264

Анонимен

преди 2 години

Цяла България видя че магистралите са с 3 сантиметра настилка с издръжливост 6 месеца. А на места като Хемус липсва, въпреки че са дадени 350 000 000 лева авансово и никой не знае къде са парите.

263

Анонимен

преди 2 години

Айде бе ГРОБ'ари, нали всичко знаете. Кажете каква е присъдата за Петков? 10, 20, 30 години затвор или какво?

262

Анонимен

преди 2 години

Хемус йок, 350 000 000 лева йок. Машалах, аферим.

261

Ха-ха

преди 2 години

Цяла България видяха, че магистралата се строи с пълна сила! Само че дойдоха крадците на Радев, обрах парите/освен това което е предплатено/, и сега цяла Северна България ще гледа магистрала през крив макарон!

260

Милен

преди 2 години

Герджиков е срам. Състоянието на правото ни е резултат на каузите му в които подозирам алчност. Спомняте ли си как се плескаше по челото за акциите на Левски джиросани на Бойко...ха ха ха...ама тогава Бойко беше силен. Чувам че му викат вече Оги Артекса и това е лошо . Жалко но скоро той ще е само пример за конформизъм .Мисля че не разбира нищо от право относно гражданството а ако разбира е страшно . Петков е безсрамен престъпник който си е позволил да стои над всички в счупената ни държава и

259

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ...И магистрала няма. И парите ги няма. - ... - Напротив, видяхме че магистрала има и изглежда много добре. Клоуните, които провалиха работата по Хемус, са всъшност престъпници! Ще им дойде времето да си платят зулумите!

258

Анонимен

преди 2 години

Все пак някой ще отговори ли каква е присъдата за Петков?

257

Анонимен

преди 2 години

Е сега какво? Ще хвърлят Петков 30 години в затвора ли? Или направо разтрел? Какво следва? Междувременно 350 000 000 лева дадени авансово от Бойко за магистрала Хемус липсват. И магистрала няма. И парите ги няма.

256

Не знам

преди 2 години

...каква е присъдата на "троловете" на ГЕРБ ,но знам каква е присъдата на нормалните хора, които искат законите в държавата да важат за всички... ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ" ,готов както своя ментор Радев, да прегази и основния закон, за да се докопа до пост и кариера!

255

Анонимен

преди 2 години

Ако другарят Кирил Петков не желае съдбата му да зависи от чужди действия, не трябваше да става кандидат, участващ в избори, при които съдбата му зависи изцяло от чужди действия, в максимална степен! Намесата на О.Герджиков в случая е неуместна и представлява чужда намеса в личния живот на Петков! Последният, обаче, изглежда разчите на това!

254

Анонимен

преди 2 години

И каква е присъдата за Петков? Каква е присъдата след такова провинение, знаят ли троловете на ГЕРБ. Обясниха ли ви отгоре.

253

Герджиков уволнен

преди 2 години

Този субект преподава на студенти право!? Как не го е срам да говори такива очевидно грешни и лъжливи неща и да изопачава истината?

252

Анонимен

преди 2 години

Слаб 2 за проф. Герджиков. Има решение на КС в което пише че Канадеца е виновен. Какво ми разтяга локуми?

251

Анонимен

преди 2 години

Петков, като канадски гражданин зависи от техните правила докато не го отпишат

250

Нео

преди 2 години

Може, Герджиков, може! Живеем в общество, а не в джунгла и всеки трябва да се съобразява със законите и правилата. Останалото е ХАОС. Лошото в случая е, че субектите Киро Лъжеца и зеленият чорап са снаели закона и въпреки това не са го спазили! Това ги прави ПРЕСТЪПНИЦИ!

249

Анонимен

преди 2 години

По-тъпо изказване одавна не бях чел. Подавам документи за паспорт и напускам страната. На границата обяснявам че паспорт нямам щото не може съдбата ми да зависи от друг и да чакам да ми го издадат. На кратко ще спазвам законите и наредбите само ако ми изнасят. Ей ви я промяната.

248

Анонимен

преди 2 години

Не може Конституцията да бъде зависима от мошеници избягали с комунистическите пари, изтеглили по-късно децата си от България... задомили ги с чужденци и след това завърнали се да потопят държавата, за да продължават да я източват. Кирчо е син на бай Петко мошеника. Те заедно продават имоти на данъчна оценка и за капак Кирчо е консултант. Перат пари, та пушек се вдига. Няма заради тези измамници да се чупи Конституцията на България щото видите ли... приятелите им са Кокорчо и Спецов мошениците.

247

А познайте

преди 2 години

Почтен ли сте г-н Герджиков? Не може и не трябва да се тълкува и чете закона! Правите грозна услуга на плеадата мушмороци адвокати. От десет кладенци вода не се носи за да ни убедите, че не е мътна. Вие може да ви харесва да ви управляват престъпили закона, но масата българи не. Ерозирате тенденциозно законността, морала, честта и добрите нрави на обществото. На това ли учите студенти си? Ако един закон не ви харесва предприемате предложения за действия за корекцията му. Срамота е!

246

Анонимен

преди 2 години

Киро все още може да е канадски гражданин. Той официален документ не е представил. Представи ксерокопие с превод с мокър печат, за който български преводач казва, че съответства на печата на канадското посолство в Букурещ. Датите не отговарят на вида на други сертификати за отказ от канадско гражданство.При положение, че Киро лъжеца има обработена снимка от корицата на списанието на Опра, където нескопосано е добавено и продукта, който продава, това повдига много въпроси.

245

Kok

преди 2 години

Герджиков не спира да се излага - за акциите на Левски се изложи, за конгреса на БФС се изложи, сега пак говори глупости.. човек ще каже, че не е преподавател по право, а квартален разбирач