34

HMLF

преди 2 години

В началото на 90-те е голяма суша там, после наводнения. Буквално е изпасана тревата от глад!

33

пияница мистик

преди 2 години

До Спокоен === Е пък аз да ти кажа, моят кум беше 1 година в Пхенян. Казвал ми е, че БУКВАЛНО измират от глад с. корейците. Имало само един бар в хотела в центъра на Пхенян и бил само за чужденци. Всеки свободен квадратен метър земя садят нещо, за да го изядат после. Ако сгънеш банкнота на 2 изчезваш - убиват те буквално и те дават на прасетата. Защото сгъваш лика на Вожда по средата. Банкнотата се сгъва на три, да му е цяло лицето. А това че си измисляш си е типично за вас, комунистите

32

пияница мистик

преди 2 години

"Няколко милиона души загинаха от опустошителния глад през 90-те години на миналия век. По време на "Трудния поход", както го наричат ​​евфемистично в Северна Корея, нейните хора свикнаха да ядат неща, далеч по-странни от черния лебед, като се започне от скакалци и водни кончета, през плъхове и земни червеи, до слама и трева, обсипани с *** от дървета." === Ето го Рая на нашите комунисти. И тези изр0ди ги харесват и боготворят. Ама няма никога да идат там да живеят. Само на картинка ги кефят

31

Микрон Бабоебов

преди 2 години

Какво лошо има, Меркел как нахрани половин Европа с черни питони, мамби и анаконди.

30

Хайде, хайде до 36

преди 2 години

Идея си нямам какво пазят по границите си. Знам само, че според СЗО /обърни внимание - Световна Здравна Организация/ средната им продължителност на живота там е 7 години по висока от тази в България. И в последните 20 години имат прираст на населението с над 10 милиона. Тоя глад е страхотна лечебна сила.

29

До хайде хайде

преди 2 години

Така е. Там е раят на земята, затова границите им се пазят от момчета с калашници и дресирани кучета - за да възпират наплива от желаещи да влязат. Точно както беше у нас по времето на великият Тодор Живков.

28

Хайде, хайде

преди 2 години

Значи, на северна Корея и се "падна" по планинската част от полуострова и съответно оризищата им са по малко. Едно голямо наводнение и възниква проблем. Проблем, колко да е проблем като все пак си остават в ТОП 10 на износителите на плодове в света. Колко пък да са гладни с обща граница с Китай /производител номер 1 на свинско в света/ и с Русия /енергоизточни да искаш/. А те си плащат. В планините им има залежи и руди за трилиони.

27

Гражданини

преди 2 години

До 33 яж патки тогава с чеснов сос

26

Селянин до 29

преди 2 години

То между лебед, *** или гъска няма кой знае каква разлика. Сега, французите ли да изкараме гнусарите.

25

Б.К.П.

преди 2 години

Браво на другаря Ким, трябва да го помолим за ноу-хау, за да започнем и тук отглеждането ! Голямата ми надежда е в партиите на Подмяната - с тях може дори да минем севернокорейските другари !

24

Анонимен

преди 2 години

Как не ги е срам простаци.

23

Анонимен

преди 2 години

До 27 щом ще ядът такива гнусотии значи положението е сериозно.

22

Анонимен

преди 2 години

Българи искам да ме замразът в една камера с лед и да ме разтопът след 65 години дали света ще същестува след толкова години ама да съм с тоя акъл къде съм сега,сигорно ще съм много изостанал всичко ще ми бъде много странно ще има летящи таксита,полети в бъдещето на светлинни години от нас и ковид 19 ще е само един спомен,представям си рая на земята всичко ще е зелено и обрасло в трева и небето синьо.

21

Спокоен

преди 2 години

В Пхенян не съм стъпвал през живота си. Мой познат /руснак/ е бил там и твърди, че просяци, клошари и умиращи от глад няма. Не знам. Не съм го видял с очите си. Виж, в Сеул съм бил. И просяци, и клошари и умиращи от глад съм видял с очите си.

20

sherlock

преди 2 години

казаха от Центъра за Стратегически и международни изследвания 'казаха".(???!!!)

19

някой си

преди 2 години

до 24 Зарежи "юпето" Дянков!-:)

18

Анонимен

преди 2 години

Това звучи като -като няма хляб, ще ядете пасти!

17

някой си

преди 2 години

Тук някой вметна за Борисов! Ей българино,да приключим на тези избори с др Борисов вече а? То 32 г почти,се въртим в омагьосан кръг с другари Бивши комунисти като др Борисов!? Срамота 32 г след 1989 г,другарите от ЦК на БКП да ни "мътят" още мозъците а?Да дадем шанс на младите българи! " Прехода" от социализъм към демокрация,само в България се ПРОТОЧИ!!!Да го натирим на тези избори бившият пожарникар,дърт комунист др Борисов! Време е за нови българи! Успех на ПП! и генерал Радев!ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ!

16

Анонимен

преди 2 години

Формално погледнато лебедите са от вида на патките, юрдечките и гъските.

15

Ах този тайфун!

преди 2 години

Истинският тайфун, който ощетява това население е примитивният комунизъм на комунистическите при..мати в Северна Корея. За съжаление, българските комунисти са тръгнали по пътя на Ким Чен Ун и няма да стигнат далече...