169

Анонимен

преди 2 години

Радевките за нищо не стават.Уредиха си техни хора на постове.Това беше промяната.

168

Анонимен

преди 2 години

Трябваше незабавно да арестувате престъпната Тиква! Но явно сте от една и съща мафия.

167

Къде са

преди 2 години

ония вресливите -Системата ни убива? Децата им вече здрави ли са? Или бяха едни долнопробни шматки! Къде е оня с вдигнатия юмрук на новоизлюпен осмосептемврийски партизанин? Къде е Мая Костинбродска и Копейкин? Къде сте бе,мишоци?

166

Скарлет

преди 2 години

Няма съмнение рептили ни управляват!!! Смъртта придоби трагични раэмери, но эа иэборите всичко е стриктно живи мъртви да гласуваме!!! Да ама не!!!!!! Не энам дали, някои осъэнава циниэмът на цялата ситуация!!!

165

Антивакс Power

преди 2 години

Борисов показа че ни ваксинират с изтекли ваксини. Ако не беше разкрил този факт, сигурно и аз щях да се набода с тая отрова

164

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик "Нареди двете си деца на държавни длъжности за по 20 000 лева на месец и до там му беше работата." Ами, той затов така примерно прави каквото му нареди ДС. Предателите на родината за лично келепирче са готови да я закопаят.

163

Селяндур с джип

преди 2 години

Целта ви е да служите на Клаус Шваб. Не се прави на ощипана госпожичка.

162

Анонимен

преди 2 години

"Пикът на заболеваемостта може би е в някакво плато." Янев, като изключим колко неадекватно е това изказване ... от всякаква гледна точка, мислиш ли, че да измират по 120-140 човека на ден е приемливо за една цивилизована държава? Станахме Ковид гробище на Света. Счупихте държавата, но се правите на неразбрали в каква ситуация сме и коментирате като на футболен мач: "наблюдавайки внимателно". Само че това не е футболен мач. Умират българи.

161

Антивакс Power

преди 2 години

Бойко каза че ваксините са опасни. Ако не беше разкрил Ковид измамата, сигурно и аз щях да се набода с тази отрова.

160

Solar Power

преди 2 години

Ами така е ... цяло лято се занимаваха с чегъркане вместо с ковид и здравната криза .... и накрая сами ще се изчегъркат :) Лошото е ,че заради тях една камара възрастни ще бъдат на 2 метра под земята :(

159

Анонимен

преди 2 години

Пикът е в плато - гениална шапкарска мисъл

158

Бай Гроздан

преди 2 години

То е ясно,че локдаун очакват доскоро управляващите,но като гледам дори първоначалните реакции след влизане в сила на сертификатите не доведоха до покачване на рейтингът им,а само до спад от 4% за Радев,което е и логично,тъй като от новите никой не е пуснал шкембета като каци за зеле.

157

Анонимен

преди 2 години

Янев: "целта на всички усилия е да няма локдаун". Реалност: "правим всичко възможно на всяка цена да не наложим локдаун, дори това да стане за сметка на живота на българските граждани". По света локдаун се прилага, за да ПРЕДПАЗИ населението от ескалиране на ситуацията. Убиийците на хунтата ексалират ситуацията, за да не наложат локдаун.

156

Анонимен

преди 2 години

тоя анонимник защо го показвате? името му даже не можах да науча!

155

Black Sea

преди 2 години

Ами Янев като иска да не затваря държавата да си пуска копоите да проверяват как се спазват мерките и да глобяват. Имаме един тон мерки, които не се спазват. Поголовно маски не се носят в магазини и на закрито, а ако се носят те са под брадата. Хората се тъпчат като овце, хигиенните изисквания са под нулата и прочие и прочие. Така че да действа в тази насока, а не да гледа страшно и по милиционерски. И никакъв сертификат за антитела, а също и да върне този за преболедували на 6 месеца. Толкоз.

154

Анонимен

преди 2 години

В резиденцията влизат всякакви, слуги и охранители, за една минута се прави постановката, снима се и чао, болни сте мозъчно.

153

Бай Гроздан

преди 2 години

Добре,че не е някой професор литератор,досега да се бе панирал.Логично е след като това вирусче се върти година и половина в някой момент да започне да губи сила след като е обходило доста от нас,но колко щяхме да знаем,ако академикът от Банкя бе употребил част от парите от ЕС за безплатни тестове,както в останалата част на ЕС.За пълни изследвания като в Германия да не се сравняваме.

152

Анонимен

преди 2 години

Янев време е да налапаш дулото на пищака явно за друго не ставащ избихте хората бе малоумени по 200 на ден умират знам Бойко ви е виновен за всичко он ви е срам в гащите

151

Анонимен

преди 2 години

До до 139/157 "шкафчето": Всеки, който продължава да пробутва тази скалъпена от ДС фотоисторийка, е ДОКАЗАН *** от фабриките на Радев.

150

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Само мангьров бе човека които каза истината още миналата годинаВсички мерки имат полвинчат резултат , докато - 70 процента от населението не прекара инфекцията епидемията няма да стихне