станал хумористичен, какви са тези разсмиващи статии

16

Асан

преди 2 години

Какъв опит червените кхмери нищо не са работили обират само мандри :)))

15

Анонимен

преди 2 години

БСП ПРАВИ КАБИНЕТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ!!!МОЛЯ ВИ НЕ РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ТАКИВА НОВИНИ,ЧЕ ХОРАТА СЕ ПАНИКЬОСВАТ!!!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, # 3 За ГЕРБ ли говориш? Тези некадърници свикнали да крадат и присвоя- ват, на втората година след паданео им от власт и заместването с други любители на гол- еми заплати ще се пръснат като царедворците през 2009-2010 г.

13

Анонимен

преди 2 години

АКО ИСКАТЕ ПО-МАЛКО ИНФАРКТИ И ИНСУЛТИ В КОВИД КРИЗАТА УМОЛЯВАМ ВИ НЕ РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ НОВИНИ ОТ ТИПА:НИНОВА ПРЕМИЕР ИЛИ БСП ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!УМОЛЯВАМ ВИ ДОСТА ЖИВОТИ ЩЕ БЪДАТ СПАСЕНИ И ДОСТА ЛЕКАРИ ЩЕ СИ ОТДЪХНАТ ОТ НАТОВАРЕНИЯ ГРАФИК!!!ПО-ДОБРЕ Е НОВИНАТА ДА БЪДЕ:БСП АУТ ОТ ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ!!!ТОВА ЗВУЧИ УСПОКОЯВАЩО,ГАРАНТИРАМ!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 БСП-Бесни Склерозирали Пенсии!

11

Анонимен

преди 2 години

Партията символ на корупцията, кражбите, лъжите и престъпността. Създала мутрите и фалирала държавата няколко пъти заедно с ДПС. Партията ограбила поколения българи и унищожила българската интелигенция. И кой го интересуват тези политически трупове?